Hej!
Jag är 30 år, har hus, körkort,bil, sambo, 3 underbara barn, företag, ett gott rykte osv.
Allt man kan önska sig egentligen.
Allt det är snart ett minne blott om inget händer nu.
Började redan för några år sedan, nåt sexpack om dagen lixom, ingen big deal kunde man tycka. Sen fick jag bra jobb och hade råd med mer. Så en låda långburkar varje helg.
Sen köpte man 10 till på lillörrdan.
Nu dricker jag varje dag. Ca 60-70 st Norrlands Guld 5,3 500ml i veckan! Varvas med lite 3,5or ibland när man inte kan köra bil till bolaget.

Hur som haver. Jag har bestämt mig. Tog min sista bläcka i natt. Nästan en låda öl, lite whisky och kopiösa mängder cigg. Drack tills jag spydde, sen drack jag mer. Om och om igen.
Idag mår jag som ett riktigt pissollon, skakar svettas o spyr vid blotta tanken på mat, kaffe etc. Samtidigt känns det så JÄVLA grymt att jag gör det här nu. Aldrig mer alkohol! Jag älskar öl, verkligen älskar, men nu gör jag slut. Sorry för världens virrigaste inlägg, och dubbelposten. Är lite mjuk i skallen.
/Rubius

Tack för värmande ord och stöd!
Tyvärr så har alkoholen fortfarande greppet om mig. Men jag är fortfarande besluten att komma till rätta. Idag har jag vart utan CB rökat 8 dagar och börjar känna mig redo att ta tag i alkoholen på riktigt å.
På onsdag reser jag från familjen i Norrland ner till Östergötland för min kära farmors begravning. Kommer bo hos farsan "styvfarsa" och kommer ej kunna dricka där hursomhelst. Han vet nu om mina problem och dömer mig inte med jag vill visa att ja kan bättre.
Helgen har dock kantast av nästan konstant alkoholintag, tillochmed lite värre än vanligt.
Men känns skönt att komme ett steg i alla fall. Eller ja.. två steg, jag har insett mina problem ju.
Nu längtar jag till verkstan i morrn o få göra nytta ☺️

@rubius Bra jobbat. En sak I taget. Jag har också börjat tänka och känna så; att idag måste jag göra det där och då kan jag inte dricka, istället för "Nej då kommer jag ju inte kunna dricka " Insikt och vilja. Det är viktigt.
Hoppas ni får ett fint avslut

Hej igen!
Idag är det 2 veckor sedan sista blosset cb. Inget sug öht. Drack 3 öl på tåget till farsan i onsdags. Sedan hade jag 2 kvar i väskan. Tog en på onsdag kväll när alla lagt sig, och en på torsdag kväll på samma vis. Annars inte en droppe. Tackade nej till öl och vin efter begravningen, hymlade inte om varför för min faster. Känns skönt. Har kommit igång med maten igen och mår mycket bättre. Fast ja, ett starkt sug kommer mellan varven.
Har ett sexpack alkoholfri öl i kylen som jag tänkte ta om det blir för jävligt xD Men känner att jag är på god väg. Är dock ganska säker på att det blir några öl när jag komma hem på tisdag. Kan hinna ändras det med.

Tjena Rubius,

Känner verkligen igen mig. Själv dricker jag inte alltför ofta och känner inget beroende, men när jag dricker. Inget stopp. Sårar min fru, gör bort mig, och skäms och mår uselt. Så väldigt ohållbart. Låter som att du kämpar på bra! Fortsätt så och fortsätt skriv här. Det hjälper!

Jo jag känner viss kontroll nu men idag är suget sjukt 😑...
Christian, börjar känna samma. Har vart rädd för att bli nykter. Nu när jag är det så känns det ganska bra.
Idag åker jag tåget hem, längtar till bistron.
Nu tog jag till drastiska åtgärder och betalade alla räkningar och slängde in nästan alla pengar på Avanza och låste dem i aktier 😅 lite fickpengar kvar bara.