Hej i stugan 🏚🌳

Den här helgen är sömnen ur balans. Kan inte riktigt säga godmorgon såhär tidigt men slår mig ner och vilar med kaffekoppen, filten och kissarna till ni kommer. Har taggat till och ställt om mindset för en bättre förändring. Hoppas bara det bär. Blir ju själv lite skeptisk.

Önskar en godmorgon och en skön nykter söndag!

@Natalia @prinsessa God söndagsmorgon kära vänner. Här serveras smörgås på rågbröd, med sallad och vegansk ost tillsammans med kaffe och värmd vegansk mjölk. God morgon världen i P1 som sällskap, som alltid. Önskar er en fin nykter och ledig söndag.

Godmorgon i stugan!

Inatt fick jag ordentlig sömn igen.
Ser fram emot att ta mig igenom en vecka helt utan A och vill se att både mindset och beslut ska bära.
Men börjar med att vara glad över att jag inte drack igår ❤

@Natalia @prinsessa Jag har alltid älskat måndagar och ny start på veckan. Idag drack jag mitt mesta kaffe ur en termos eftersom jag fick bråttom hemifrån. Det smakade gott i alla fall. Önskar er en god och glad nykter måndag. Fint att läsa om starka föresatser Natalia.

Godmorgon!
Idag skiner solen igen.
Har sovit riktigt gott och som @prinsessa säger ångrar man ju aldrig att man inte drack igår.
Ska göra det bästa för att skapa en fin dag och Önskar er detsamma ☀️

@prinsessa God morgon! Här kvittrar fåglarna så högt i regnet att det hörs in genom rutan. Sömnen är dålig just nu, men inte för att jag drack igår. Det blir nog bättre så småningom. Kaffet är gott, och jag önskar glad onsdag !

Godmorgon!
Glad att jag inte drack igår.
Är en fin och solig dag igen. Missade att köpa nytt kaffe igår och fick lov att dricka te den här morgonen. Jättegott men aldrig riktigt samma sak. Willys öppnar 7 så jag blåser snart iväg och handlar ☕️

Mm ja, en morgon utan kaffe är inte riktigt bra för mig. Sitter hemma i tystnaden, har jobbat undan en hel del igen och skall åka till vänner med min partner med nattåget. Jag börjar må bättre, det har verkligen varit många svackor de senaste. Håller i mina rutiner och fokuserar stenhårt på min hälsa och bra val. Känslan när det börjar vända är underbar.

Godmorgon i stugan

Den här morgonen mår min ena kisse märkbart dåligt. Närmsta djurakut öppnar 7 och i rusningstrafik bedömde jag att det inte skulle gå snabbare att åka till nästa djurakut som har öppet dygnet runt. Jag tar en kaffekopp medan jag väntar in tiden.
De här två bröderna 🐈‍⬛🐈‍⬛ är hela mitt hjärta ❤