@majsan_nu Stort grattis till 100 dagar!
Det är så roligt att vi är några stycken i ungefär samma fas 😊.
Hoppas du har haft en fin dag 💖
Kram

@vår2022 Tack för uppmuntrande Grattis! Det går dag för dag...
Hejar på dig också, du verkar så stark o beslutsam! Kram 🤗

@Ase Ja det är roligt och hjälpsamt att vi är några som kan följas åt. Tack för ditt Grattis, det går en dag i taget! 100 dagar känns ju nästan overkligt...om än kämpigt emellanåt! Följer din tråd också!
🤗 Kram

Dag 101... Det är många a-fria dagar! Känns fint.
Mindre fint är mina hälsoproblem med kallelser till olika undersökningar. Får se hur mycket jag kommer att vara här på forumet men en sak är säker - A-fri är det som gäller för mig fortsättningsvis!
Kramar 🤗

majken_r

@majsan_nu bra beslut! Hoppas det blir så bra som möjligt med undersökningar och hälsa 🙏🏼⭐️

God förmiddag!
Jag traskar vidare på min a-fria väg... Nödvändigt av hälsoskäl o min egen önskan. Läser runt här på forumet, men har inte så mycket ork just nu att kommentera. Hejar på er alla! Att det blir som ni vill o önskar...
Ha en fin helg! 🤗 Kram

parker

Hej majsan_nu
Hoppas att allt går bra med dig.
Jag har själv tagit beslutet att bli a-fri.
kram

Det är inte så lätt att inte hänga här på forumet, vill gärna kommentera lite här o där... Men för mig är det kämpigt just nu trots ganska många a-fria dagar! Det är olika för olika människor, det verkar gå trögt för mig. Hoppas på uppgång i mitt mående, är i alla fall inte så a- sugen annat än i korta stunder...
🤗 Kram

@majsan_nu utan alkohol i systemet så ökar vi iaf möjligheten till att få må bra.
Jag läser också nästan allt som skrivs här på forumet och det ger mig jätte mycket. Vissa dagar orkar jag återkoppla mer på det som skrivs och andra dagar skriver jag ingenting.

Vi får kämpa på och stötta varandra så gott det går 💖

Kram

@majsan_nu håller med det @Ase säger. För mig handlar det nu mer om att ta itu med alla bortträngda känslor och handskas med dem. Det är jobbigt och blottar måendet, men att vara nykter är en förutsättning för att kunna ta hand om dem för mig och jag mår så mycket bättre i min grundkänsla.
Kram💕

@Ase och @vår2022!
Tack för era inlägg, tolkar dem som att även för mig är viktigt att gå vidare. Nu när jag kan ta tag i dem som a-fri. Det har ni så klart rätt i, jag har ju både fysisk o psykisk hälsa att jobba med!
Är hur som helst glad för ert stöd o ska försöka ta tag i båda delarna! Men det är inte lätt att ha med vc. att göra, låter kanske som en undanflykt... Men det gäller att ha tålamod!!!
Kram till er båda två 🤗

Ny dag, 105 a-fritt! Kämpar på. Inväntar tider till div. undersökningar. Läser era inlägg & kommentarer men har inte så mycket ork att kommentera. Önskar er alla det bästa 👍
Stor kram 🤗

Ny dag, drygt 100 a-fria! Kämpigt men nödvändigt...
Ser att några bytt sitt trådnamn, hur har ni gjort utan att börja en ny tråd? Tipsa mig gärna, skulle också vilja göra det!
🤗 kram alla o ha en fin dag!

@Tackohej Tack för uppmuntran!
Undersökningarna är av fysisk art, inte särskilt a-relaterade (?) men stressande... Underlättar inte mitt a-stopp som ju är kämpigt i sig! Ja, det kanske blev ett luddigt svar...men jag har inget annat.
Ha det fint 🤗