Onsdag!
Hade jäkligt klurigt att somna igårkväll. Har märkt att min hjärna gärna vill dra igång massor av minnen samtidigt. flashbacks från saker jag gjort, varit med om, delat och ibland minnen där jag sårat andra. Den slänger gärna in en låt samtidigt och jag har hört något citat om " jag har 23 tabs som är uppe och jag vet inte vart musiken kommer från" angående sina datorer, och det är ungefär så det känns.

Hur jag hanterar det är att försöka gå in i mitt rum, men det är klurigt att hitta dit. jag vet hur det ser ut (eftersom det är jag själv som fantiserat ihop det), men det är svårt att komma in i lugnet. Funderar på att skapa mig ett nytt mindfullnessrum. Kasnke får detta ligga dumt i skogen. Vi märker.

Jag dömmer inte mig för deminnen som trillar upp likt en åskstorm utan talar mjukt med mig själv att jag är trygg nu. Jag är hemma. Jag är trygg nu. Pratar makt till lilla Ella och utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag. Jag gjorde så gott jag kunnat i de situationer jag var i, jag visste inte bättre då och hennes kämparanda och envishet har lyckat ta mig där jag är idag. Jag älskar mig själv för det, och jag försöker lägga så mycket kärlek in det bara går för att bekräfta och lugna. jag är trygg nu.

Jag funderar dock på vad anledningen till dessa tankestormar är, och det enda som jag egentligen ändrat på är minskning på medicinering men den tror jag inte ska påverka så pass mycket. Det jag faktiskt tror är att denna afriheten är min första längre som ej är utlöst av något trauma, eller att jag druckit för mycket under en period. Afriheten kommer inte ur ångest utan den kommer ur lugnet själv. Med detta som grunt ges nog mina tankebanor och synapser möjligheten att läka ihop. kasnke. Jag tror att allt jag tidigare flytt från, puttat bor, förträngt och ibland med alkoholens hjälp släkt, vill komma upp till ytan igen.

Den vill lägga ihop 1+1 och jag tänker att det är så det får vara. Det ska nog vara så och det känns helt okej. Jag tror min hjärna nu ges möjligheten att läka sig själv från grunden. Kanske för första gången någonsin, om jag ska vara helt ärlig.

Med dessa minnen som jag inte sett på år och dar så ifrågasätter jag även motiven/et till varför jag betett mig och handlat som jag gjort. Har jag gjort mina val då för att det möjligjort ett mer aktivt drickande som norm. Varför har jag gjort som jag gjort? Jag vet inte riktigt. Men något i bakhuvudet börjar säga att det är för att omgivningen och de sällskap jag valt sett det som normalt.

Alkohol är så väldigt normalt idag. ju mer jag reflekterat kring vårt samhälle och normer och varför vi dricker så blir det mer och mer inte najs. Jag börjar känna att så många känslor jag varit med om både glädje, sorg och allt däremellan inte varit autentiska. Det har ju inte varit jag till 100%, och den nyfikenheten kring att leva riktigt on the edge med närvaro till 100% lockar något så väldans. Jag lever ju så nu, och jag mår genuint väldigt bra(förutom huvudvärken).

Jag börjar inse att denna lilla osköna känslan som jag levt med, rastlösheten, kanske kan vara precis samma som med hur det var med rökning och nikotinet. att den enda gången det faktiskt var najs att röka var för att då slapp jag abstinensen. Tänk om det är exakt samma med alkoholen? att istället för att mata min binnikemask (hehe så såg jag min rökabsinens) med nikotin har jag matat en annan binnikemask med alkohol i alla dessa år. Oavsett hur mycket eller lite jag nu druckit så har den ändå lixom varit vid liv, bara mer eller mindre i dvala.

Jag tänker mycket, vet inte om ni märkt det (men jag tänker mycket), och en av anledningarna till varför jag ibland aktivt valt att dricka mig redlös är för att stänga av hjärnan. Grejen är ju denna att den stänger ju inte av sig då heller. det enda som faktiskt händer är att jag tappar kontrollen över tankarna, de tar över och jag får panik vilket genererar en ångestattack (ibland) för det är såååååå mycket igång samtidigt och de negativa tankarna tar helt enkelt över. tills jag däckar och sen kommer det en ny dag osv osv. Tror absolut inte jag är ensam om detta, tror framförallt att detta kan vara väldigt vanligt hos oss med GAD (ångestproblematik )och/eller adhd.

Summan av kardemumman, jag trivs väldigt väldigt bra som afri och det känns ibland som att jag börjar se igenom "Matrix" lol. Allt med livet framåt när jag visualiserar och fantiserar och drömmer är bättre utan A. Det finns lixom inget som lockar riktigt längre med att bli berusad.

Jag skrev nog i början av min karriär i denna tråden att jag inte visste hur jag skulle göra med vänner eftersom vi delar oftast en flaska vin eller två, men just nu känner jag lite såhär att jag vill ju se och höra dem. Inte försvinna in i min värld, och missa dem. Varför har jag inte tänkt såhär tidigare? Kanske var jag inte redo, kanske är det för att jag äntligen är trygg och kan lyssna inåt med kärlek. Kanske var det bara på fucking tiden ;)

Ta hand om er,
/Ella

Torsdag!
Mycket energi idag, och på väldigt gott humör. Både varit på kontoret, tränat och socialiserat. Har lixom känt mig väldigt bekväm i mina kollegors sällskap idag. Thats a first, och haft kul.

Träningen gick väldigt bra oxå, lite överraskande men jag tackar kroppen för att den pallar. Noterade att ögonen var vita nu sent på kvällen oxå, det brukar de inte vara. Lite kul ^^

Enda reflektionen idag kom egentligen när jag läste bok, för jag kunde inte helt koncentrera mig. Egna tankar tog över osv. Men tänk om anledningen till att min hjärna spinner iväg så vid sänggående är för att det är den enda gången som det är intrycksfritt.. annars är det alltid något jag tittar på eller lyssnar på.
En typ 10 mina tyst paus per dag bara för mig själv kanske kan vara något bra för mig. Så jag redan lyssnat på allt som poppar upp i sängen. Eller så triggar det mer tankar 🤷‍♀️ vem vet 😅

Nu ska jag försöka sova iaf.
Skönt med en högenergidag. De är roliga ^^

Ta hand om er,
/Ella

Söndag!
Tänk vad fort dagarna går.
Helgen bjöd på både det ena och det andra, är inte så inspirerad att skriva men gör en kort sammanfattning. Hälsat på mitt syskon på sjukhuset efter en alkoholrelaterad skada, det kommer bli okej. Men några dagar inläggning och skallfraktur stod på menyn. Hoppas detta var en väckarklockan… vi får se. Att vilja förändra sig kommer ju endast från sig själv, inifrån.
Träffat en väninna och strosat runt i köpcentrum, var fint. Köpte mig en ny bok och testade att köpa mig en kaka och fika själv för första gången offentligt. Var kul och faktiskt ganska rogivande att kunna titta på folk i tystnad. Var på bio med en annan kompis, oxå det väldigt fint.
Idag har jag städat och rått om mig själv. Tog ett varmt bad och ansiktsmask nu på kvällen, kunde inte helt slappna av men det är okej. Ger mig A for effort.

Dagens tankenöt var att jag behöver nog ställa upp att vara med på bilder (hatar att vara med på bilder) när mamma vill ta kort. Insåg idag att tiden går fort och bilder är det som kommer finnas kvar sen. Hon är ju inte odödlig, inte jag heller. Min mor älskar att ta kort, jag är inte ett fan. Vilket som, from nu = jag är med på bild. Kbt, Kbk och yolo… 🥳

Fick även möjligheten att klippa håret, min bästakompis frisör. Det blev väldigt bra, de skulle vidare ut efter min tid och satt med, alla drack bubbel. Jag kände mest att det var väldigt skönt att slippa om jag ska vara helt ärlig.
Har funderat på om jag blivit tråkig, eller om jag bara inte ser charmen i fyllesnack, historier om vad folk gjort på fylla. Eller hur bakfulla, eller icke bakfulla människor är efter fylla.
Skimret och romantiken är bortblåst.
Jag vet inte, kanske har jag alltid varit ”tråkig”… Eller såhär, Jag tycker inte att jag är tråkig (jag har inte tråkigt heller) och jag trivs så jävla bra i livet men jag säger nej till så väldigt mycket. Jag vill helt enkelt inte följa med ut och slira. Jag tror inte att jag för alltid kommer leva såhär och jag hade jättegärna följt med ut och clubbat och dansat. Men inte just nu. Just nu vill jag investera i min hälsa, spara pengar och sova 😎✌️ Such partyanimal!

Nåväl, hänt ganska mycket denna helgen men jag känner inte mig utmattad eller trött. Tror att minska sömnmedicinen gett någon typ av energieffekt. Fortfarande klurigt att somna på kvällen dock. Skam den som ger sig ✊

Ta hand om er
/Ella

Måndag!
Idag har jag tackat av en anställd under mig. Ganska skönt men oxå lite tråkigt.
Har knappt gjort något idag, hade missat att det var lov och många med kiddos har tagit ledigt. Mitt projekt som jag behöver för att kunna gå vidare är försenat, så idag har jag mest läst bok och chillat.

Har varit ganska uttråkad idag, men inte rastlös. Man får ha tråkiga dagar oxå utan att behöva göra så mycket år det.

Idag kickade min 5veckorsutmaning igång också. Dag ett gick bra :)

Har ibget jag funderat på idag som jag vill ta upp eller reflektera kring. Mest en dag som var en dag som var en dag.

Ta hand om er
/Ella

Tisdag!
En till halvtråkig dag har gått till sin ända. Funderade på om det var ish 2veckor sedan jag hade samma känslan kroppen, den där ”måste fucka ur” känslan. Lite klurigt beskrivet. Men jag vill känna igen känslan ändå. Verkar vara att jag lever i cykler. Kanske har det att göra med hormoner?
Oklart men kommer inte ta någon action på tristessen denna gången heller. Bara att glida på vågen :)

Kan eventuellt tackat ja till en dejt på söndag. Oklart i skrivande stund om jag tackade ja pga tristess eller om jag faktiskt vill dejta någon. Får sova på saken helt enkelt.

Fick tränat på lunchen idag iaf! Varningen heller skitroligt men vet att det gör gott i längden. Så jag är nöjd.

Har även noterat tankar där jag ser mig själv dricka vin, inte ett sug eller en önskan. Bara visioner i mitt inre lixom. Klurigt att förklara. Jag tänker en del i filmformat typ.

Jag antar att det 1, är uttråkad jag som vill hitta en snabb lösning på snabb dopaminutsöndring.
2, jag har hela mitt liv blivit inpräntad från samhället och familj att vin är lösningen på typ alla känslor vilket jag förstått är falskt.

Tror även att jag kan funkar upp min dopaminutsöndring i hjärnan och gått så långt att min hjärna istället för att bli glad strävar efter ekvilibrium och jag kommer aldrig längre kunna skapa det ”ruset” som hjärnan kunde förr. Tror att min tolerans är alldeles för hög för att någonsin kunna gå tillbaka eller vad man nu kan förklara det som.
Men det känns okej. Faktiskt. Det känns mer än okej. I fucked up men jag behöver inte fortsätta leva i den cykeln längre. Skönt det!

Dag 2 på 5veckors utmaningen går bra, det rullar på. :)

Ta hand om er,
/Ella

Onsdag!
Kom upp i tid till träningen i morse. Lullat runt lite underlagen oxh arbetat med det som behövts. Typ som jour. Dag 3 på min utmaning har gått överraskande enkelt, det gör mig glad.
Tjatat lite med kommande dejten. Han Verkar ha hjärna, sådant är oerhört attraktivt. Blir typ kåt på kunskap. Men det är hett med tänkande ^^

Fått igång elen i taket, det försvann i någon vecka och tankar på att saker är tråkigt eller att jag ”vill fucka ur” är bortblåst idag. Som moln på himlen flyger allt förbi till sist :)
Även fått läst lite bok.

Nu ska jag försöka sova. Galet trött.
Ta hand om er,
/Ella

Hej Ella90!

Spännande att få läsa dina reflektioner om vad alkoholen fyller för funktion för dig och hur livet ter sig när du inte dricker! Nu har du en dejt på gång, och när du skrev om den så visste du inte riktigt dina skäl för att gå på den. Hoppas att det är okej att jag delar med mig av en tanke som jag får. I vår erfarenhet kan såna situationer vara risksituationer för drickande, eftersom de ofta är förknippade med känsloanspänning, och att det kan finnas förväntningar från den andra parten att det ska drickas alkohol. Hur tror du att det är för dig?

Varma hälsningar
Kristoffer
Alkoholhjälpen

Tjena!!
Kul med en kommentar från andra sidan ^^

Jodå jag har varit väldigt tydlig med att jag inte dricker nu. Bokade in en dejt dagtid, utomhus och med en kaffe i handen på en söndag. Mer nyktert än så blir det inte :)
Vilket oxå var mitt förslag innan han visste att jag var wild and crazy och kör alkoholfritt.

Har reflekterat en del idag och det kan absolut vara en trigger för mig att dejta någon utan alkohol, men jag känner inte att det är något jag är rädd för eller inte kan göra. Grejen är ju den att jag vill inte dejta med alkohol i bilden längre :)

Personen svarade ganska bra på det och sa att han själv tänkte vara nykter en period nu, vilket kändes lite kul. Sa att han får hoppa på min utmaning om han vill.

Känns ändå skönt med ja vad blir det nu? Snart 50ish dagar fritt så vill inte rucka på det för någon man 😅 inte ens lite. Jobbar inte så längre.

Jag vet Inte men det känns inte värt det längre. Och helt ärligt så har precis allt blivit och är bättre utan att dricka vin. Iaf just nu, och jag vill fortsätta hålla det så.

Tack för din fråga!
Uppskattade den 🌸
/Ella

Tjena!!
Kul med en kommentar från andra sidan ^^

Jodå jag har varit väldigt tydlig med att jag inte dricker nu. Bokade in en dejt dagtid, utomhus och med en kaffe i handen på en söndag. Mer nyktert än så blir det inte :)
Vilket oxå var mitt förslag innan han visste att jag var wild and crazy och kör alkoholfritt.

Har reflekterat en del idag och det kan absolut vara en trigger för mig att dejta någon utan alkohol, men jag känner inte att det är något jag är rädd för eller inte kan göra. Grejen är ju den att jag vill inte dejta med alkohol i bilden längre :)

Personen svarade ganska bra på det och sa att han själv tänkte vara nykter en period nu, vilket kändes lite kul. Sa att han får hoppa på min utmaning om han vill.

Känns ändå skönt med ja vad blir det nu? Snart 50ish dagar fritt så vill inte rucka på det för någon man 😅 inte ens lite. Jobbar inte så längre.

Jag vet Inte men det känns inte värt det längre. Och helt ärligt så har precis allt blivit och är bättre utan att dricka vin. Iaf just nu, och jag vill fortsätta hålla det så.

Tack för din fråga!
Uppskattade den 🌸
/Ella

Torsdag!
Lugn dag, skön dag. Fick till en långpromenad, och fixat håret.
Dag 4på utmaningen har gått bra idag oxå. Vilket gör mig glad ^^
Lyssnade på en ganska intressant podd om nature vs environment angående personligheter och genetik.
Ville inte räkna idag så lyssnade på kroppen och vilade.

Inte så mycket reflektioner överlag som är värda att delas med egentligen.
Ser fram emot helgen och klämdag i morgon. Ska iväg och fika med min far, det blir kul ^^

Tristessen har gett med sig och det var la gött. Verkar vara en cykel på typ 2dygb där jag blir riktigt uttråkad i månaden, men det är bara att flyta med så försvinner den känslan oxå.
Är väldigt glad över att jag har förmåga. Att känna så mycket känslor och kan identifiera dem på känsloregistert.

Idag kände jag mig även stolt över mig själv som är där jag är idag.( Och då är det inte alkohol jag pratar om direkt utan överlag.
Alkohol känns mer och mer som en ickefråga tbh).

Ta hand om er
/Ella

Torsdag!
Lugn dag, skön dag. Fick till en långpromenad, och fixat håret.
Dag 4på utmaningen har gått bra idag oxå. Vilket gör mig glad ^^
Lyssnade på en ganska intressant podd om nature vs environment angående personligheter och genetik.
Ville inte räkna idag så lyssnade på kroppen och vilade.

Inte så mycket reflektioner överlag som är värda att delas med egentligen.
Ser fram emot helgen och klämdag i morgon. Ska iväg och fika med min far, det blir kul ^^

Tristessen har gett med sig och det var la gött. Verkar vara en cykel på typ 2dygb där jag blir riktigt uttråkad i månaden, men det är bara att flyta med så försvinner den känslan oxå.
Är väldigt glad över att jag har förmåga. Att känna så mycket känslor och kan identifiera dem på känsloregistert.

Idag kände jag mig även stolt över mig själv som är där jag är idag.( Och då är det inte alkohol jag pratar om direkt utan överlag.
Alkohol känns mer och mer som en ickefråga tbh).

Ta hand om er
/Ella

Fredag!
Och klämdag, så jävla skönt.
Fick till ett riktigt bra träningspass idag, och fikat med min far. Också det väldigt fint. Dag 5 på utmaningen har gått bra, men är lite trött i huvudet. Snart i mål ✊

Varit väldigt skönt att vara ledig idag.
I morgon ska jag träna och hänga med en kompis. Det blir kul, ser fram emot det.

Upplever ändå att jag har mer energi på dagarna när jag minskat på sömnmediciner. Så jag fortsätter med minskad dos. Såklart svårare att somna men det får vara så. Huvudvärken kommer och går, tror att det är skärm va syn som är problemet. Nästa vecka får jag mina glasögon ^^
Är inte supernervös inför dejten men lite osäker på vad jag ska ha på mig.
Det får bli dagens checkin.

Ta hand om er,
/Ella

Lördag!
Lång dag men en bra dag. Hängt med kompis nästan hela dagen och faktiskt haft väldigt trevligt. Inte alls lika trött i mitt sociala batteri som sist jag var ut på stan.
Undrar om det finns en korrelation mellan sömntabletterna och orken. Eller om det bara var en bra dag.

Dag sex har gått bra på utmaningen. Blir väldigt spännande att se vecka 1 i resultatet. Inser att jag räknat fel och det blir bara 4,5v utmaning. Det är okej:)

Pratat en del med kommande dejten oxh märker lite skillnader i hur jag väljer ty hantera början av att lära känna en ny människa gentemot hur jag tidigare gjort. Största skillnaden är nog att jag är öppen men inte privat. Jag vet att narcissister snappar upp ens sårbarhet direkt och jag vill inte vara ett enkelt byte. Sen kanske det är så man ska vara? Prata om allt mellan himmel och jord men inte privat?
Inte så jag funkar egentligen men hey så som jag varit tidigare har uppenbarligen Gått åt helvetet så 😅 i adapt.

Så det känns spännande absolut men jag känner inte den här intensiva dragningen. Det är nog bra… tror jag 😅

Han har även blivit sjuk så morgondagen är inställd och det känns helt okej det med. Har lite planer som jag vill hitta på och nu får jag tillfälle att göra det ^^

Hoppar på min 50dagarsmilstolpe i natt, känns ganska kul det oxå :)
Dagarna går fort när man mår bra.

Så väldigt skönt att ha en till ledig dag i morgon ❤️

Ta hand om er,
/Ella

Söndag!
Idag har jag haft galet med energi och mått ohyfsat bra. Dansat och sjungit och körde ett av mina bättre träningspass på länge. Fick ligga och leda på min bana.
Märks att jag är i ketos nu, med råge 🥳
Dag 6 av 5veckors utmaningen har gått bra!
Äntligen. Går vi in på vecka 2! Bombombom ^^

Unnade mig lite kul grejer. Köper nästan aldrig något onödigt men idag köpte jag två fina halsband. Blev glad ^^ och niacidsyra till ansiktet.
Läste några hundra sidor i min bok och drack kaffe. Faktiskt ganska bra, skrattade rakt ut i ens kapitalet. Pratat lite mer med dejten, han har fortfarande inget smeknamn. Blir intressant att se vad det blir. Lutar åt psykologen just nu, men vi får se ^^

Önskar att alla dagar kunde vara såhär bra. Men vet att dem inte är det, vilket gjort att jag njutit ännu mer av energin.
I morgon ska jag upp kalastidigt, så nu är det dags att släcka.

Ta hand om er
/Ella

Måndag!
Lite lägre dag idag än igår men det är okej.
Orkar inte riktigt skriva men jag mår bra.
Haft mycket energi och är med största sannolikhet i ketos nu.
Ska bli skönt att sova.

Ta hand om er,
/Ella

Måndag!
Lite lägre dag idag än igår men det är okej.
Orkar inte riktigt skriva men jag mår bra.
Haft mycket energi och är med största sannolikhet i ketos nu.
Ska bli skönt att sova.

Ta hand om er,
/Ella

Bra jobbat, Ella90. Både med alkohol och matutmaning. Nu ska du inte hålla på så länge med maten, men var på din vakt om du dricker sen - eller låt hellre bli att dricka. Jag tror att alkoholen får andra effekter än den vanligtvis har när man hållit på att mecka med maten.
Kul med daten. Då gick den hyfsat bra alltså. Kom att tänka på en filmtitel ”No more Mr Niceguy” och så tycker jag du ska tänka. Satsa på att träffa bra personer som lyfter dig nu. Ibland tänker jag på hur bra relationer ser ut. Och i de bästa relationerna som finns i min omgivning finns en genuin kärlek och omtanke om varandra. En liten klapp när de går förbi varandra. Gemensamma mål, de jobbar bra tillsammans. Jag tror att man också måste tycka om den personen som man blir i en relation. Lycka till fortsättningsvis och lyssna på dig själv och din kropp.

Tjena Sisyfos!
Absolut, skulle absolut vara på min vakt om det skulle bli något tillfälle för alkohol. Just nu är det inte det. Kanske nyår som sagt men fortfarande oklart där :)

Helt enig dig. Om jag väljer att gå in i en relation med en annan människa så är det på helt andra villkor mot hur det varit tidigare. Jag vet hur bra jag mår att vara själv, det visste jag inte förr. Man lär och lever 🥳 så jäkla kul ändå, livet.

Tack för din kommentar. Alltid kul att höra av dig ^^
//Ella

Tisdag!
Livet rullar på. Idag har jag tränat och hämtat ut mina nya terminalglasögon. Ty en börjar bli gammal och då behövs det tydligen lite verktyg för synen. Ska bli kul att se hur huvudvärken påverkas av de nya glajorna. Inte haft lika mycket huvudvärk de senaste dagarna, men inte heller suttit lika mycket med skärm pga långhelg. Så det kan ju vara därför.

Utmaningen rullar på bra,det är skönt att hålla det man lovar till sig själv. Bygger karaktär ändå.
Ganska tomt i huvudet just nu så lägger ner för dagen :)
Inga nämnvärda reflektioner.

Fick Ifs reda på att min släkting hamnat på intensiven igen. Denna gången för att hen försökt ta livet av sig (igen). Jäkla dumt, synd om barnen. Där har vi ett missbruk som jag verkligen inte förstår hur vården inte kan lägga in personen på tvång. Sen inser jag att vi bor ju i Sverige och vården suger 🥳 iaf i min livsvärld.
Glad man inte är där. Hoppas det var botten. Betvivlar det Tho.

Ta hand om er.
/Ella

Onsdag!
Testar att reflektera innan jag lägger mig i sängen idag. 😎
Simningen gick bra i morse, var riktigt skönt. Unnade mig 20min av bastu efteråt. Nackdel var långsamma män som trodde de var snabba i snabba banan. Det var dem icke.

Just nu flyter mitt jobb på utan egentliga actions eller projekt. Det är lite lugnet före stormen. Så jag har passat på att kolla på utbildningsvideos via youtube. Hittade ett frukostseminarie Kring PM3 som var intressant.

Fick till en långpromenad på lunchen och har väl egentligen känt en del hunger idag. Fösta gången sedan utmaningen startade. Men det är ju förståeligt Ifs. Snart bara 2veckor kvar ^^
Så jag glider vidare, hunger är inget farligt.

Fortsatt prata lite med dejten. Vi diskuterade diskursen kring homosexualitet i akademiska studier, oxå ganska intressant. Känner mig fortfarande inte sådär hyperfixerad på honom som jag brukar göra i början av relationer. Jag tror det är bra. Eller så är jag bara väldigt försiktig och har fått nya bounderies. Oklart men även här glider jag vidare så länge det känns bra :)

Lyssnat en del om neuroplasma idag oxå, där pratade de en del om angelcocktail och hur man kan trigga signalsubstanser och blanda ihop en egen cocktail i hjärnan medvetet. De pratade om kvaliteten på känslor triggar kvaliteten på känslan av sitt liv. Och hur vi kan påverka vår grundkänsla kring lycka. Insåg där och då att min grundkänsla varje dag är lycklig. Jag är glad. Självklart kommer det ibland mörka moln ibland men i grunden är jag lycklig.

Det är väldigt skönt.

Nu ska jag fika med en kompis!

Ta hand om er,
/Ella