God eftermiddag i katt 🐈‍⬛- och kaffestugan ☕️ ! Kikar in lite och uppdaterar mig och noterar att stämningen här är lika skön som vanligt 🥰 och här händer det grejor minsann. @Natalia, vad underbart 😍 roligt 🤩. Stort grattis 🥳. @Påvägmothälsa, bakslag är bakslag och sådana händer. Du reser dig upp och borstar av dig dammet (som en fotbollsspelare i damlaget 😄) och kör vidare; det är jag säker på. Inget i livet är någonsin en enda raksträcka på motorvägen och alla framsteg du har gjort och den plats du befinner dig på kan inte tas bort. Så bakslagen får vi för att reflektera. ❤️
Här har alla rutiner och vanor satt sig efter semestern och det rullar på mot höst 🍂 även om det fortfarande är ganska varmt och skönt.
Ha det fint
🌻

Godmorgon vid kaffebordet med katter som ligger och spinner. Det blev en bra och nykter dag igår och jag har sovit gott. Kommer tillbaka på banan. Idag skall jag hålla i kurs hela dagen, det skall bli roligt och jag är laddad 🙂Önskar er en härlig höstdag 🍁

Dag 1

Hallå i stugan 🙂
Det blir tokigt om jag kallar det för att fira men igår firade jag iaf med enheter och nu får det vara bra med sånt ett tag. Har några veckor kvar innan arbete startar och ska ägna de veckorna åt välmående, ro och trevliga saker som gagnar god energi.
Jag ska låta bli enheterna helt ett tag och prova räkna upp dagar offentligt igen med start idag.

Och jajamen @prinsessa, nu skapar vi en bra tisdag 🙂
Kram

Tack @Fia L och till er andra med!
Idag känns det lite märkligt då min veckoplanering med att mottagaranpassa några personliga brev inte längre är nödvändigt. Det gick väldigt fort att få en fast tjänst som jag dessutom hade hoppats lite extra på. Jag behöver att de här veckorna inför start är pigga, välmående och med ro till mental förberedelse. Och kissarna behöver öva in lite nya mattider. Idag har fler arbetsgivare ringt för att kalla till intervju och jag först reagerat glatt men kommer på att jag ju nu måste avböja 🙂 Att fira ned enheter var däremot mest en onödig fixidé. Som jag brukar säga mår jag alltid bäst utan sånt och inte minst dagen efter. Hade haft mer glädje i fira utan vin. Men gjort är gjort och den här dagen är bortkastat seg. Det är precis så enheter upplevs för mig, som bortkastad energi och livsglädje. Gör ändå det bästa av den här sega dagen men imorgon kommer jag helt klart må mycket bättre. Enheter förstör bara. Det blir en lugn kväll mellan serietittande, mobilen och balkongen. Frisk och skön luft ute nu!

Kram till er och önskar en skön kväll.
Och som kom ihåg vad @prinsessa brukar säga, man ångrar aldrig att man inte drack igår ☕️💕

@Natalia
Tack för att du frågar 🙏. Jo jag mår bra och det har gått bra för mig att avstå. 2 veckor nu.
Såklart blir man sugen ibland - det har kommit och gått - men jag har inte varit i närheten av att frångå mina vita veckor.
Älskar att känna mig fräsch och skärpt - jag kommer ihåg vad jag sett på tv och har gått ner 2 kilo. Hoppas på några till 🥰
Ska ha en bra plan sen - för jag vill bli måttlig och begränsa intaget i min framtid.
Vill aldrig tillbaka till som det var. Vin jämt o ständigt…
Ha en skön nykter kväll 💕☀️💕

Dag 2

Godmorgon!
Blir glad att höra det @Fia L! 🙂❤
Idag vaknade jag också på en bättre sida och det är förstås alltid skönt att vakna utan alkoångest och seghet.
Idag känner jag däremot att jag är lite i gung efter besked om arbete och det handlar om att mina vardagsrutiner med själva fokus på arbetsansökan förändrades. Det är förstås positivt men det gick fort och jag behöver ställa om mentalt.

Nu skapar vi oss en ny bra dag ❤

Godmorgon!

Jag låter bli att räkna dagar offentligt eller iaf dag för dag. Känner att det ger mig ett negativt fokus som inte känns riktigt rätt. Det får mig att känna att det är dag 2 eller 3 osv och som att alla andra nyktra, pigga och glada dagar därinnan inte funnits. Håller ett mer positivt mindset om jag låter den klockan ticka i skymundan på mobilen.

Det är en fin morgon här på balkongen men dagen känns lite märklig med omställningar jag behöver komma till ro med.
Ska ordna lite frukost och ägna lite tid i väder och natur idag.

Kram ❤

Kikar in...
Hur har ni det? Hoppas du hinner andas lite emellan @Påvägmothälsa ❤

Vad gäller kattstugan är min kisse nu helt återställd. Han mådde inget vidare några dagar efter veterinär även om inget ingrepp krävdes. Hur mår alla era kissar?

@Natalia
Åh vad härligt att höra din Pälskling är återställd. Min Misse mår bra och gillar att hänga ute. Men som tur är kommer hon in då och då och gosar med Matte💕
Allt gott. Önskar en fin torsdagskväll☺️

@Natalia hej och hej alla ni andra! Vad härligt att höra att kisse mår bra!
Med mig är bra, mycket jobb, vilket är bra, då håller jag mig på mattan när det kommer till enheter. Ska bli skönt med helg!

Hallå i stugan!

Har haft en lång morgonstund med kaffet och ena kissen på balkongen och det är ett fint väder. Idag vill jag hitta på nåt trevligt och känner ett lite större socialt behov idag. Vi får se vad jag hittar på, det är iaf en glad dag 🙂

Önskar en skön fredag 💕

Godmorgon alla i kaffestugan!

Dricker gott kaffe idag, igår var det mindre gott. Skulle väl "unna" mig i torsdags och "passa på", ja, ni vet väl hur det kan bli, men igår höll jag mig på mattan, skönt idag:-) Hursomhavar så är det nyhetsmorgon innan min lördagspromenad. Ska träffa en vän idag och njuta av trevligt sällskap och sensommaren.

Hallå i stugan!

Jo @prinsessa det här med att "passa på" känner jag mig mycket väl bekant med. Tyvärr. Låter som du kommer ha få en fin lördag 🙂

Jag har ett långt morgonmys med kissarna och att gosa med dem är det bästa jag vet. Så mycket glädje och kärlek 🥰
Vet inte riktigt hur jag ska ägna lördagen än men ska iaf hålla mig från enheter idag. Kommer vara bra väder så jag ska väl avnjuta luften lite och se vad som faller mig in.

Ha en trevlig lördag 💕