Jag inser att du kopplat ur dig just nu från detta forum. Ibland behöver man söka sina egna vägar. Vill bara du ska veta att jag tänker på dig och hoppas att du hittar vägen ur det svarta hålet min vän. Du försvann härifrån och så blir det ibland... det har jag också gjort.
Varm kram till dig min vän. Jag hoppas innerligt att din frånvaro här innebär att du har fullt upp med livet åt rätt håll... men om inte.... om det är svart nu... så finns jag / vi här... KRAM ta hand om dig. Kommer inte skriva mer nu här. Jag kikar in och ser framöver om du skriver. Om du behöver mig så är jag här. Ta hand om dig. Livet går verkligen inte i repris har jag insett. VI måste LEVA.... inte bara GENOMFÖRA livet min vän. Kram / Odette

Spegel

Fina Odette - och andra som skrivit fina kommentarer, ja, jag kände att jag inte orkade med något ett tag. Alltså inklusive att skriva här. (Och är dessvärre fortfarande där.)

Och med det menar jag att jag inte orkar med livet eller ett forum som detta. Alltså forumet är jättefint, bara att jag inte riktigt orkar att kommunicera. Men vill börja försöka igen. Då jag vet att det hjälpte sist jag var ”här”.

Jag ber om ursäkt för att jag inte svarat när det uppenbarligen finns så fina människor som ni som bryr er.

Jag mår dessvärre för dåligt psykiskt för att riktigt ens orka skriva, men ska börja försöka igen. Det gav som sagt så mycket tidigare.

Men jag har ju har givit upp i.o.m detta med mina barn. Och vet inte hur jag ska klara detta. Och som jag sagt förut, jag borde nog inte vara här utan snarare i forum för psykisk ohälsa.

Tack för all er kärlek!

Fint att du hör av dig.. Och tråkigt att höra att du mår så dåligt. Det enda jag kan säga är att livet är ombytligt och att kriser och svårigheter kan genomlevas och bli till mörka minnen i en ljusare tillvaro längre fram. Tålamod, vila, ork och tro på framtiden önskar jag dig.

På alla sätt. Hitta ditt forum. Ät, sov, vila, träna, prata med de du orkar.
Jag förstår dig precis och instämmer med Kennie.
Det var fint att få höra från dig. Nu ska du lägga all din fokus på att stärka dig själv och pröva lägg barnens val utanför en stund och se till bara dig. Var i nuet. När du tar hand om dig och mår bra, så kommer din omgivning att känna det och du kommer att få så fina möjligheter att skapa nytt tillsammans med din familj. Tänk aldrig annat. De vill ha en frisk mamma och det är det du ska fokusera på.
Nu ska du fokusera på bara dig och din hälsa. Så kommer det att gå bra. Och låt det ta den tid det tar. Det tar tid.
Du kommer tillbaka!

Kram ❤

Så bra att du skriver och berättar här, anstränger dig för att visa tacksamhet för det stöd du fått. Kanske också för du tidigare varit hjälpt av att vara här och därför fortsätter försöka. Fint och bra gjort. Men som du redan kanske sett fått tips om att inte känna det som ett tvång. Du får skriva och läsa här när du behöver och är hjälpt av det. Förståeligt att du bara kan ta emot stödet när du själv orkar, det är då det kanske kan kännas hjälpsamt och du kan ta till dig av det också.

Att du tar hand om dig och fortsätter framåt trots att det minst sagt är tufft betyder nog mer än allt för alla dina nära, dina barn och på sikt kan du känna det själv. Det kommer bli bättre, kanske tar det tid för barnen att känna tillit och kanske är det svårt att förstå vilka steg du tar och hur du kämpar.

Du kommer må annorlunda än du gör nu, hjälpen finns där och du är beredd att ta emot den och stega vidare.

Frågan är hur och vad kan hjälpa dig just nu, idag och imorgon och nästa dag att må lite mindre dåligt, som tankar din energi?

Om du vill orkar och kan fortsätt såklart läsa och skriva här. Kanske hittar du annat som känns mer hjälpsamt just nu, hur du än gör ta väl hand om dig!

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet