Vin Santo

Aj vilken fruktansvärt tråkig läsning...jag beklagar verkligen.
Gick de bort i någon sorts olycka? Oavsett fruktansvärt tråkigt.
Vi har åxå hund och jag bävar otroligt mycket för den dagen hon måste somna in...
När min pappa gick bort för en månad sedan eller så var det såklart jättesorgligt men jag är så glad att det hände i min nykterhet för jag kunde hantera det hela på ett "bra" sätt. Hoppas du lyckas hålla dig ifrån A för det hjälper dig inte i denna situationen fast det såklart kan kännas så i stunden.
Jag skickar mina varmaste energier till dig!
Ta hand om er!

@Cuff Vad är det du behöver hjälp med? Det känns som att det saknas lite information här. Kanske du kan starta en egen tråd? Det kan vara lite förvirrande hur man gör innan man kommer igång. Klicka på Forum däruppe och sen välj den forumdelen som du tänker att du skulle passa in i. T.ex. "Förändra sitt drickande" om det är ditt mål och klicka sedan på "+ Skapa ny Diskussionsämne" och skriv sedan lite om din situation som den ser ut nu.

Hej , jag loggade in här och får se vad jag skrivit och ser att det är väldigt osammanhängande, inte så konstigt för jag hade ju druckit . Äntligen har jag kommit över tröskeln och sökt hjälp (det var såå förnedrande och skämmit men så fort att väl sagt till min läkare att jag menade allvar med att jag hade problemdrickande så tog han tag i situationen och erbjöd mig antabus som jag går och tar 3 gånger i veckan . Det går så bra och jag har inte druckit sedan i februari.Jag vill tipsa andra om en bok som jag nyss läst och som gav mig lite råg i ryggen (Skål ta mig faan) .Av Torbjörn Åberg. Kram@TappadIgen