majken_r

@Andrahalvlek Åh, fy… Hoppas och tror det vänder snart🙏🏼 Jag slarvade lite med min tid hemma och resultatet blev en förkylning som hängde i över tre veckor.. Suck. Så att stanna hemma fem dagar låter topp!! Ta hand om dig🤎⭐️

Tack för alla kryahälsningar ❤️ Jag ligger här i sängen och har det bra, så bra man kan ha det när man är sjuk. Tacksam över att jag numer veckohandlar på söndagar och att jag har matlådor att ta ut från frysen. Det går ingen nöd på mig.

Kram 🐘

Tack @Geggan ❤️ Ja, min kropp tänkte kanske att jag behövde en paus. Igår toppade jag på 39,6 och då var det inte mycket med mig. Låg hela dagen under två täcken och huttrade. Blundade men kunde inte sova. Lyssnade på ljudbok. Idag mår jag mycket bättre och tempen är mer sansad också.

Kram 🐘

Det var som jag trodde. Snabbtestet konstaterade att jag har covid. Första gången, jag har klarat mig fram till nu. Idag har febern toppat på 39,1 så lite bättre är det. Halsontet är borta, liksom snuvan i princip. Värst är hostan, febern, huvudvärk och hög tinnituston.

Det som bekymrar mig allra mest är dock att jag omedvetet har utsatt min yngsta dotter, min mamma och mina ex-svärisar för smittan 😢 Innan jag hade symtom.

Huvudvärk hade jag i måndags, den var lite störig. Hjälpte inte med tabletter. Sen kom resten av symtomen natten till tisdag.

Nåväl, nu har jag meddelat alla jag eventuellt har utsatt för smitta, liksom mitt jobb, dotterns boende och daglig verksamhet. De får hålla extra koll på henne. Än så länge är det bara jag som är sjuk, ingen annan i min närhet.

Kören i lördags var sannolikt smittotillfället. Hon som stod bredvid mig blev covidsjuk i söndags. Kan det gå så snabbt? Vi träffades dock i torsdags också, men då stod hon inte bredvid mig.

Kram 🐘

Krya på dig fina @andrahalvlek ❤️‍🩹
Jag började själv känna mig frusen och fick huvudvärk här på eftermiddagen. Tur att det är fredag, pyjamas på. Hoppas du blir piggare så du kan lyssna på bok och se på tv. 🌟😍

@Andrahalvlek Krya på dig❤️. Jag fick covid för ca en månad sedan för andra gången. Jag tycker att det är mer än en rejäl förkylning, lite mer som en influensa. Men den går över, då kändes det som en evighet, men snart är du frisk igen😁