God söndagsmorgon i kattstugan 😻 Kaffe på sängen i vanlig ordning för mig på en söndag. Trevlig middag med svärmor och bonusson med partner igår. Tyvärr har jag inte lyckats hålla min målsättning denna vecka utan landat på ganska många fler enheter än mina budgeterade 6. Skälen är nog flera, men inte att jag mått dåligt. Nå. Jag skall inte fortsätta på den vägen utan tänka att från och med idag följer jag min målsättning igen. Vi åt jättegod svamp igår @prinsessa , hoppas att du har god svamplycka. Önskar er en fin nykter söndag!

Kikar in från balkongen och det är en riktigt fin dag. @Påvägmothälsa vi får fortsätta frammåt med våra respektive planer. Är inte alls nöjd med mig själv på enhetsfronten och till följd av vin med ena grannen väldigt sent igårkväll har skönasöndag inte varit så pigg och motiverad som den kunde ha varit.
Imorgon blir en ny och bättre dag igen. Ska avsluta kvällen med serier och mys med kissarna.

Hoppas nu får sova gott sen ❤

Godmorgon!

Idag vaknade jag på en bättre sida än igår och morgonen slipper präglas av enhetsångest. Har inte ännu uprättat dagens todo-lista men har inga tider att förhålla mig till så jag har morgonstund här i lugn och ro. Veckan kommer struktureras till promenad, träning, att pyssla om hemmet lite och mottagaranpassa personliga brev åt några till tjänster jag ska söka.

Nu tycker jag vi skapar en ny bra måndag och jag bannlyser enheter ikväll.

Kram ❤

@Påvägmothälsa jag hade verkligen en liknande uppgiven ångestkänsla över lite samma sak igår. Det är inte en trevlig känsla alls men det enda vi kan förändra är dock frammåt och dra erfarenheter av historien.
Jag har taggat om igen och det vet jag att du också vill göra.

Stor kram till dig ❤