@Natalia Hoppas att det är okej med dej i alla fall ❤️. Godmorgon vid kaffekoppen. Gårdagen blev nykter och det känns bra idag. Jag fortsätter med en nykter tisdag. Mycket möten idag, och sjukgymnastbesök för min rygg som har krånglat minst en månad. Önskar er alla en bra dag.

Hallå i stugan!
Tack @Påvägmothälsa, jag har landat på stadigare mark och mår helt ok. Kan nog ta några dagar att komma till ro med mig själv mentalt efter tokigheterna. Tokångest. Blööö.

Kram på er ❤

@Natalia Skickar en stor morgonkram och en stor kopp kaffe. Vi tar nya tag! Jag höll på att dricka på känslor igår när jag precis på slutet av dagen blev väldigt frustrerad på jobbet. Höll dock emot, lagade en god middag och drack en alkoholfri cider. Framsteg🙂 Idag regnar det här, behövligt!

God morgon alla kaffevänner 🥰 Regn i massor och dessutom hagel 😳 Idag är det helgdagsafton men vi hjälps åt att låta bli att ”fira”, vi kan ha det bra ändå och vakna upp pigga och kaffesugna imorgon på självaste folknykterhetens dag 😁 Ha en underbar helg vänner.

Knack knack på dörren till kaffestugan. Jag har inte kikat in här förut men det verkar vara trivsamt här. Får man vara med? Jag känner mig lite ensam. Är i en mysig stuga och kvällssolen tittar fram så allt borde kännas toppen. Allt är bra utom att maken umgås med Bib:en och jag trivs inte i deras sällskap.

@Loppan Välkommen till kaffestugan! Klart du får vara med. Det är trivsamt här, gemenskap och mysigt att titta in här på en kaffe på morgonen. Nä, BiBen är inget trevligt sällskap, måste maken umgås med BiBien? Maken är också välkommen till kaffestugan, men utan BiB.