@Charlie70 Ja nu ska vi se vad år tre har att erbjuda, det ser jag fram emot!🤗

Något som är den absolut största vinsten med mitt liv nu är det stora lugnet och friheten. Förr var det dagligen en jäkla massa lögner, döljande, smusslande och en stor rädsla för att bli avslöjad. För att inte tala om skammen! 😬 Så otroligt skönt att slippa allt det nu. Det bröt ner mig psykiskt och gjorde att jag mådde skit. Men det var då det.😀 Ärlighet tillhör verkligen nykterheten! Nu är jag ledig en vecka och tänkte greja lite här hemma+ umgås med min fru och mina barn som påpassligt nog har jullov.

Ha det bra!

Grattis på 2-årsdagen som nykter! 🥳🥳🥳 Det har varit en fröjd att dela den här resan med dig ❤️ Och den fortsätter! Jag är dig hack i häl och ser verkligen fram emot att uppleva tredje året som nykter.

Kram 🐘

Jag vill också gratulera och tycker det är häftigt och inspirerande. Nu kan du också säga "Det var flera år sen sist" om det kommer upp. Det är riktigt tungt, får man säga. Jag hoppas att du får en riktigt härligt dag!

Grattis På din 2 årsdag! 🤗🎉 Du är verkligen en förebild på forumet. Jag är så glad att jag har fått följa dig, och för alla dina peppande ord både till mig och andra på forumet. Hoppas att du firar idag, de är du värd 🥳
Kram 💕 sländan

Grattis! ❤️ Så härligt att följa dig Torn..🌟Tror och vet att vi som har ” klarat” oss och är vita, inte alls har det lättare, än andra som många tror, att sluta dricka. Det ligger mycket tankar, agerande, och funderande för oss också. Men det kan finnas ett drag i personligheten som stärker förändringsprocessen. Och det tror jag heter Vilja. Vill man någonting och försöker med alla medel att satsa 100%, så är möjligheterna bättre. Sen att ta reda på hur andra gjort som klarar sig, är viktigt. Tack för att du finns ” grabben” ❤️

Stort grattis till årsdagen!
Har ju följt din resa både (lite) på din tråd men framförallt genom alla dina peppande kommentarer till oss andra...
Tack för uppmuntrande kommentarer! De uppskattas verkligen...
Stor grattiskram från mig 🤗

Grattis forum-brorsa och bästa forum vän.
Nu är det äntligen - ”nä jag har inte druckit på flera år”! Tack för allt de här åren- föga visste jag vad det skulle innebära och på vilket sätt du- och gänget här- skulle förändra livet och skapa en gemenskap som är på riktigt. Du är cool och ”vad skulle torn tänkt” har blivit ett inslag i min problemlösning! Så glad att du finns här, njut av dagen- med bad gissar jag? Kram kram och stooort grattis! 💓🥰💕🌟😍✅

Tusen tack för alla grattis! 😍 Jag har firat dagen med en promenad i det fina vädret. Min fru och min son gjorde mig sällskap medans min dotter med sin unga ålders rätt ville sova lite längre. Jag satte mig ute på en udde och spanade ut över den nattgamla isen på sjön och bara njöt! Solen värmde så gott. Och jag tänkte, fan vad bra jag har det, jag lever och alla i min lilla familj mår bra. Det är det som är det viktigaste för mig. Det gör mig lycklig!😀 Vi avslutade med en god fika utomhus på ett mysigt café. En riktigt go dag!

Alkohol?🤔 den där skiten lade jag av med för flera år sedan! 😎😍

Ha det bra!

@Torn Tack för uppmuntrande kommentar i min tråd! Som svar på mitt Grattis till dig... Som jag o många med mig skriver så är ni gamlingar så superviktiga för oss - nya o halvnya här på forumet! Så tacksamt att du dyker upp här o ger oss hopp o feedback...
Stora kramar från mig 🤗

@Charlie70 Tack! 🤗 Lustigt, jag skrev samma sak i @Se klarts tråd samtidigt som du skrev i min. 😅Vi får aldrig glömma hur det en gång var! Aldrig! Det är forumet väldigt bra för. Även om vi gamlingar inte hänger och skriver här lika ofta numera med ålderns rätt.

@Annabell tackar! 🙏 Jag har allt läst i din tråd om tjatterfjantens alla härjningar.😅 Du börjar ju bli rutinerad nu och det är härligt att läsa hur bra det går för dig. Jag hejar såklart på dig, även om jag inte hinner/orkar kommentera hos alla.

Kram på er!

Jag har varit ute och fiskat på isen hela dagen och fick en riktig kanondag. Trots snö och snålblåst hade jag det grymmaste fisket efter stor Abborre som jag någonsin har haft 😍 Alltså, i hela mitt liv! Jag är helt säker på att det beror på att jag numera är nykter. Koncentration är en helt annan, drillningen av fisk lyckades perfekt. Förmågan att ”hitta” områden som hyser stor fisk är klockren. I dag hade jag inte tur, i dag ägde jag!

Kram från den nyktra fiskegubben!

Jag har inte så mycket att skriva om. Jag har åkt på en släng av covid. Mådde lite risigt i går, men i dag känns det mycket bättre. 3 doser vaccin, munskyddskrav på jobbet, och noga med att hålla avstånd hjälpte inte. Tänk förr när jag drack fastän jag vad sjuk. Som någon jävla medicin, när kroppen ju får kämpa dubbelt upp för att må bra. Whiskey för halsont, åh vilken bra bortförklaring för att få dricka ännu mer. 😣 Så otroligt glad för att jag slipper vara lurad av det förbannade giftet numera.

Ha det bra!

@Torn

Hej. Nu hittade jag det här inlägget om fiske och så berättar du inget om fångsten.
Antal,storlek (vikt) på borrarna, om det var på balansare eller vertikalpirk.

Är jag fiske nörd så är jag. 😉
Ska själv ut efter helgen.

@Jan.3. Det häftiga var storleken på Abborrarna. 3 st över kilot. (största 1,4 kg) På vertikal dessutom. Jag har bara fått någon enstaka över kilot från isen förr på samma dag. Det kändes helt overkligt. Riktigt kul! 😀