@Natalia @prinsessa Godmorgon. Härlig sovmorgon fram tills nu härhemma! Så trist att sömnen blev så kort efter en så bra dag Natalia, hoppas att dagen blir dräglig i alla fall! Vi skall åka på vår lilla utflykt,som jag sett fram emot, idag. Vi skall bada bastu, fika, äta julbord och fira min födelsedag. Har funderat länge fram och tillbaka och beslutat att lägga en budget på max tre enheter ikväll. Tror att det blir det bästa, jag tar ansvar och fattar ett beslut innan jag är i situationen. Önskar er en fin tisdag så här i slutet av november.

Godmorgon!
Bra påvägmothäsla med en hållbar plan!
Nu är det snart iväg på jobb och det är alltid en krockkudde för mig vad det gäller enheter. Känner mig pigg, eller nåväl, ganska pigg, men det är på grund av mörkret.

Önskar er en fin onsdag så vi ska skapa!

God morgon på Er alla. En onsdag ligger framför oss, och den blir fri från enheter 💪 Trillade dit lite igår, inga stora mängder men det blev kanske 3-4 enheter. Så dumt, men det gick på autopilot på något knepigt sätt. Märkligt hur alkoholdjävulen lyckas rättfärdiga några stänkare😡 Men nu ser vi framåt 💪💪

@Natalia @prinsessa @Källarmannen Skön onsdagsmorgon efter en utsökt middag igår, och att jag höll min budget på tre enheter. Vi behöver inte checka ut förrän om en timme så vi pausar lite på rummet. Källarmannen, det är bara att fortsätta kämpa, vi stöttar varandra. Prinsessa, mörkret är jobbigt, håller med dig. Vi får lysa upp tillvaron på andra sätt. Tack för gratulationer Natalia, jag tycker om att fira min födelsedag 🙂

Hallåj!
Och kul att se dig @Källarmannen 🙂

Idag börjar jag lite senare och det är skönt att ha lite tid innan jobbet. Ska passa på att åka och handla lite.
Lovar mig själv att låta bli enheter ikväll.

En ny fin dag ❤

@prinsessa @Natalia Ingen enhetsångest här heller, men hosta. Så trist att vara sjuk på en ledig vecka. Försöker att inte bli för nedstämd. Solen skiner och jag ser lite blå himmel. Skall försöka ta mig en sväng runt kvarteret. Nu tar vi en nykter torsdag.

@Påvägmothälsa Krya på dig!
Haft en tung arbetsvecka, mkt jobb denna vecka, vilket är en krockkudde för mig. Äntligen helg! Ska bara ta det lugnt och kolla serier och mysa.

Önskar mina fina kaffekompisar en fin helg!

@Källarmannen @prinsessa @Natalia Godmorgon vid kaffemuggen. Ligger och vårdar min hals efter ett helt tokigt hostanfall inatt. Tur att jag har en effektiv hostmedicin hemma. Dag 25 idag med två undantag med "budget". Kände mig lite låg igår , sannolikt för att jag är sjuk samt att vi fått ställa in en del planerade aktiviteter. Höll emot att dricka enheter och tog en god alkoholfri dryck. Det går. Det har fallit snö här också och min partner jobbar. Jag kanske orkar skotta men då får jag ta många pauser ! Önskar dig en vilsam lördag prinsessa. Källarmannen , vi tar en nykter lördag tycker jag 😊. Natalia, jobbar du eller är du ledig? Ha det mysigt med missarna hemma!

Godmorgon i kaffestugan! En mycket måttlig lördag känns bra idag när jag dricker mitt kaffe. Ska ta en promenad, får se hur länge det blir, ty det är kaaaallllllt, buuurrrr.

Önskar er en fin söndag!

Godmorgon @prinsessa!
Det blir en uppiggande promenad för dig. Brukar vara skönt att komma in efteråt.

Idag är det skönasöndag på riktigt och en ledig sådan. Annars har jag börjat få fredags eller söndagskänslor mitt i veckan utiftån när nu ledighet infaller. Men idag är det söndag på riktig igen.

Inga enheter för mig idag.
Önskar en skön dag 💕

@Natalia @prinsessa Härligt med sköna söndag "på riktigt" ! Igår var en dag fylld av tankar, idag också men med lite aktiviteter inströsslade. Mycket som händer i min hjärna och mitt känsloliv just nu. Lite jobbigt, mycket bra. Hoppas ni har en lugn söndagskväll, vi kanske tar oss ut på promenad (!)

Glad måndag i kaffestugan! Vi har tagit bort ett inlägg som skrevs under påverkan, och delar av ett inlägg som trivialiserar bakfylla. Skriv gärna i frågelådan om ni undrar något kring det.