Nykter till midsommar! And beyond..

1209 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Andrahalvlek
Skönt att höra

Otroligt skönt att höra/läsa att du är på väg uppåt igen ❤️

Det där med stress är svårt. Man märker inte när man är på väg dit. Jag är glad och stolt över att jag klarade vårens stress utan alkohol.

Jag visste intellektuellt att det bara skulle vara som att hälla bensin på en eld. Ibland är det bra att låta intellektet ta kommandot.

Annars är förstås det allra bästa att inte låta hamsterhjulet snurra på för snabbt, för det blir så jobbigt att stoppa det.

Sätta gränser, säga nej, välja bort, skapa utrymme för återhämtning varje dag. Ingen lätt väg, men den enda framkomliga i längden. Tror jag.

Kram 🐘

PS. Alkoholen är bara ett symtom. Grundproblemen måste åtgärdas.

Fibblan
Åtgärda grundproblemet ☑️

Visst är det så!
Så tacksam att jag har dig vid min sida Andrahalvlek 🏔️🤗! Behövs förebilder, bergfasta i sin övertygelse, och med ett stort varmt ❤️!

Och även om det du säger, är det jag själv många gånger tänker, så är det som att det är lättare att ta till sig, när någon annan också ser och uppmuntrar en till att göra det. Tack även till er andra🤗❣️ Plus att jag är trött på min repiga skiva som sagt..🙃

Dags att kavla upp ärmarna och än en gång bara ge sig den på, att sätta gränser, säga nej, välja bort, skapa utrymme för återhämtning varje dag ☑️!

OCH som ett nytt litet motto som jag skapade av din strategi att låta intellektet tala, viktigt inte minst om man skulle upptäcka att man trots sina ansträngningar, ändå hamnat i hamsterhjulet igen..🐹🌀:

Fånga intellektet, istället för att låta sig fångas av känslorna ☑️!

Over and out!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Stormenlilla
Upp igen!

Du är inte dålig. Du kämpar på som en galning! Alla dagar du inte dricker slår ju fallen med hästlängder! Kom ihåg för längesen, du är ju det där lejonet. Den som reser på sig och kämpar på.

Jag tror på dig!

Stor kram ❤️

Vinäger
Åh, Fibblan

Du är bara så himla bäst. 💗 Ville säga det, även o jag inte orkar skriva så mycket just nu.

Kram till dig

Fibblan
Tack Stormenlilla och Vinäger 🤗!

Känns så fint att ni tror på mig❣️ Glad att ni båda också är ur bojjorna för nu. Och förhoppningsvis för alltid🙏❤️🍀! Det är rätt - jag har ju lejoninnan i mig🦁💪😜!

Så nu går jag ståtligt över savannen 🌾🌾🌾, stolt, trygg, bygger mer och mer säkerhet för var dag. Och jag kan ju den här terrängen nu. Vaksam på faror och redo att möta dem om de kommer! Luktsinnet är vässat, öronen på spänn, så INGET ska gå mig obemärkt förbi!

Jag är redo💪!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
En sliten lejoninna..

Nu ska jag bara söka upp en mörk, sval och trygg plats och få min välbehövliga vila..
Jag är såå trött..😴stressad faktiskt också😖.. Och orolig för framtiden..😨. Känns sjukt att känna så mitt i semestern. Men så känns det. Och min har precis börjat, så det är inte så konstigt kanske.. Men det finns iaf inte något mer jag kan göra åt saken nu. Nu är denna dagen slut. Jag har varit nykter och bra på alla sätt☺️👍! Men nu är krafterna slut och kanske mer därtill om jag ska va ärlig..😬. Men en stor vinst i det hela är att jag har 0 lust att hälla alkohol ovanpå 1️⃣➖0️⃣ till mig 💪! Tankar på a har poppat upp under dagen. Men inte som ett sug, mer bara som ett konstaterande. Jaha, just det; Denna känslan har jag druckit på tidigare.

Känns skönt att få somna stark i mitt beslut🙏🍀❤️!
Kram och godnatt!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
En bra dag☀️

Tacksam över en fin dag🙏! Tankarna poppar upp lite då och då. Trots allt ovanligt med en nykter semester..🙃, men jag är så glad över att det inte innebär sug. Förut har dessa båda grejer varit tätt sammankopplade, så jag tar det som ett gott tecken på min resa, att det inte är så längre👍!
Känns positivt och roligt också att de tillfällen som tidigare lockat fram sug, snarare bygger på min avsmak för alkoholen☺️! Betydelsefullt 🙏!
Nöjd med min dag och att nykterheten fått kännas så självklar ✨!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Lennis
Skickar lite styrkekramar 🤗🤗

Heja dig! Skönt att höra att du mår så bra 🌸🌸 jag tuggar på med mina dagar med o det känns bättre o bättre 😊 snart två månader (med ett litet minus på en kväll) men det räknas knappt ☀️ Den lugnaste härligaste semestern här med! Inte ofta tankarna kommer men ibland - men för varje gång man ”haft en liten plan” men inte gett efter för den delen av hjärnan känns det bättre o bättre o planerna blir färre o färre 👍 det är bra!! Planer har man men man lägger dom på annat som vad man ska hitta på på semestern vad man ska äta o annat kul!! Livet blir så mycket enklare!! Ha en fortsatt härlig semester!! Kram kram 🌸🌸 ☀️🥇🚗💃🌟⛱

Fibblan
Tack Lennis💕!

Blev så glad över att höra ifrån dig🤗❣️ Och ännu mer glädjande att höra, är förstås att det fortsätter gå planenligt, för dig (också) 😘!
"Också" i parantes eftersom jag har det ganska tufft just nu..😔
I detta nu har jag det tyvärr väldigt jobbigt..😔. Känner mig ensam, men kämpar på..
Tack för fina styrkekramar 😘!
De behövdes ❣️
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
Checkar ut nu..

Tackar för alla kommentarer, all välbehövlig feedback och glada tillrop ❣️ Jag har kommit så oändligt långt på min resa tack vare er 🤗❣️!
Stort tack till er alla ❣️
Varma kramar!
/Fibblan 🌼.

Stormenlilla
Älskade Fibblan

Fan för den där ensamhetskänslan. Jag har den också! ❤️ Kanske ingen tröst men lyssnade på en podd om sommarångest och det var så lustigt att få ett namn på det för jag har alltid haft det. Alltid haft lite ångest på sommarsemestern, när man ska vara som gladast och ha det så bra. Konstigt verkligen.

Jag tror i ditt fall kanske att all stress släppet och då kan man känna sig riktigt deppig. När man hållt ut och så släpper portarna ut forsande känslor. Jag tror att du behöver få vila ordentligt, bara kampen mot att inte dricka tar ju väldigt mycket energi.

Vi håller armkrok vidare för du är värd att må bra min fina vän ❤️

Stor kram

Fibblan
Första semestern nykter

Har inte känt ngn ångest kopplad till sommaren så förut, men så har jag ju försett mig alkohol under alla andra semestrar..och det vet vi ju dövar det mesta.. Tror som du att deppet nu hänger ihop med all stress jag känt på sistone. Och nu är jag stressad över att jag inte ska hinna stressa ner under semestern..😅.

Blir också rastlös när det kommer sådana där mellandagar med inte så mkt planerat. För då hinner jag känna hur trött jag är. Men mår dåligt över att göra ingenting..Ja, ni hör ju..Och visst finns det ett mått av det du beskriver också Stormenlilla, att nu ska ju alla vara glada, och ha det så bra och njuta av sin ledighet. Nu ska man passa på att ha trevligt och Coronaanpassade sammankomster hit och dit..🤔. Men så känner jag mig ensam mitt i allt. Fast jag har både familj och vänner. Men jag är inte kompis med mig själv. Det är där skon klämmer..🤨

Jag behöver vila. Vara med mig själv lite mer. Och försöka mig på att gilla det sällskapet..☺️

Sedan har jag en sjuk sak jag behöver bekänna..Jag har ju på något vis ändå ersatt alkoholen med socker. Det märker jag🤦. Men det sjukaste var att jag kom på mig själv med att t.o.m smyga med det igår kväll. Utan att tänka mig för åkte choklad papprena in mellan några klädesplagg i garderoben..❗ Hur sjukt var inte det?!
Undrade i samma stund som jag gjorde det, hur sjutton det blev så..🤔. Ett sjukt beteende som bara poppade upp av gammal vana antar jag.. Hursomhelst, nu har jag dock förflyttat tankarna på alkohol till socker. Mkt jobb att göra med sig själv är det ju att lägga dessa sjuka beteenden åt sidan..Klart att det också tar på krafterna, som du säger. Men vi kämpar på - armkrok - sida vid sida😘!
Tack för fina dig😘! Önskar dig också vila min vän🤗!
Styrkekramar!
/Fibblan 🌼.

IronWill
Crap

Hade skrivit ett längre inlägg men fick något error och nu orkar jag inte göra om det tyvärr. Så du får en lyckönskning, en virtuell kram och så ska jag försöka skriva längre nästa gång.

Ta hand om dig!

Fibblan
Ironwill 💙!

Hänt mig flera gånger, otroligt enerverande..🤬. Full förståelse för att du inte orkade skriva om det, och de få raderna du ändå skrev har ändå stor betydelse 🤗!
Blev så glad bara o höra ifrån dig❣️Tack för din omtanke och lyckönskningar 😘!
Stor kram!
/Fibblan 🌼.

Strulan65
Kramar och styrka ❤️

Belöningssystemet gillar att vi gömmer och smusslar, göds av att vi kommer undan.
Vi är många i samma sits som dig, dvs hittar allt något nytt att bli beroende av.
Men vi fixar det, bara att fortsätta lära sig om sig själv❤️
Skulle behöva bli beroende av städning i bland men det verkar inte vara min grej 😉😂
Många kramar Strulan 🙏❤️💪

Lennis
Känner med dig 🌺🌺

Fina Fibblan 🍀🍀 men du sockerberoende är väl ändå bättre än ett vin beroende tänker jag 🤗🤗 men förstår känslan...jag körde ett race där i slutet av maj med o innan semestern där jag åt mängder av choklad godis i stora lass. Hemma jobb o godis att ha för att peppa sig själv 😉 Har sen en par tre veckor börjat testa LCHF o tycker att socker suget försvunnit helt (har läst att det kan göra det o det stämmer för mig). Känslan att behöva vara för sig själv, bli vän med sina känslor upp o nergångar är nog en viktig del 😊😊 Jobbar med den jag med!! Försöker ta en del turer i skogen, bara ligga i sängen för sig själv o inte göra något alls, köra lite yoga andningar, inte planera in för många måsten. Beta av lite dåliga samveten här hemma (den biten har jag märkt att ger mig lugn o ro)!! Man måste hitta sitt lugn o ro o försöka stanna i den tror jag. Hoppas du hittar det som ger DIG lugn o ro o hinner stanna i den känslan (o gå tillbaka då o då till det stället ☀️☀️ Skickar massa styrkekramar 💕💕 håll i håll ut du fixar det här fina Fibblan!! 🌸🌸 kram kram 🤗🤗

Fibblan
Tack Strulan ❤️!

För kramar och styrka🤗!
Det är väl bara att fortsätta lära, som du säger. Hade också föredragit om jag kunde fört över mina sjuka beroendebeteenden på lite mer nyttiga saker. Träning, städning etc.. Men faktiskt när jag tänker efter så har jag varit i dessa båda också bakåt i tiden..🤔. Som sagt, det är väl nu först som poletten verkligen har trillat ner. Att mina beroendemönster sett rättså lika ut genom åren, det är bara substansen eller beteendet som skiftar. Och ibland blir jag så trött på mig själv. Och det känns som jag inte kommer någonstans..😩. Men jag vet nog innerst inne att det inte är sant. Att jag gör ett bra jobb och jag tar mig sakteliga framåt och en bit ifrån beroendebeteenden för var dag💪! Klart det blir bakslag på olika sätt emellanåt, men jag har inte alldeles tappat fokus för det🔭✨..
Fokus idag är inställt på att vara nykter vad som än händer, och att inte gå direkt till sötsakerna om det börjar kärva..😜.

Ha en fin dag☀️!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
Fina Lennis 💕!

Tack för all din fina omtanke 🤗! Det betyder mer än du anar. Utifrån din beskrivning ser jag att vi i mångt och mycket försöker anamma liknande tänk och strategier utifrån det😘👍! Körde också LCHF en period och sockersuget försvann (☑️) men för min del tar det emot på ett sätt ändå, att utesluta frukt och vissa grönsaker..Bär får man ju äta. Men i vanliga ordning blev jag extrem i detta också..😬. Följde det strikt, gick ned i vikt, sockersuget försvann. Många fördelar. Men morötter, även om de vuxit under jord och innehåller mkt socker, innehåller ju samtidigt så mkt annat bra för kroppen..☺️. Så nu är jag mer tillbaka i ett holistiskt tänk, där allt krispigt från naturen, med olika färger, är det som skänker mig livskraft ☺️. Blev väldigt mkt bacon och ägg under min lchf-period..😬. Vet i tusan hur nyttigt det är i längden..

Hursomhelst..
Som vanligt är det väl den berömda balansen vi eftersträvar..☺️🙏. Ibland behöver vi ta några extra steg till ytterligheterna för att hitta vårt eget sätt. Det är till syvende och sist, det som det hela går ut på..☺️. Må så bra vi kan, medan vi fått denna fantastiska möjlighet att vara människa, en stund på jorden..🌍🙏.

Oavsett strategier för att nå dit, tror jag liksom du, att kärnan i det hela, är att bli vän med sig själv och sina känslor. Och vi hittar våra vägar genom andning och naturens läkande kraft🌱! Det låter enkelt, men VI vet att det är allt annat än det, tänker jag. Åtminstone, så länge man häller gift över dessa upplevelser..😔. Sann hälsa börjar där alkoholen slutar. Så är det bara ☑️!
Nikotin och socker får just nu vara sekundärt. Inte bra. Men en sak i taget.

Eller?! Allt på en gång..?! Funderat ett tag på om jag bara ska klippa med allt - köra en 5-dagars fasta och på riktigt göra upp med alla belönings-mekanism-default- som finns..?! Samtidigt är jag ju rädd om nykterheten, och är rädd att det skulle äventyra den..🤔
Ojojoj, mkt tankar som snurrade iväg med ditt inlägg Lennis..🙃☺️. Glad o höra ifrån dig och tacksam för din feedback ❣️❣️❣️
Kramar!
/Fibblan 🌼.

IronWill
Socker

Jag har också ökat sockerintaget sedan alkoholen försvann. Tror dock att det är på en nivå där de tar ut varandra. Men det är ju svårt tror jag att helt rensa ut belöningsbegäret. Kanske hitta mer rutin kring det och inte slentrianbelöna sig själv. I mitt fall är jag väl lite orolig över att det skulle börja öka mer som alkoholbegäret. Kanske ska ta ett gemensamt tag :)

Min avstressningsstrategi har länge (även innan coronatipsen strömmade in) varit natur med vid utsikt. Hav, fjäll, åkermark, rymden om man har den möjligheten. Någonstans där man får insikten om hur pluttig och betydelselös man är i det stora hela. Fjälltoppar funkar bäst för mig för motionens skull. Men samtidigt får jag också insikt i att mina problem och bekymmer är minst lika små. Hjälper mig, men vanlig skog har säkert samma effekt.

Jäkla svårt det där med att man har en massa problem som känns mindre om man dricker och har man inga problem så skulle man nog dricka för att man har tråkigt. Alla vägar bär till Promille (nära gränsen till Frankrike, närå.).

Fibblan
😂😂😂

Älskar ditt gästspel här på forumet och för din friska fläkt med en stor dos humor 😘😆🙏!

Finns alltid skäl att söka sig till Promille..😅, men också stora livsavgörande skäl till att låta bli förstås..🌱❣️😆

Tar mer än gärna ett gemensamt tag om sockret. Och visst är väl du snusare också..🙃?

Det är ju klart att där vi har varit, så är ju allt bättre än att vara i alkoholens bojjor. Samtidigt mår man ju inte riktigt bra, när man (läs; jag..😅) fortfarande är smärtsamt medveten om hur dysfunktionen ändå fortskrider..om än på andra sätt..🤔. Hua och hujedamej..svårt att vara människa..🙃.

Men håller med dig om att det hjälper att ta sig till utsikter 👍! Utsikter ger insikter brukar jag lite käckt påminna mig om..☺️. Senaste igår grät jag en skvätt vid horisonten 🌅.. Förlösande att bli påmind om sin egen litenhet och samtidigt omsluten av alltings storhet och samhörighet..🙏!
Fint att höra ifrån dig, som sagt💙☺️!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

AmandaL
Har man inga problem så

Har man inga problem så skaffar man sig problem när man dricker skulle jag vilja tillägga 😉

AmandaL
Men jag har också börjat äta

Men jag har också börjat äta mer socker sen jag slutade dricka, det är ju så otroligt mycket socker i alkohol så jag tycker faktiskt inte det är konstigt att man nu istället äter sitt socker. Att sluta dricka betyder ju både att man lägger av med att insupa mängden alkohol men också att man slutar dricka sitt socker. Och därför känns det naturligt att kroppen vill ha sin dos påfyllning av just det men nu i fast föda istället för flytande. Allt som inte innehåller alkohol är jag på, jag kan inte börja med allt samtidigt, alkoholen förändrar hela mig och den måste bort, glassen kan jag vänta med då jag inte lider på samma sätt av att ta en sådan varje dag 😀🌷

IronWill
Snus

Ja det är en last jag blundat för ganska länge. Har hållt upp något år tidigare men sen tänkt att det inte spelar nån roll och börjat igen. Man får ju varken baksmälla eller hamnar i nikotincellen hos polisen av det. Vill ta tag i det men jag blir så otrevlig första veckorna att jag konstant skjuter på det. Har en rätt hög och stark förbrukning så jag vet inte exakt hur jag skulle gå till väga.

AmandaL: Så sant 😀

FinaLisa
Godmorgon Fibblan🌅

Kära, söta, fina Fibblan!😍😘💚
Tittar in på en snabbvisit och märker direkt hur mycket jag saknar dig och din härliga sprlllande energi som du sprider här på forumet 🤗💞
Oavsett om du är ledsen eller glad så ger du så mycket av dig själv och peppar andra så känslorna svämmar över.
Du är en sann människovän Fibblan!😍
Jag önskar dig all styrka och mod i kampen mot allt beroende som inte är nyttigt för dig!!😄

När det gäller sockret så hade jag fyra veckor i vintras då jag envist och beslutsamt tog bort allt socker. Jag lusläste på all jag köpte, bröd, yoghurt, mjölk, juice, fil, så det inte innehöll mer än högst 4 mg/100.
Inget godis, ingen alkohol, bara en frukt på kvällen.
Det var jättebra att hålla nollan, dvs inte ett fusk! Det gjorde att jag sov bättre och suget blev mindre och mindre allt eftersom tiden gick.

Men efter mina fyra veckor började jag äta lite godis igen och då startade beroendet igen.
Då var det även alkohol som började smyga sig in..😬

Så det är trist vad beroendet ställer till...🙄

Men jag hejar på dig Fibblan👏👍
Många varma kramar till dig 🤗
💚💚💚

Mirabelle G-S
Nähädu där drar jag gränsen!

Här ska inte tas något tag om sockret. Nåt kul ska man ha i livet 😉 Jag har aldrig sett någon vits med det dära socker-polisandet. Det är gott. Man får en pick-me-up-kick. Man får kalorierna som behövs för att kropp och knopp ska rulla en stund till. Socker är toppen 👍🏻 Mer socker åt folket!

Jag ser att du har hamnat i en kämpig funk under semestern... Stress-baksmälla? Jag hamnar ofta i ett sånt antiklimax där allt känns meningslöst efter att man gått i mål. Oavsett bedrift så infinner sig ingen känsla av tillfredsställelse, utan en tomhet istället. Mönstret suger livslusten ur en. Kanske dags att göra något åt det. Jag fick en del tips om mindfullness i min tråd. Ska nog kolla upp det. Wow, då har något hänt med den personliga mognaden. För ett år sedan hade jag aldrig lyssnat på det örat. Vaddå ”mind” och tänka och känna när det är ”do” och göra och agera som räknas... Men det är nog dags nu att tänka om nu. Vi kan vara mindfulla tillsammans? Kram ❤️

Fibblan
Mirabelle G-S 💕

Du är för go' Mirabelle 😆! Mer socker åt folket..😅! Förstår vad du menar - kommer nog inte bli någon absolutist när det kommer till godsakerna 😋, men behöver bryta mönstret som snarare är junkieliknande..🙄. Har ju det kämpigt som du förstått..😔 och tror som du att det säkert handlar om en slags "stress-baksmälla". Bra ord ☺️! Mindfulness..ja, det är nog dags att på riktigt få till det mer i vardagen. Gör ju det i perioder. Gör allt i perioder. Orkar aldrig hålla i något..

😟..usch ja, inte så mkt positivt från Fibblan idag..

Och sorgligt nog behöver jag meddela att jag inte har lyckats hålla i nykterheten heller..Zoomade ut från forumet i två dagar och så BAM ⚡, igår bara gjorde jag det..😩. Tvekade förstås, men överläggningen gick rekordsnabbt. Jag bestämde mig för dricka. Ångrar det idag förstås. Men känner mig inte totalt misslyckad som jag brukar. Nä, jag vet ju vad som är min riktning, så det är bara till att på det igen - ny dag 1. Nya möjligheter till ett friskt och förhoppningsvis långt liv🍀🙏❤️!

På tal om det. Herregud, vilka krävande månader du haft..😔..phu. Fint att få ett livstecken ifrån dig❣️Det får en annan också att se på sin situation ur ett större perspektiv.. Jag är ju fysiskt frisk iaf, om än jävligt trött, så FRISK. Och som du skrev hos dig, är det skrämmande om inte dessa plågsamma månader skulle innebära mer en ett par månaders immunitet..😬. Mycket vi inte vet om utgången av detta..🤔. Otroligt bra kämpat av dig💪💚! Och du har ju verkligen gjort vad du kunnat för kroppens återhämtning. Tänk o hällt gift ovanpå med.. hua 😳.

Önskar dig fortsatt tillfrisknande och att du så småningom kan lägga medicinerna på hyllan igen🍀!
Massor med kryakramar ❣️
/Fibblan 🌼.

Fibblan
FinaLisa 💜!

Så fint att höra ifrån dig❣️ Och som vanligt med så mycket kärlek och omtanke! Saknat dig med🤗! Tack för alla fina ord 😘!
Härligt att det var många av mina gamla vänner här, som hörde av sig på ett bräde👏😀! Gjorde mig glad!

Men tyvärr har jag inte varit inne på forumet på två dagar nu. Det är ju ingen superlång tid, men tillräckligt lång för att gå från helvitt till nattsvart..⚫. När'å.. riktigt så dramatiskt är det faktiskt inte ☺️. Tog ett beslut igår, som jag ångrar idag, men det är inget att gräva ner sig över. Jag tar nya tag👍🍀🙏!

Vi fortsätter heja på varandra🤝🧡😘!
Önskar dig också bra dagar, helvitt eller ej❣️ Hörs mer när det är läge för det😘!

Många kramar!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
Ironwill 💙!

Angående snuset..har också en hög och stark förbrukning av detta.. Men som du säger, inget man hamnar i cell för, eller som skadar ens nära relationer. Snarare när man slutar då, som du är inne på..😅. Klart man blir lite vresigare när nikotinet ska ur..😬🙄. Och eftersom jag inte är så stabil i min nykterhet heller än, så kanske jag gör bäst i att låta det få vara som det är med snuset just nu..
Och givetvis, har jag också snappat upp att det kan finnas en skyddande faktor mot Corona..😅.

Nåja, allt har sin tid antar jag. Inväntar kraft och motivation till att göra det stora rycket.. samtidigt kanske det är något som inte infinner sig om man inte jobbar för det..🤔.
Jaja, nykterheten först ☑️.

Kramar!
/Fibblan 🌼.

IronWill
Oro

Jag är också lite orolig att nikotinbrist och den attityd och humör jag får då, skulle kunna göra att jag tar ett par bärs för att stå ut. Tror jag måste hyra en stuga i skogen, fylla med mat och leva som en eremit i minst två veckor om jag ska klara det.
Men en vacker dag...

Kram och kämpa på!

Mirabelle G-S
Näe vet ni vad go vänner...

Näe vet ni vad go vänner... där drar jag gränsen också. Här ska inte tas någe tag alls om snuset heller. Så det så. Om inte annat, så av ren omtanke om mina medmänniskor. Och risken att hamna i finkan/hotell Dårfinken pga psykbryt Falling Down style... Min livsfilosofi för tillfället (och förmodligen resten av livet) är att allt som höjer mitt humör är bra, och allt som sänker det är dåligt. Choklad är bra. Sluta snusa är dåligt. Pizza är bra. Äcklig hälsokost är dåligt. Läsa IQ-befriat tantsnusk är bra. Städa är dåligt. Simple as that folks 😊

Oroa dig inte för nollan Fibblan. Den är inte något självändamål. Den utgör en riktning, för att må så bra som möjligt på resan genom livet. Och livet är långt. Det blir en jädra massa nollor i slutänden, bara man tar nya tag varje gång 😘

Sidor