Dag 18, känns som om jag kommit av min nyktra resa, två dagar som försvunnit i migrän/fruktansvärd huvudvärk 🤕. Idag skapa jag ta det lugnt och bara vara nykter.
Ska också testa teanin, har precis tagit en tablett tillsammans med de övriga vitaminerna. Effekt ska kunna skönjas efter bara 30 minuter och då teani ska hjälpa att frisätta dopamin och serotonin är jag mycket nyfiken och hoppas naturligtvis på en extra boozt i välmåendet som tillsammans med motion, ingen a, psykolog kommer ge stabilitet för min långsiktiga förändring och ”återstarten” av livet.

@vår2022 Att skapa ny banor i hjärnan, precis så. Tack för din text, precis så! Dit hjärnan går, sker tillväxt!

@Torn tack för att du ”tror” på mitt mindset denna gång och jag har nog lagt in en extra växel, jag har ju åkt dit ett par gånger och egentligen är det många fler gånger… har ju inte tidigare varit så flitig här. Jag kommer aldrig ge upp vad som än händer, min man stöttar och vet (nästan allt iaf). Och när jag skriver här så är det som om det ger extra skjuts arbetet, jag känner tillhörighet i min skamliga hemlighet och jag får styrka av att reflektera så en bidragande framgångsfaktor kan vara så enkel att skriva här varje dag så det vill jag fortsätta med.

@Natalia Gulliga du, jag är låg och är inte som jag vill vara men låter mig bara vara och försöker inte ha ångest över det... kanske teanin hjälper för det här är en ny typ av känsla för mig...
Hur går det för dig med ditt/vårt experiment ? 💪🥰

@Ny dag

Det går bra tycker jag 🙂
Inget besvärande sug alls. Och när suget uteblir tänker jag inte på vin. Dock är alkohol ingen självmedicinering för mig så viljan beror som mest på beroendet i sig.
Har haft svårt att hitta en bra balans för hur jag ska dosera men tar nu 200 mg 2 ggr per dygn. Har blivit morgon och kvällstid.
Tycker du dig känna nån effekt?

Kram ☀️

@Natalia uppdaterar imorgon, tagit teanin både morgon och kväll sedan i torsdags, är dock låg i största allmänhet men på något konstigt vis kan jag låta mig själv vara låg och bara vara - det i sig kanske är ett litet bra resultat/förhoppning...💪🌱

@Ny dag

Igen...

Har inte provat Tyrosin ännu.
Har du?
Tänkte vänta med den till jag kommit lite längre i avhållsamheten. Just nu föredrar en lugnande effekt framför en uppiggande. Vill inte blanda dem.

@Natalia Jag har tänkt att först utvärdera hälsokost preparat teanin för sig, jag vill registrera mina förändringar (om så) så jag vet vad som är vad.
Om några veckor provar jag steg 2 i hälsokostpreparatresan....

@Ny dag Tänker på dig💕. Bra att du orkar hänga i fast du känner dig låg och att du kan tillåta dig att vara det. Man kan på något sätt vila i att det är som det är om man inte kämpar emot och försöker vara glad. Att bara acceptera läget. Jag brukar tänka, ja nu mår jag så här och då får jag göra det. Det lättar på kravet då och sedan brukar jag tänka att så är min personlighet, emellanåt låg helt enkelt, att sån är jag.

Kram och acceptans🌷💕

@Ny dag
Jo jag har glömt säga att jag inte riktigt känner hunger efter Teaninstart. Första veckan åt jag rätt mycket trots avsaknad hunger, ett medvetet val för jag vet hur mycket energi det brukar ta av kroppen att vara i utsättning. Men nu känner jag tydligt att jag inte upplever hunger som innan. Blir lite bekymrad.

@Ny dag

Jag igen...
känner igen vad du skrev förresten. Att du känner att det går bra art bara vara, även om man är låg. Jag har nog känt så hela veckan. Att jag bara varit. Och ändå haft ro med det. Även om jag accepterar att inte alltid må bra eller att vara låg, har jag ändå upplevt det helt annorlunda med Teanin. Det där med att bara vara....

Åter på dag 1, ger trotsallt aldrig upp denna kamp. Återfallet tog jag nog ganska medvetet, inget att skylla på MEN alkoholen gav mig bara mer ångest och vare sig lindring eller bedövning. Sista gången alltså!!! Så arg på mig själv!