Bra jobbat! Jag känner igen det du skriver om att stress triggar lusten att dricka alkohol. Jag har precis som du valt att inte sluta dricka helt och hållet. För mig funkar det bra att dricka kontrollerat. Min fru är med mig och vi har bra sammarbete vad det gäller alkohol. Det känns som jag hittat min väg.

@Mrx Ja, man måste hitta sin egen väg. Jag skulle nog kunna sluta att dricka för gott (vem lurar jag egentligen?), men vill inte ha den där pressen på mig. Det blir ett misslyckande varje gång jag inte klarar absolutismen, och det påverkar mig negativt varje gång. Nu försöker jag att inte dricka. Gör jag det, planerat eller oplanerat, går jag vidare dagen efter utan att känna att jag är tillbaka på ruta ett eller dag ett. För mig funkar det.

Vi skall vara glada och tacksamma för våra förstående partners.

Hej Themistokles! Fint att läsa dina uppdateringar, och att du verkar ha hittat ett förhållningssätt som funkar för dig. Det är verkligen en olycklig situation att Naltrexon är slut, förstår att det skapar oro om det är medicin som hjälpt dig. Har du möjlighet att bolla tankarna med kliniken om alternativ eller strategier för att säkra upp?

/Kristoffer
Alkoholhjälpen

På kliniken. B-pethproverna ser bra ut. Peppar peppar. Så många alkisar av alla de sorter som sitter här. Rikingar och fattiglappar. Gamlingar och unga. Män och kvinnor. Och så jag själv.

Jag är så tacksam för Naltrexon.