I helgen lyckades jag löpa 7 kilometer. Så jäkla bra. Söndagen då var det varmt. Så den dagen var slappardag. I måndags 17/8 lämnade jag nya prov. De höga värdena hade rasat ned långt under gränsvärdena så nu är mina blodvärden/levervärden tipptopp. Så skönt.

Ja min träning har gått i stå. Skadade knät i onsdags 19/8. Nytt rekord dock på 7km med en minut. Har överbelastat senor tror jag. Så det var att åka till apoteket och köpa ett knäskydd och nu börja med rehab. Så jävla surt.

Verkligen en utmaning för dig att fixa träningsuppehåll och rehabträning utan att ens tänka tanken att alkohol nog är en bra idé. För det är ju inte det. Alkohol är inte lösningen på någonting!

Kram ?

Offside

Har läst igenom din tråd. Väldigt imponerad av dina fem år men också väldigt viktigt att du delar med dig av ditt återfall och hur snabbt du tog dig tillbaka. Om jag får ett återfall så vill jag ha samma järnvilja som du och inte låta det fortgå.

Tack för att du visar att det går att hyfsat snabbt ta sig tillbaka.

Trevlig kväll

Mitt knä verkar vara bättre. Var hos läkaren. vatten innanför trummhinnan därav mitt tjutande öra. Knäet är inte svullet men fick napronaxen som ska minska inflammationen. Misstänker gåsfot. Sjukgymnast fredag. Ska köra ett cykelpass imorgon. Just nu är det styrketräning fullt ut. Gått upp 1kg denna veckan så hoppas det är muskler.

Nu är det 10 veckor utan giftet. Mitt knä är bättre. Jag har gått ned 5kg sedan början av juli. Det verkar gå åt rätt håll nu.

Vad fint du varit nykter i 10 veckor!
Heja dig! Och strongt med viktnedgången oxå. Hoppas knäet snart är helt ok, ta det varligt. Kram

Nykter snart tre månader. Gått ned snart 8kg. Tyvärr är mitt knä inte bra och jag får träna styrka, korta löppass, cykel och crosstrainer. Varit i kontakt med sjukgymnast som gett mig råd kring träning. Kollade mitt löpsteg mm. Kan ta upp till en månad till. Frustrationen är så stor och jobbig.

Enorm prestation av dig att fortsätta vara nykter när du har mött så mycket motgång med kroppen angående träningen.

Stort grattis till snart tre nyktra månader och minus 8 kg ??

Kram ?

Fick också ont i knät efter att ha ökat löpningen i lagom doser som jag tyckte. Ont i senan på framsidan av knät. Har som du cyklat senaste månaden istället, Inget ont av det. Fick du nåt tips kring om kan springa när det bara gör lite ont? Eller ska man vänta tills det går över helt?

Exakt tre månader utan alkohol nu. Ska man vara stolt över det? Kan ju tyckas som en självklarhet. Jag har bytt perspektiv nu. Ett återfall på 5,5år. Låter bättre och ger mig mer boost. Mitt knä blir bättre sakta men säkert. Kennie min sjukgymnast tyckte jag skulle sluta med medicin och löpträna lite. Springa mellan stolparna på elljusspåret sedan gå en stund. Testade blev sämre. Jag har försökt stretcha senorna och musklerna efter jag styrketränat eller kört lite cykel eller crosstrainer. Då blev det märkbart bättre. Så nu ska jag köra intervallpass på min crosstrainer.

Ta det lugnt, min sjukgymnast sa samma och jag körde hårdare än jag borde gjort. Det har tagit mig en månad av att gå till honom igen utan att komma tillbaka till samma stadie som innan.

Ska testa stretcha knät och senorna, det har jag aldrig gjort. Googlade fram lite övningar som skulle hjälpa om man har ont där jag har. De tar som sjutton, så uppenbarligen var jag svag i de musklerna, och då fick knät ta mer av stötarna. Har kört dem tre veckor nu och knät blir faktiskt bättre.