Så galet bra på middagen. Kom hem precis. Var så mysigt att få köra hela familjen hem istället för att ta taxi. Jag hade ingen panik. Åt gott och skrattade mycket med mitt granatäpplebubbel? kram på er alla ??

Dagen då? känns toppen att vakna ytterligare en helgdag då kaffet smakar ljuvligt. Öppnar någon social media om man totalt bombarderas med allt som har med Corona att göra. Blir lite matt. Tar nog en paus från dessa sidor ett tag nu känner jag så det sunda förnuftet får styra ett tag. Man blir ju knäpp! Men detta får mig ännu mer att inte vilja dricka? Ha en fin söndag alla?

Jaaa kaffet är så gott när man vaknar o-bakis!?
Låter fint att kunna köra familjen hem och att allt gick bra utan panik?
Ja det är speciella dagar nu med Coronan. Man får försöka ta det lugnt o göra det som är rätt bara.
Grattis till dag 9? Nykterheten är värd guld för måendet på alla plan?
Ha en fin söndag du med?

Konstiga är att jag slutat räkna dagar. När jag nu tänkte så är det dag 12 igen men det känns bra. Har hittat en hyfsad balans känner jag. Sover så galet bra. Tid hos min nya kbt-terapeut imorgon för andra gången. Så bra hon verkar så hoppas verkligen det ska hjälpa mina tankar om min förväntan att få panikångest. Det komiska är att när jag tänker tillbaka så hade jag min senaste fullbordade panikattack i augusti förra året men det känns som igår. Sen har de varit på god väg men jag har faktiskt själv kunnat andas mig ur det men det har jag liksom glömt. I dessa läge som världen ser ut är det egentligen perfekt tillfälle att träna att åka till affärer nu när det är mer folktomt. Men men har goda förhoppningar och det är en bra grundståndpunkt. Ha en fin dag alla ni kämpar?? kram

Just det där med balansen och att sova bra är så viktigt! Bra utgångspunkt för att få ordning på panikattacker och ångest ju?
Känns som du har en bra plan, på rätt väg för att må bättre. Och terapeuten... blir så glad för din skull!
Heja dig på alla sätt och vis?❤

Vakna Vacker och Andrahalvlek?? så peppande. Blir lite rörd. Massa kramar? klappa er själva på axeln för ni e så bra! Nu längtar jag till nästa vecka och kommande helg då solen i alla fall skulle titta fram?

Vakna Vacker och Andrahalvlek?? så peppande. Blir lite rörd. Massa kramar? klappa er själva på axeln för ni e så bra! Nu längtar jag till nästa vecka och kommande helg då solen i alla fall skulle titta fram?

Tänk att den är så stark, rädslan över att få en panikattack, att den skapar en alldeles egen ångest.

Helt ologiskt, men ångestproblenatik är ju knappast känd för att vara logisk.

Ja, du vet ju att jag vet precis hur det är. Därför berör inlägg om just psnikångrst/-attacker mig extra mycket. Det känns i hela kroppen varje gång jag ser ordet.

Blir så glad över att du låter hoppfull. Hoppas du vågar utmana dig lite mera och känna dig starkare. Själv har jag kommit långt vad gäller detta. Så värt att våga. Om man vågar...

Kram

Tack jag känner samma som dig. Att man känner lite extra när man ser att andra kämpar med detta helvete. För det är vad det är och som du skriver att det blir en egen ångest i sig. Jag var faktiskt inne på netto idag. Det är en liten afför där jag bor så den känns okej men ändå jobbigt! Märker att det är när det är mer folk jag tycker det e jobbigt. Så det har liksom mer utvecklats till arogafobi. Men på jobb trivs jag super! Inga konstigheter. Kan hålla i möte för 20pers etc vilket jag tycker är märkligt men kanske för jag känner mig trygg där. Jag kan det, har kontroll. Hur gjorde du? Gick du i KBT? Eller utmanade du dig själv? Kram??

Varit på dag 14 men tog faktiskt ett glas skumpa till maten. Hade siktet inställt på att nu är det fredag . Dricka vin och bara slappna av men nej var inte så sugen. Min man frågade efter jag druckit upp skumpan. -Ska du inte ha ett till glas.? Hann tänka 2 sekunder -nej det e bra tack. Ville inte ha. Sån skön känsla. Gå o lägga sig nykter och vakna pigg o fräsch till kaffet imorgon! Mannen dricker sina öl och det bekommer mig inte. Men å andra sidan han mår aldrig dåligt oavsett om vi varit på fest eller bara ta någon öl. Lite avundsjuk är jag allt men det gör inget för jag mår bra i mig själv och de val jag gör för mig själv??? hoppas ni har en fin fredag? kram