@FinaLisa Vilket underbart inlägg att avsluta med ❤️ Att du känner dig så in i märgen tvärsäker på att du ska fortsätta vara nykter. Varmt lycka till med din pigga pensionärstillvaro!

Kram 🐘

Tack för stöd och fina kommentarer genom åren (kan man väl säga nu?)
Förstår så väl dina tankar kring det friska livet - en stark drivkraft för även mig.
Önskar dig allt gott och kanske kikar du in någon dag om året så vi blir påminda om hur bra det kan bli.
Önskar dig en fin Jul och Gott Nytt År!
Kram 🥰

@FinaLisa en stor varm kram kommer från mig här. Jag vill tacka dig för ditt fina stöd genom mina två år här. Du är fantastisk! Så glad att jag fått träffa dig IRL också. Lycka till med ditt pigga friska liv framöver nu. Det kommer bli toppen!
PS vi finns här om du skulle ångra dig, glöm inte det!

KRAAAM!

Så kom den dagen, FinaLisa! 💗 Förstår ditt beslut, även om jag gärna skulle se dig här åtminstone någon gång ibland.

Känns ändå som en lättnad att du lämnar när du mår bra. Både för dig och oss andra.

Skrev i min tråd att om du vill fortsätta ha kontakt och kanske träffas igen, är det ok för mig att byta uppgifter via admin. Respekterar självklart om du väljer att inte göra det.

Tack för allt, fina "gamla" forumvän! 💗 Stort lycka till och massor med kramar.

Åh! Precis när jag (tyvärr) har kommit tillbaka…
Vill bara säga stort lycka till och TACK för allt stöd och pepp under åren!
Och om du vill och behöver är du välkommen tillbaka. Jag trodde inte att jag skulle behöva forumet, men har insett att jag behöver påminna mig själv hela tiden om varför alkohol inte är bra för mig.
Men hoppas att din känsla stämmer och att du nu är färdig med drickandet. Ser framför mig hur du susar fram på cykeln med ett leende på läpparna.
Kramar från Knaskatten 😻

Vet inte om du är inne o läser något eller helt är borta - som du skrev att du skulle vara ☀️☀️ Tänker som du på alla gamla forumvänner som du säger som försvunnit…
Ville bara skicka en hälsning o säga att jag mår toppen! Alkohol är en icke sak för mig numera - min sambo dricker aldrig eller lite på semestern men väldigt väldigt sällan annars o därför blir det samma för mig. Håller tummarna o hoppas att det fortsätter så för både dig o mig o vi andra i gamla gänget. Många kramar till dig o jag håller alla tummarna jag kan för att du mår bra 🌟🌟 fortsätter checka in i bland o kolla lite läget. Ta hand om dig 💕💕 kram kram

Höst igen!🍁

Tiden går fort och jag tänkte titta in och säga hej till alla forumvänner, nya som gamla🤗.
Snart har det gått ett år sedan jag var här senast och många har försvunnit men flera är kvar och är aktiva med fina inlägg ser jag.
Har såklart inte läst allt men skummat en del.

VaraFrisk, du är en kämpe av Guds nåde!💪💚
Så bra att du är kvar och skriver, ge inte upp!
Du kommer lyckas nå ditt mål, det är jag säker på.🍀

För egen del så har året som gått innehållit både sorg och glädje. Cancern och annat har drabbat två nära och kära. Tungt såklart, och det gör ondast när det handlar om en ung person.
Min egen sambo har ju sin grundsjukdom och genom LSS har han daglig hjälp.
Jag jobbar numera bara några timmar i veckan för honom resten tar andra assistenter hand om.
Min pensionärstillvaro är annars ganska trevlig, jag gör mycket utflykter och små dagsresor hit och dit. Besöker konstutställningar och museer varvat med bio och teater. Går på språkkurs och jympar med Friskis och Svettis ett par dagar i veckan.
Så ni förstår att det inte finns tid att dricka alkohol!😁
Men helt nyktert har det inte riktigt varit. Jag har faktiskt lyckats med att kunna ta ett par glas vin eller en öl när jag varit på en fest eller på en weekendresa. Utan att falla dit när jag kommit hem igen.
Nu finns inte den tanken längre att dricka hemma och det är en befrielse.
Dessutom så har jag på riktigt förstått att alkoholen i större mängder ökar risken för cancer. Så bara det gör att jag inte vill utsätta mig för den faran och oron.

Så med denna lilla uppdatering tackar jag för denna gång och önskar alla all lycka och välgång på livets snåriga stig. 💜🌷💜

Många kramar 🤗

@FinaLisa, Hej och vad roligt att höra av dig! Ännu roligare att höra att du har fått nya vanor som fungerar även i ditt förhållande till alkohol.
Att inte dricka hemma är nog en bra strategi. Det blir svårt att underhålla ett missbruk om man inte dricker hemma alls . 😅
Mindre roligt att höra om att dina nära blivit sjuka, den maktlösheten är svår att bära . Hoppas allt går bra där.
Kram

Hallå igen!
Tänkte hänga här lite då och då igen. Mest för att heja på andra som kämpar och som också påminner mig om hur det var..
Jag märker att vissa tekniska saker på forumet är lite annorlunda 🤔. Till exempel att det inte går att klicka i senaste kommentaren under en tråd utan då blir det "error"..? Ska man vara tvungen att scrolla hela vägen ner till botten för att se den senaste kommentaren?
Hmmm...🙄
Vinäger ♥️ du får gärna landa i Götet, skulle vara så kul att ses! Och kanske VaraFrisk hänger på då hon inte bor så långt härifrån...

Tack Majaela♥️ för hälsning och Knaskatten, Lennis och Charlie, saknar er och många fler man inte hört av på länge.
Önskar alla en god fortsättning på det nya året!
🪷💗🪷💗🪷