Nu lämnar jag

Profile picture for user Saber

Så många vänder, från att inte vilja att jag ska köpa ut honom, till att han går med på det som jag till viss del inte litar på till att idag ringa och säga att han har suicidala tankar och ska på en akuttid.
Han ville jag skulle följa med dit, men jag sa nej, kände att varken han eller jag skulle må bra av det.
Men tack vare det så har jag mått väldigt dåligt idag där jag känt att jag lämnat honom i sticket. Jag vet att det inte stämmer men fortfarande min känsla och att jag inte gjort nog för att hjälpa och stötta.
Men ändå nöjd att jag inte följde med att jag var stark att jag inte sprang efter hans pipa.
Hoppas att ni alla har en bra kväll.🌺

Profile picture for user Tröttiz

@Saber
Hej. 💕
Så jobbigt du har det nu. 😪
Och du tar steg framåt - för dig. Du kan inte ta beslut för honom.

Men du ... du kan vrida ut och in på dig själv, spjälka dig i atomer.
Och fortfarande så slutar han inte. Kanske det är den där maktlösheten, att vilja hjälpa men ingenting är nog?
Men - när är det dags att du hjälper dig själv i allt detta?

Så bra att du lyssnade på den inre rösten att inte följa med. 👍
Kram!
Sköt om dig.
🌺💕

Profile picture for user Saber

@Tröttiz Ja just nu är det jobbigt, jobbigt då jag både bryr mig om mig men även honom.
Jag vet att jag måste ta större och ytterligare steg för att jag ska må bra men ovissheten i vilken riktning är jobbig. Vill att det ska gå i den riktning jag vill men är rädd att det kommer gå i motsatt.

Jag är nöjd i mig själv där jag vet vad jag behöver och vill för att till slut kunna må bra.
Även jag är nöjd att jag inte följde med, det är hans liv och hans val. Nu måste han ligga i den bädden han bäddat och det utan mig.

Känner mig utmattad och dränerad, vill se slutet snart.🌺

Profile picture for user Saber

Jag vet att jag kommer må så mycket bättre utan honom, ändå så tvivlar jag ibland, framförallt när han nu säger att han ska hålla sig nykter för att ge hans mediciner en chans att verka. Men ändå tror jag att han var ute och drack igår. Jag vet att jag inte ska bry mig, det är hans liv, men jag har så svårt att bryta det känslomässiga bandet när vi sitter ihop på så många fler sätt.
Jag vet att jag gör rätt för mig och mina barn och jag har så många som backar mig som ser saker hos honom som jag inte ser eller väljer att inte se. Jag är väl fortfarande duperad av känslor. Men hur kan man stänga av de?

Profile picture for user Åsa M

Du är medberoende, du behöver lika mycket stöd som han behöver. Ett första steg är att ha så lite kontakt som du kan, för att du ska kunna läka. Med tiden kommer det bli lättare att distansera dig men så här i början måste du vara hård. Bestäm en dag i veckan när du har kontakt och undvik i övrigt att ha kontakt om du kan.

Profile picture for user Saber

@Åsa M Ja jag har mer och mer insett det, jag känner bara ett behov av att veta att han är ok i sina känslor och i hans liv, jag glömmer bort mig själv igen, där jag så många gånger varit, sätter honom först. Samtidigt som jag vet i hjärnan att jag måste bort så är känslorna så starka för honom. Han har sagt att han inte vill sluta dricka, han gör det bara nu för hans mediciner, han springer till närmsta famn för att få närhet samtidigt som han bedyrar att han älskar mig och kommer alltid att göra, han kommer aldrig hitta någon som mig igen, varför väljer han då spriten? Det sårar.
Jag har stöd och de säger saker som inte jag ser eller kanske vill se. Men får kanske öppna upp ögonen och sätta mig själv i fokus som jag gjorde för bara någon vecka sen. Jag vet fortfarande vad jag vill och behöver för att må bra, det är bara detta vacklandet känslomässiga som jag inte orkar med.
För någonstans så älskar jag honom än och kommer nog alltid göra.
Det var ett bra förslag du kom med, vet inte om jag klarar av det än dock.
Funderar på om jag kanske kan behöva annat stöd än bara nära?
Så är detta forumet bra, andra som är i samma sits som slits mellan hjärnan och hjärtat.
🌺

Profile picture for user Tröttiz

@Saber
Ja, detta med hjärna och hjärta ... 🙄😔 💜
Det finns ju flera sidor av människor, hjärtat håller ju till hos den sida som inte är alkoholen. Men sedan tar ju alkoholen över ...

En nykter alkoholist sade till mig en gång då jag hade samma fundering som du då det gäller att välja alkoholen då man säger sig ha känslor för den andra m.m.. Att jag skulle försöka sluta fundera, för jag aldrig "kan förstå. Skulle du förstå hade du själv problem. Nu har du problem på annat sätt ... " Snurrade in mig så mycket i känslor och tankar.
Men denne persons ord hjälpte mig.
Hur tänker du om de ord han sade att man inte kan förstå hur mycket man än vill? Att försöka sluta förstå?
🌹

Profile picture for user Saber

@Tröttiz Ja jag har hört liknande från en nykter narkoman, det att jag inte kommer förstå hur mycket jag än vill. Men det är ju det som gnager mest
Jag måste väl försöka sluta att förstå, men det är inte lätt. Det sa han med till mig, samt att jag måste först och främst ta hand om mig själv. Jag finner det också väldigt skönt och givande att prata med någon som varit på andra sidan, det får upp ögonen på ett annat sätt.
Sen måste jag försöka att förstå att han inte ser sitt missbruk, just nu nykter, men han gillar det inte och då vet jag vad som kommer hända igen så som det redan gjort så många gånger. Jag får sluta tro så mycket om honom och acceptera att så länge han inte ser sin egna del så finns det inte så mycket att göra, jag kan inte stå vid sidan om igen.
Det är det som alla runt mig säger också, du har gjort allt och lite till nu måste han få ligga i den bädd han har bäddat.
Tack för dina ord.🌺

Profile picture for user Tröttiz

@Saber
Känner igen det där gnagande du nämner, det gnagde fastän man inte ville.
Fint att du tycker det var givande med kontakten med nykter narkoman, det ger ju lite ökad förståelse fastän man, som du säger, inte faktiskt kan förstå.

Du kan inte göra val för honom, men hjälp dig själv nu, försök fokusera på dig. Något steg i taget. 💜

Profile picture for user Saber

@Tröttiz
Det som är jobbigt med de där stegen är att jag inte riktigt vet vilka jag ska ta. Jag vet att jag vill komma loss från det ekonomiska med honom, men det är det jag vet. Resten vet jag inte.
Eller så vet jag det men vill inte se det som så mycket annat var som gäller honom.
Nu ska jag ha en god natts sömn och hoppas att jag vaknar upp något klarare. 🌺

Profile picture for user Saber

@Tröttiz
Som vanligt en ganska ytlig sömn, fortfarande ovant att sova ensam. Det är väl mycket det som skrämmer med, ensamheten.
Men jag vet att jag kommer kunna hantera den tids nog.
Om jag vaknade så mycket klarare vet jag inte, jag tycker att jag vacklar för mycket. Men samtidigt så vet jag att jag inte kan vackla en tum..

Ska försöka ha en bra dag. 😊🌺

Profile picture for user Saber

Efter samtal med honom igår fick jag för mig att kolla upp den ekonomiska biten, just för han säger att han vill ha ut lika mycket som han la i huset. Ja när vi köpte la han in mer i handpenning än vad jag gjorde och jag har länge haft ångest för det, men när jag nu räknade ihop hur mycket jag har betalt till våra gemensamma räkningar och vad han har betalt, så har jag inte så mycket ångest längre då vi nästan är uppe på samma summa. Att jag kan ha varit så naiv, men jag har ju alltid trott att det skulle jämna ut sig i slutändan och indirekt har det ju gjort det. Jag tror inte han är medveten om att det är de summorna som jag räknat ut att det är.
Detta är verkligen en lärdom som jag kommer ta med mig, synd bara att den kommer så sent.
Börjar mer och mer få upp ögonen för vad jag egentligen blivit utsatt för och det är skrämmande.

Profile picture for user Snödroppen

@Saber

Du är verkligen på rätt väg, förstår att du ser klarare och klarare.
Känner igen den där diskussionen om att de tycker de har betalat och gjort så mycket mer än vad som faktiskt är sanning.
Fint att du får se svart på vitt, det gör att man vaknar upp ur dimman.
Var stolt över dig själv för de krafter du har inom dig som tar dig ur detta, det är verkligen stort. Om du inte gör det nu så är jag övertygad om du kommer göra det när du ser tillbaka.
Kram

Profile picture for user Kevlarsjäl62

@Saber Jag är imponerad av att du orkar "rådda" i alla praktiska saker på det sätt du gör. Du är verkligen stark. Jag kan ju tyvärr inte göra så mycket mer än att säja att jag är säker på att du gör rätt. Önskar jag kunde göra mer, så tänker man ofta här inne. Kram 🧡

Profile picture for user Saber

@Snödroppen
Min krafter känns inte så stabila alls, men är väl som du säger att jag kommer se det när jag får mer distans. Just nu är jag för nära för att se det klart.

Ja han har gjort så mycket för mig och gården, jag har inte gjort något eller ytterst lite alltid. Jag har aldrig brytt mig om honom, jag har bara brytt mig om mig själv och barnen... även att jag vet att det inte stämmer så sårar det nu, framförallt när han säger det i nyktert tillstånd.😔
Men tar små steg så kommer det gå bra.
Tack för dina ord.🌺

Profile picture for user Saber

@Åsa M
Ja, ibland behövs det för att klara av allt, jag vill dock att allt ska vara färdigt, men han bara motsätter sig. Köper jag ut honom har han förlorat allt, att han inte fattar att han försatt sig i situationen själv?!
Tack för att du skrivit
🌺

Profile picture for user Saber

@Kevlarsjäl62
Tack ska du ha, som jag skrivit tidigare så känner jag mig inte så stark ofta, tycker jag vacklar så mycket känslomässigt men jag vet att jag gör rätt med hjärnan.
Jag bara hoppas att allt det praktiska snart kan vara över och jag ska kunna andas ut ytterligare lite.

Tack för att du skriver trots att jag vet att du kämpar med. Det betyder mycket. 🩷

Profile picture for user Saber

@Snödroppen
Ja kan inte låta bli att tycka att det sårar, likadant att allt ska vara på hans premisser, får han inte som han vill, då duger det inte.
Jag vet att jag egentligen ska vara stark och inte låta mig påverkas, men det känns som han fortfarande har en så stor del och betydelse i mitt liv. Jag vet att jag borde tycka att jag förtjänar bättre.
Kanske inte bara svar till dig, men skönt att skriva av sig lite.
Tack 🩷

Profile picture for user Snödroppen

@Saber
Jag tror det är omöjligt att inte ta åt sig.
Det går inte bara att stänga av, då vore man ju psykopat.
Det är klart det är nedbrytande att leva på en sjuk människas premisser.
Kram, du är värdefull.

Profile picture for user Saber

@Snödroppen Det är så mycket som jag har tagit åt mig av, många ord och även handlingar. Jag blir bara mer och mer säker på att jag tagit rätt beslut och att mitt liv kommer bli bättre utan honom.
Nu är snart bank kvinnan tillbaka och jag kan sätta det praktiska i rullning.
Han säger att jag är egoistisk och bara tänker på mig, kanske dags att jag blir det på riktigt så kan han få äta upp sina ord? 🙄
Tycker jag kommit ett ytterligare steg på rätt väg.
Tack för att du/ni finns.
Kram 🩷

Profile picture for user Snödroppen

@Saber
Det kan han bara tycka, i själva verket är det ju gan som är det men det är ju ingen att idé att diskutera. Tycker fortsätta vara egoistisk 😂, eller mer rätt fortsätta ta hand och ta ansvar för ditt liv så kan han fortsätta som han gör.
Kram och tack för att du finns 🩷

Profile picture for user Saber

En ordentlig svacka i förrgår, känsla av svaghet, tomhet och ensamhet. Tror det är en viss ångest som ligger och gror där mitt liv snart kommer få en vändning där det känns som inte jag har kontroll över på nått sätt och det är jobbigt. Leva i en ovisshet där jag inte vet vad som kommer hända till hundra procent.
Jag vet vad jag vill, men vet inte om det kommer till verklighet.
Känner att jag bara tar energi från alla runt om mig och det är en väldigt jobbig känsla, vill ju vara den som ger energi.

Försöker ha minimal kontakt med honom men det är svårt, svårt att bryta upp känner jag att det är samtida vet jag att vi inte är bra för varandra.
Vill börja städa ut honom men vet inte vart jag kan börja.

🌺

Profile picture for user Snödroppen

Hej @Saber,
Du beskriver hur det känns på ett så klart sätt. Känner igen mig så väl.
Det är så svårt att se klart och man känner sig dimmig i synen och förvirrad.
För att allt sjukdomen manipulerar allt och alla aktiv. Du älskar honom men han är sjuk, gan har själv tappat kontrollen och att vända sig till honom gör det svårt för dig att börja läka. Iallafall så länge sjukdomen är aktiv.
Det är det svåraste att klippa helt och det tror jag vi alla slåss/slagits med oas själva om.
Det kanske är en bra hjälp att prata med kommunens anhörigstöd. Det gör jättemycket att få stöd och hjälp att bryta medberoendet.
Var snäll mot dig själv.
Tänk att det är DIN tid nu, DU är värd stöd och hjälp, du är värd att sätta dig själv först.
Kram

Profile picture for user Saber

@Snödroppen
Det var en bra beskrivning att man är dimmig i synen och förvirrad. Känner att jag fortfarande inte ser allt hur jag blivit behandlad och blir behandlad. Har nära som berättar, men jag ser det inte. Därigenom blir jag väldigt förvirrad.

Det är ju det som är jobbigt, där jag vet att han har en aktiv sjukdom fast vilande just nu då han inte druckit på ett par veckor, men vet också att han kommer med all säkerhet börja igen, han har ju inte bevisat motsatsen än. Enda anledningen till att han väljer att inte dricka just nu är för han går på medicin. Han väljer ju inte att inte dricka för att han har en förståelse att han inte ska.
Han väljer att inte ta hjälp av varken ADM eller AA vilket gör att jag inte litar på honom.
Jag vet att jag ska sätta mig själv främst, men det är svårt inget jag är van vid.
Bryta helt vore nog bäst, men samtidigt väldigt svårt.

Tack för du tar dig tid att läsa och skriva, det värmer. 🌹

Profile picture for user Snödroppen

@Saber
Hoppas det gick.att läsa med alla stavfel 🤪.
Det är helt förståeligt att du tycker det är svårt och det är ett personligt beslut man lämnar inte för att andra säger det.
Det har ju gått så länge i det som är onormalt att man inte längre vet vad som är normalt, helt normalt att känna det du gör nu. Det är det ett bra stöd kan hjälpa dig med.
Vad känner du mest för att göra själv?
Det är viktigast.

Profile picture for user Saber

@Snödroppen
Absolut är det ett personligt beslut att lämna, jag har gett honom och förhållandet väldigt många chanser och vänt in och ut på mig själv, dansat efter hans pipa. Jag lämnar dels för mig men även mina barn får jag väl lov att säga, sen att han bränt alla broar till de som står nära mig är också en del i det hela, men beslutet att lämna är högst personligt.
Det som är absolut viktigast för mig är att lösa det praktiska med boende, där jag vet att egentligen är det ett sätt som är rimligt för oss båda, men han motsätter sig det. Det andra alternativet kommer göra så det blir väldigt "fult" och där vi båda blir förlorare. De jag behöver är den stabila grunden med tak över huvudet och veta var det kommer bli någonstans. Inte samäga en fastighet med någon som inte kan betala för sin del för att han ska bestämma när vi ska sälja, då blir jag aldrig fri.
Efter det kommer det mentala, där jag ska bli så stark så jag inte behöver känna mig skyldig, skyldig att det är jag som brutit upp (fast det var han som gjorde det först), känna mig skyldig honom att höra av mig mm. Bryta mig fri.
Kanske är bra att prata med någon utomstående, får nog kolla upp det.
Tack igen.🩷

Profile picture for user Saber

Nu verkar det som att det praktiska äntligen är på väg att lösa sig. Men varför är jag inte helt överlycklig för det? Jag kan inte riktigt svara på det själv, men jag antar att det handlar om att jag på nått sätt känner mig skyldig. Det var ju inte meningen att det skulle bli såhär. Kanske har jag inte kämpat nog som han sa senaste igår.
Varför låter jag honom komma under mitt skinn? Kan jag inte bara sluta älska honom?
Jag vet så väl att vi inte är bra för varandra eller rättare sagt han är inte bra för mig, men det är så svårt att släppa. Jag vet att jag vill fast ändå inte.
Det är inte lätt just nu.

Profile picture for user Snödroppen

@Saber
Den där dubbelheten är så himla svår.
Den där drömmen om hur det skulle kunna bli och hur verkligheten är, man behöver distans och tid för att det ska klarna.
Det är inget konstigt med din reaktion alls, tycker det är helt normalt.
Det kanske handlar om att ge sig tid att acceptera verkligheten, ibland är det inte så lätt att ta in det när det gör ont.
Kram

Profile picture for user Saber

Dags för mig att släppa helt, det är svårt men vet att jag måste. Han kommer aldrig ändra sig, han är inte där. Efter kvällens och nattens beteende så måste jag släppa.
Även att jag bryr mig om honom och älskar honom än så är han ett sjunkande skepp.

Det bra i kråksången är att han gått med på att få summan jag erbjuder för att jag ska få ta över gården, det är en stor lättnad.
Samtidigt som det är en sorg.

Profile picture for user Saber

Fortfarande osäker på om jag ska åka in på IVA eller inte. Jag vet faktiskt inte, jag vill för att jag älskar honom och bryt mig om honom samtidigt som jag inte vet om det är bra för honom.
Kan ingen bara säga vad jag ska göra?!

Profile picture for user Rosette

Hej @Saber
Detta är verkligen tungt, du har tagit stora steg och de har inte varit lätta att ta. Du beskriver känslor av skuld som förstärkts då han uttryckt att du inte kämpat nog. Nu när detta hänt, att han försökt ta sitt liv får jag tankar om att dessa skuldkänslor ökat hos dig. Det gör fruktansvärt ont när någon en bryr sig om mår så pass dåligt så något sådant händer, samtidigt är detta inte ditt fel eller ditt ansvar.
När det kommer till att åka dit eller inte känner du nog bäst själv hur du vill göra. Vad tror du kan hjälpa dig komma till ett beslut? Har du något stöd omkring dig?

Profile picture for user Saber

Ja det är en massa känslor i mig just nu, det går upp och ner. Jag vet att jag inte har någon skuld egentligen, mitt huvud säger det, men i hjärtat skär det.

Jag har som tur ett starkt socialt nätverk även om en del bor 30 mil härifrån, men visst kan jag sakna någon nära som kan vara här fysiskt.

Är fortfarande osäker på att åka in, han behövde vila sa läkaren och hoppas på att han är piggare till eftermiddagen. Jag både vill åka in samtidigt som jag drar mig lite för det. Vet inte riktigt vad jag mår bäst av.

Profile picture for user Saber

Denna vecka ha varit helt upp och ner, från att gråta, till att känna ilska till att känna ingenting alls. Känna mig så känslokall för jag behöver få färdigt med bodelning, till att känna mig ledsen igen och ifrågasätta om jag gör rätt. Jag kanske skulle gjort på nått annat vis.
Känner mig helt matt. Trött på att känna en massa.

Profile picture for user Saber

Jag äger nu hela gården själv, det känns skönt men till viss del något skrämmande med. Allt är färdigt med banken och grejer, nu är det bara för mig och barnen att göra det till vårt. Ett hem där vi trivs och mår bra.
Det är verkligen ett steg i rätt riktning och en stor vikt som lyfts från mina axlar.
Nu kan jag börja ta mer tag i mitt mående.

Profile picture for user Åsa M

Det är ett tungt besked att få om självmordsförsök, och jag känner väl igen känslorna kring om man borde åka in och stötta eller inte. I mitt fall valde jag att inte göra det, för det riskerade att dra igång cirkusen igen. Sett i efterhand var det helt rätt beslut.

Skönt att det ordnat sig med banken. En sak mindre att oroa sig för!

Profile picture for user Kevlarsjäl62

@Saber Vilket projekt du rott iland! Antagligen kommer du att hamna i ett ännu större virrvarr av känslor när nu allt detta är klart. Läser i din tråd det jag missat när jag varit "frånvarande" och reagerar direkt med ilska på hans självmordsförsök. Jag kan inte låta bli att ställa den tysta frågan om det verkligen var ett allvarligt försök. Jag har blivit en hemsk person känner jag ibland. Jag har svårare att känna empati i vissa situationer och blir arg över det mesta som män i allmänhet gör 😏 och missbrukande sådana i synnerhet. Började talas om självmord här också, sattes till och med ett datum och där och då insåg jag vilken fullblodsegoist min "snälle" man egentligen är. Kanske är jag känslomässigt avtrubbad efter alla år eller också är det så att jag ser saker som de är nu. Hur ska man veta? Skönt att höra att du vet att du inte är skuld till hans mående och hans val, släpp för allt i världen inte den tanken. Är det nånting vi aldrig får tveka om så är det det. Det här klarar du, du har visat en enorm styrka. Att du känner dig liten och svag ibland är nog bra, det betyder väl bara att känslorna är påkopplade och det behöver de ju vara. Kramar.

Profile picture for user Saber

@Åsa M Jag valde att åka in, vet inte om det var rätt så här i efterhand, men där och då kändes det rätt.
Nu verkar det vara som vanligt igen, dock nykter för tillfället.
Så skönt är det att den delen (banken) av det praktiska är löst, nu är det bara en del annat som ska lösas.
Tack för att du tar dig tid att läsa och skriva.🌺

Profile picture for user Saber

@Snödroppen
Jag vet inte om jag landat än, jag har svårt att se det själv. Folk runt omkring mig säger att jag ser mer avslappnad och glad ut, jag vet inte själv om det stämmer riktigt.
Tack för din tid och ditt svar.
Kram🌺

Profile picture for user Saber

@Kevlarsjäl62
Just frågan om det var ett riktigt försök har jag också frågat mig själv, och på nått sätt så känns det inte som det. Även om det var illa så tror jag inte han riktigt ville och det gör mig arg med. Jag är även arg och förvånad över att han inte verkar inse vad det han gjorde hade för påverkan på de runt omkring han är så likgiltig.

Jag är fortfarande i ett läge där jag inte vet vad jag känner kring allt, men jag vet fortfarande att jag verkligen gjort rätt val, för mig och mina barn.
Nu börjar arbetet med att få en tryggare närvaro och försöka landa i det hela.
Tack för dina tankar och ord, det betyder mycket. 🌹

Profile picture for user Saber

@Habo2022
Allting har gått bra, jag har mitt egna boende och börjat göra om det mer och mer till bara mitt. Jag och mina barn ska göra det till vårt.
Känslomässigt vet jag inte hur jag mår, det pendlar en hel del mellan glädje, sorg, ilska och likgiltighet på något sätt.
Jag är så glad för detta forumet, men även alla de jag har runt mig.
Tack för dina tankar. 🌺

Profile picture for user Alelil

@Saber Jag tror helt ärligt inte det är HONOM du saknar, utan tvåsamheten du saknar. Att ha någon vid din sida. Det behöver inte vara just HONOM. Hoppas du förstår vad jag menar. Människor är flockdjur, och vi vill ha en partner i vårat liv, så att lämna någon blir ju en förlust av tvåsamheten. Om du istället tänker på allt han sagt och gjort som sårat dig, läs om gamla elaka sms osv, så kommer du snart till insikt att det inte är HAN du saknar. När du om ett tag kommit över den första, akuta ensamheten, kommer du istället känna en stor lättnad över att inte ha honom kvar i ditt liv, och kan börja fokusera på att hitta den rätta för dig. Stora kramar till dig!

Profile picture for user Saber

@Alelil Du kan ha rätt, jag är själv väldigt kluven. Jag har känslor kvar, men kan inte riktigt säga vad det är för känslor riktigt. Men som du även säger så finns hans ord och handlingar i bakhuvudet hela tiden och kan inte riktigt lita på honom även att han är nykter för tillfället.
Jag känner mig ganska bekväm med att vara ensam, visst ibland kommer längtan av att vara två, sen är ju frågan om jag saknar honom.
Min hjärna och hjärta är inte riktigt överens än.
Omgivningen säger att jag ser gladare, lugnare och mer trygg ut nu. De ser ögonen tindra igen, jag kan inte riktigt se det själv än bara, men det kommer väl förhoppningsvis. Får bara ge det tid. En dag i taget.
Kram tillbaka 🌺

Profile picture for user Samsung50

@Saber precis det får jag också höra från omgivningen. Att jag ser gladare ut med mer glow. Min mamma sa att nu ser du ut som du gjorde förr 😊
Min chef sa att jag tidigare var så dämpad och gick med böjd rygg och tittade ner i golvet.
Nu ser jag fram emot framtiden och tänker framåt, en dag i taget ☀️
Heja oss!

Profile picture for user Saber

@Samsung50 Det känns skönt att höra det, fick samma kommentar idag av en kollega. Dock är jag väldigt trött både på kvällar och morgnar, vet inte riktigt varför men hoppas att det ska bli bättre med.
Viktigt att ta en dag i taget och det är det jag gör med.
Heja oss. Hoppas att du har en bra dag.🌺