majken_r

@majsan_nu Hej! Tänkte på fysisk aktivitet, det kan verkligen vara motigt men det hjälper mig otroligt mycket. Äter bättre, sover bättre och mår bättre. Ett lagom mål, typ promenad, var dag gör skillnad. En ljudbok kanske som sällskap? Såg att du sovit gott inatt, härligt! Önskar dig en riktigt fin dag, kram💕

@majsan_nu
Åh vad glad jag blir att du äntligen fått en god nattsömn! Det gör så mycket!!
Ha en bra skön söndag! 🤗

@majken_r o @Rehaser
Hade lite städdag o tänkte "nu blir det ingen promenad" men tänkte om o tog iallafall en liten sväng. Bättre än ingen... Kanske kommer jag att kunna sova en natt till? Hoppas, hoppas! För mig är sömnen så himla viktig, har alltid varit så o har egentligen inget med alkohol/alkoholfritt att göra. Men just nu känns sömnen jätteviktig för mig!
Ha en riktigt fin avslutning på helgen 🥰 önskar jag er o alla forumvänner!
🤗 Kram

@majsan_nu Bra tänkt,"bättre än ingen"
Behöver inte vara så långa promenader men
tänker du så varje dag så blir det till slut en vana.

@majken_r @Jan.3.
Tack för att ni peppar mig - det var verkligen ingen långpromenad...
En helt annan sak - ni är ju flera som är runt 50 dagar a-fria. Finns många som skrivit om det fenomenet, tror att @vår2022 har skrivit o även länkat till post akut abstinens. Kan kanske förklara lite av känslorna just nu?
En tanke bara...
Kram 🤗

@majsan_nu Riktigt bra där med promenaden Majsan! Snart 6 månader nykter nu också! En dag i taget blir många tillslut, som du brukar skriva.😀 För egen del lossnade det ordentligt just efter 6 månader. Det var liksom som det värsta var över då. En riktig milstolpe. Kanske det blir så för dig också. Jag hoppas på det.

Kram 🤗

@Torn Tänk om det blir så för mig också, jag har ju inte långt kvar till 6 månader! Det händer väl inte på dagen men nog är det annorlunda nu när det gått en tid... Tack för uppmuntrande ord, känns fint att du har koll på oss här i trådarna 🥰
Kram till dig från mig 🤗
ps. Visst skrev väl du om post akut abstinens också? Det är ju ett gäng som är ungefär där o kämpar på...

@majsan_nu Jag tror inte jag har skrivit något med just orden ”post akut abstinens” .😅 Men det kanske är det med 50-dagars dippen du tänker på? Det är nog samma sak egentligen.

Ha en bra dag! 🤗

@Torn Ja, jag tror det är samma "fenomen", tänkte att det är en bra påminnelse när allt plötsligt blir kämpigt igen. För mig var det en period - ganska många dagar om jag minns rätt - sen blev det annorlunda på något vis. Sen var det som att det a-fria livet satte sig stadigare på något sätt... Men det behöver ju inte bli lika för alla!
Kram 🤗

God morgon forumvänner 🥰
Ny dag, för mig är det fem månader + 2 veckor a-fritt.
Vet fortfarande inte riktigt hur mycket av mitt mående som beror på livets frågor o hur mycket som hänger på kampen för att förbli a-fri??? En blandning antar jag. Har fortfarande mycket att ta tag i o försöker ta lite itaget...
Önskar alla en fin dag 🤗

@majsan_nu Du kämpar på så fint och grattis till snart 6 månader💪. Det gäller väl bara att hålla i och hålla ut. Du pratar om att du inte rör på dig så mycket så om du får igång den biten, så det kan ju bidra till att det skulle kännas bättre också.

Ha en bra dag🌷💕

majken_r

@majsan_nu du är så bra helt enkelt! Och tror helt klart att allt är en blandning, det mesta i livet som påverkar oss hör ihop. Stor kram och önskar dig en bra dag med en promenad kanske🥰

@majsan_nu
Livets frågor påverkar hur man mår och jag funderar oxå ibland vad som är det & vad som är vårt jobb med att fortsätta vara nykter. Men livet är upp och ner oavsett om vi är nyktra eller dricker Jag föredrar alla toppar & dalar nykter mer.
Gå ut en sväng du, dra in djupa andetag och lyssna på fåglarna som skvallrar om att våren kommer! ☀️💛

@Rehacer
Du har alldeles rätt i vad du skriver, håller med dig i vartenda ord 🥰
Alternativ till att vara a-fri finns inte!
Kram 🤗

@Friluftstok Tack snälla! Det är en lång process, ibland lätt o ibland kämpigt - men det är nog så att det blir lite lättare vartefter... Så glömmer man lite hur det var I första början, då blir jag påmind av er som är mer i början! Nu har jag ju ganska många a-fria dagar o det är många olika känslolägen under tidens gång...Men rätt som det är kommer suget Lika bra att vara beredd, det gäller att kunna avleda tankarna! Det är ändå värt, vill inte göra om den resan som var i början!
Jag hejar på dig o alla andra. Dag för dag!
Kram från mig 🤗