@majsan_nu vi kämpar oss igen denna julen och den får bli som den blir 💖.
Känner på mig att 2022 blir ett bra år 🙏😉.
Kram

@Ase TACK! Det är så det får bli, vi får göra så gott vi kan... Hoppas din känsla för nästa år är rätt, vi själva kan ju påverka så att det blir så!!!
Känner mig lite bättre nu än när jag skrev sist. Hoppas få sova gott inatt!
Detsamma till dig o stor kram för uppmuntrande ord! 🤗👍

Ny dag i mitt a-fria liv! Både upp o ner men det brukar jag ju skriva... Många dagar börjar det bli, får ta en dag itaget så blir det många till slut! Det är mitt mål, ett oräkneligt antal...till slut!
Många inlägg här på sidan o så fint att peppa varandra! Önskar alla en fin (solig) dag! Kram 🤗 o heja, heja oss!

Ännu en a-fri dag för mig! 💪
Mår just nu inget vidare, kommer från besök hos anhörig som bor på ett säbo... Men ändå bra att sådana finns!
Läser runt lite här bland inlägg o kommentarer, hittar hela tiden nya trådar...
Vi är så många som kämpar på olika sätt o jag hittar hela tiden nytt! Önskar er alla en fin kväll!
Kram 🤗

Min dag 111 a-fri! Har ju egentligen slutat skriva antal dagar men 111 lät så jämnt o fint, kunde inte låta bli! Inte så mycket annat att berätta, det är ju bara att vara envis o kämpa på. Precis som ni andra också gör - En dag i taget blir många till slut! Jag hejar på oss alla o önskar som vanligt det bästa för var o en!
🤗 Kram

@majsan_nu grattis till 111 dagar!🌺🦋 Ett fint nummer 😊.
Ja, en dag i taget blir många tillslut.
Kram

@Ase Tack, tror jag skrev i din tråd precis samtidigt ... Ja, vi samlar en dag i taget ... Det ska bli bra det här!
kram igen 🤗

Hej alla forumvänner!
Dagarna tickar på, julen för mig kommer att bli lugn. Lite god mat tillsammans med min sambo, kommer att fira "jul" med barn o barnbarn på nyårsafton...
Läser runt här på forumet, så många positiva... Själv tycker jag att det är kämpigt trots många a-fria dagar, hoppas det ska lätta snart. Men det är mycket som kommer upp i dagen när alkoholdimman lättat... Saker att ta itu med, frågor att fundera över o hur livet som a-fri kommer att gestalta sig i längden... Ha en fin dag!
Kram 🤗

@majsan_nu Låter som en skön jul. Ja det är kämpigt emellanåt och som du säger och saker man tryckt undan kommer i dager när man är nykter. Känslor att ta itu med vad det lider, men det ska gå det med.
Ha det gott💕

God förmiddag!
Mina dagar tickar på o jag läser runt här på forumet... Många aktiva som skriver, många tankar o funderingar inför helgerna som kommer! Mycket som påverkar hur vi kan fira, inte minst corona - inget är ju tvärsäkert vad jag förstår. För mig själv finns hälsofrågor att fundera över, väntar på olika svar från vc. Dålig tajming med alla helgerna som försenar det mesta...
Önskar er alla en fin dag! 🤗 Kram till er alla

God kväll, dan före dan före dopparedan! Jag har ingen julstress, julen firas hemma med sambon o lite julmat! Det enda är att vi måste handla lite, det är vi nog inte ensamma om... Mitt a-fria liv fortsätter, mina fysiska krämpor likaså. Enl. läkaren på vc . blir ingen uppföljning förrän efter helgerna. Det tolkar jag som att det inte är något akut.
Jag hejar på er alla o önskar er så fina dagar som ni vill o önskar!!!
Kra

Ny dag! Vaknade tidigt o har sovit bra trots att jag nog glömde sovpiller igår! Har en del mathandling kvar att göra, men mitt julfirande kommer att vara väldigt lugnt o förstås a-fritt!
Min känsla i kroppen nu är ovanligt lugn, kanske något hänt!?! Jag har ju varit a-fri många dagar o kanske en känsla av lugn... Underbart om det blir en dag utan de där post akut abstinens känslorna ! Tror att jag haft PAA ganska många dagar nu o det skulle vara fint att åtminstone få pausa från dom en stund!!!
Önskar er alla en fin dag!
Kram 🤗