Jag är fortsatt trött- och trött. Jobbar en timme eller två, ute på lite ärenden, sen sova middag. Jag kapitulerar högst motvilligt men tänker att om kroppen pratar så får jag lyssna nu.
Ingen ”dör” heller på jobbet, saker blir gjorda.
Men däremot är jag väldigt lesss på min bristande energi och förkylning som inte riktigt släpper. Idag läste jag en bok på em (pdf-manus och jobb). Blev jättetrött.
Men sen kom min man hem och sa att det inte är jättekonstigt att bli trött av att skumma 200 sidor.
Har gnagande oro över att jag inte orkar så mycket alls, (har jag nån obotlig sjukdom?) men håller oron ifrån mig och minns att ssk på vårdcentralen sa att årets virusinfektioner kan hålla i sig i flera veckor.
Ja, med hopp om en piggare morgondag kikar jag in här och glädjs över när det går bra för alla som kämpar eller när det är precis som vanligt = nyktert och fint! Kram 🌷

@Se klart Kryakramar i massor till dig! Själv har jag inte varit sjuk på evigheter, men jag träffar ju inte så många. Just nu jobbar jag mycket hemifrån för att hushålla med min energi. Jobbar hundra procent sen 13/3 men slipper resorna och allt tjatter på jobbet. Pratet omkring en i öppet landskap slukar mycket energi.

Kram 🐘

@Se klart Skickar också kryakramar och styrka i massor❤️❤️ Å det är nog ngt otäckt envist virus som du drabbats av😮‍💨
men var rädd om dig och fortsätt m vila, dagsljus och dricka varmt.

Kram🥰

Håller med @andrahalvlek - tjattret på jobbet känns just nu väldigt energislukande- så det får vänta.
@varafrisk- ikväll kände jag mig aningens piggare så nu lutar jag också åt virus istället för livshotande sjukdom (vilket ju drabbar människor) Hopp om livet med Alla mot alla och citronglass 🍋

Tack @sattva- endast minimalt med hobby-jobb, och det är verkligen det minsta möjliga.
Inatt drömde jag en hemsk dröm. Att jag drack mig stupfull. Det var nån blandning av privat och jobb-event.
Jag hade ett kylskåp som var så rörigt. Olika rökta och gravade laxar… Jag gick och delade ut glas med whisky till alla människor.
Jag tänkte i drömmen: Jag måste skriva på forumet att jag har tagit ett återfall.
Sen tänkte jag; Har jag egentligen sagt att jag ska vara helt nykter?
Jag vaknade med kaos i huvudet. Visste inte vad som hade hänt- tog lååång tid innan jag förstod att precis allt var en dröm, och mitt vanliga liv var verkligheten.
Så nu har jag fått pröva på det- och kommer aldrig att göra verklighet av det.
Tacksam att jag mår lite bättre idag! Kram 🤗

Riktigt läskigt @andrahalvlek och det är kanske en bra påminnelse om att detta odjur aldrig riktigt dör. Känslan efteråt är dock- nu är detta över. Känns som en sista strid i Sagan om Ringen eller något. Och att drömmen hjälpte mig att få ”uppleva” hemsk fylla- var ju väldigt länge sen irl- och att det var som att utan att göra det själv, ta ett återfall, som just var en ond dröm. Känner mig ödmjuk och förundrad över hjärnan och det undermedvetna.
Kram 🤗

Jag drömmer massor fortfarande men tack och lov inga om fylla. Fått lite medikament för mina svullna bihålor och idag är det strålande sol- och jag ska ändå iväg på ett em-kalas, kramfritt för min del hehe.
Igår delade vi en flaska a-fritt vitt vin som var riktigt gott och även trevligt att dricka samma, köper sällan a-fria alternativ utan det blir oftast cola zero numera.
En återhämta-helg och förhoppningsvis ska jag kunna börja jobba ordentligt på ti-on.
Ha en fin dag och hoppas att solen skiner på er! 🌷

Jag var på trevligt mingel idag för att fira nytt jobb för svärson och lite annat. Det dracks. Först kaffe och bubbel, sen övergick det till öl, vin. Jag kunde inte alls koppla av, till stor del beroende på en släktings drickande som är oberäkneligt men som stressar mig. Det känns precis som en osäkras revolver och trots att det var väldigt länge sen något hände kring alkoholen så berör det mig illa.
Vi gick hem tidigt och jag kände mig som en tråkig fru. Hem och plugga min kurs, och ville inte ens gå på restaurang, jag har ju knappt varit ute på två veckor så det fick räcka för mig. Pratade med en annan släkting om att jag inte dricker sedan länge- hon tyckte det lät spännande men det är verkligen svårt att snabbt försöka förklara livets helomvändning, som nykterhet innebär.
Jag kände mig lite utanför, lite tråkig och lite låg. Jag verkar tycka allt mindre om sammanhang där folk dricker, jag känner mig klar efter en timme. Skönt att våren snart kommer, längtar ut, ljusa kvällar!
Kram på er alla 🤗

Hittad knappt min egen tråd! Men det är bra, forumet är till för att en ska göra sig fri så småningom. Däremot är det fint att komma in och läsa och säga hej, som i Knyttets sång som också var namnet på min första tråd. ”Kliv in och säg godafton så de vet att du är här”.
Haft en ljuvlig påsk med lilla gänget barnbarn- uppgår nu till 4 stycken- varav två är födda med helnykter mormor. Barnen, god mat och lagom sena kvällar, inget överdrivet drickande (är ju mkt sällan så), möjligen överdrivet choklad-ätande.. gott bröd, laxar och en pasta på annandagen.
Parallellt har jag varit rätt upptagen med ett plugg-projekt som är klart till sommaren, men har tagit/tar mycket tid och energi. Så allt fokus där ett tag, men lättar lite nu.
Ikväll blir det en äkta slappar-kväll, ska hänga lite med min man som omväxling. Och katterna- vilka gos- och glädjepiller!
Önskar er alla en härlig kväll, ljuset hörni, vilken grej! ❤️

@Se klart Glad att du hittade din tråd den fyller mig som oftast m ro🙏🏻 Glad också att du tittar in hos mig då och då🤗 Är också nyfiken på vad du pluggar😃

Varm kram🥰

Hej igen, @Se klart🤗

Apropå ingenting så när min man och jag skulle åka t Stockholm i februari bad jag om tips på restauranger och du nämnde Portal. Som av en ren händelse så en kort tid efteråt så lägger en lokal producent(hon kallar sig för bonde) ut en bild på Instagram på ngn grönsak el det kan ha varit glasrabarber (minns inte) och taggar Restaurang Portal. Hon levererar sina fina grönsaker t exklusiva restauranger i Stockholm och Göteborg. Dessutom kommer en av kockarna t min stad idag för att vara med vid en ölmässa för att laga mat. Helt ointressant information egentligen men lite kul ändå. Hade aldrig hört talas om Portal men sen så finns en leverantör här i mina hemtrakter.

Ha en fin lördag☀️

Kram🤗

Tack @sattva @sisyfos och @varafrisk för fina hälsningar, @sattva; jag längtar också efter att berätta men vill komma ett litet steg till! Vad kul @varafrisk, Portal drivs av en tidigare Årets kock och är ett fantastiskt ställe- en favorit. Baren + smårätter likaså! Måste genast spana på menyn 😀
@sisyfos vi är väl lite till och från här, jag kikar gärna in ett par gånger i veckan- för just mig är det värdefullt att babbla med kompisarna här, som jag ju bryr mig mycket om. Och att hålla en tunn lina tillbaka till ”då”. Allt hänger ihop, jag är inte mycket för att stänga dörrar- jag tänker att våra liv går genom dem, och vi lär oss genom att ha någon sikt bakåt! Den personen- har jag också varit.
Kram på er och njut av söndag! ☀️☀️

Säsongsbyte i garderoben står på dagens schema- min man är utomlands på tjänsteresa (ovanlig nu, väldigt vanligt förr) och det är helt fine. Jag gillar ju att pula runt med mitt. Tvätta lite, hög till kem, hög till säljes resp skänkes.
Solen skiner på balkongen, katterna vilar, jag sätter på en kanna kaffe till.
Var ute på barmingel/aw i fredags, mycket kul och mkt uppmärksam servitör som såg till att jag fick påfyllning alkoholfritt utan att göra nån grej av det (vilket inte gör mig nåt men men) Några gick vidare men då gick jag hem, helt perfekt enligt mig!
Nä nu ska jag ta itu med dagen här. 💪🏻

Godmorgon,
Dricker kaffe i soffan och snart mot kontoret. Allt är rätt så bra. Har det lugnt på jobbet och just nu är det otroligt skönt och en helt NY upplevelse- liksom min egen relation till detta- njuta av den lite stillsamma färden och hinna med annat i livet utan att det skaver. Ha en fin dag, gänget! Kram 🤗

@Se klart Så känner jag lite också. Det nya jobbet har satt sig i fingrar och rutiner, och jag har sluppit mycket ansvar. Kan luta mig tillbaka lite, även om fingrarna jobbar på. Ovant, men jag kan vänja mig vid detta 😎

Kram 🐘