Är drygt 14 dagar sen jag drack sist.
Känner mig toknöjd och just nu känns det som jag aldrig kommer att dricka igen men vet att det svänger snabbt.
Vi ska iallafall vara nöjda med alla dagar vi inte dricker, hur många de än må bliva.
Grattis igen och ha en fin fredagkväll!

Ja man får vara nöjd att man i alla fall tagit tag i det och har en en bra tanke om framtiden. kampen fortsätter men det är lite lättare i dessa tider då det inte känns ok att träffas så många som förväntar sig att man ska dricka. Hoppas du får en bra helg och klappa dig på axeln!!

Tack för din kommentar i min tråd. Det stärker att veta att vi är många som kämpar tillsammans, och att våra resor har sina likheter. Den ångestdämpande effekten av alkohol är verkligen lurig, så stark och så hjälpsam i början när livet är tufft. Nu får vi betala priset, men å andra sidan är det skönt att veta att det faktiskt går att ta sig loss från beroendet. Hoppas att din huvudvärk försvunnit? Ha en fin söndag!

Blir det en ny utmaning eller inte att det blir helg snart. Känner mig rätt stark i min övertygelse och rädsla att falla för frestelser som finns omkring när vänner dricker A. Ska verkligen kämpa på och hålla ut :-)

För min del så blev helgerna lättare och lättare. Har hittat andra saker att varva ned med än alkohol. Hjälper mycket att min man inte heller dricker.

Jag uppskattar så mycket att inte vara bakis eller ha söndagsångest. Det är bara att fortsätta att ta en dag i taget.

Kram

Hållit mig nykter nu en och en halv månad vilket känns fantastiskt. Ska verkligen fortsätta den resan med hjälp av alla er andra som är i samma situation. Lycka till alla därute, kram

Har just läst din tråd, jättebra jobbat! Helgen kan som du skriver vara en utmaning ibland, men jag har verkligen börjat älska helgmornar utan bakiströtthet. Att sitta med kaffet och läsa och känna kroppen må bra, det har blivit den nya njutningen istället för vin kvällen innan. Kämpa vidare och läs på om alkohol, själv har jag börjat känna det som en belöning att inte dricka. Försöker hålla fast vid den känslan.

Håller med att det är skönt att vakna piggare och inte ha ångest över gårdagen. Bra gjort att hålla de goda tänkarna och känslorna som nykter människa. Behövs att fokusera på det som blir bra utan A. Kram och fortsatt lycka till

Firade makens födelsedag och jag fick smaka ett halvt glas bubbel som jag vanligtvis brukade älska. Tyckte inte ens att det var gott och gav bort vilket kändes fantastiskt skön. Blev inget sug efter mer och ska hålla kvar den känslan. Kanske kan jag vara på god väg att faktiskt bli nykter :-) ? Hoppas i alla fall det och ska fortsätta kämpa för det!!

Det låter ju som om att du är på rätt väg :) Låt dig inte slappna av för mycket bara så tror jag att du ska klara detta. Fortsätt gärna skriva här med dina funderingar. Det hjälper nog både dig själv och andra.

Två månader nykter vilket känns fantastiskt! Ska verkligen försöka hålla ut över helgerna som kommer vilket kan vara en utmaning

Mycket bra jobbat..Ha färdiga strategier om hur du ska göra om suget sätter in..Ha ingen alkohol hemma är en förträfflig lösning..Är du hos någon annan, kan du tänka ut andra lösningar innan, du går dit,Då blir allt enklare. ?