@LindaB23

Kom igen nu är ju grym som klarat av det värsta! Tänk en dag till, kom ihåg hur skönt det var att vakna imorse och tänk att det kommer fler julbord då man kan supa skallen av sig. Bara inte idag.

Imorgon är en ny dag, krispig lördag. Tänk så skönt det blir att vakna till den – utvilad och utan ångest.

Jag var på julbord igår, gick hem tidigt. Har dock en skitjobbig dag idag (😫) men ska fanimej inte dricka alkohol utan gå och lägga mig tidigt och vakna pigg i skallen.

Du är stark. Du är modig och du har klarat av det värsta, du kommer fixa kvällen med ❤️ nu kör vi @LindaB23 en dag till klarar vi tillsammans 🥰

@ISE jag mår bra! Var otroligt jobbigt igår men trevligt, fick många frågor om jag var gravid då jag alltid dricker vid dessa tillfällen men vågade säga att jag slutat dricka då ! Vaknade upp i morse och mådde bra men har sån sjukt jobbig ångest idag, har försökt att sysselsätta mig med tvätt och städ men har ett sånt sug att ta ett glas vin istället! Suget är värre än någonsin idag!! Hur mår du ? Hur går det för dig? ❤️

@LindaB23 I förrgår köpte jag en konstig läsk,en smak jag inte är van vid. Kändes bra att dricka, istället för vatten eller alkohol. Jag brukar lyssna på spännande poddar, så man inte kan tänka så mycket på annat.

Det är svårt, men inte omöjligt. Den senaste veckan har jag tänkt på allt som är positivt de dagar jag inte dricker, snarare än vad som händer när man dricker. Idag är jag på dag 4.

Starkt jobbat igår, stort steg att bryta en vana och våga vara ärlig med kollegorna! Hoppas suget lättar nu. Glöm inte att vila och äta, ibland är det vad man egentligen behöver.

@Kennie ja jag känner mig faktiskt lite stolt 😀! Ska försöka tänka på det, men känns som att det blir lättare när man sysselsätter sig på ett sätt samtidigt som det blir svårare !! Hoppas du har en bra lördag ❤️

15 dagar har nu passerat , 15 dagar av rent helvete symtom mässigt men samtidigt en sån lättnad i hjärtat! Jag har klarat mig 15 dagar som nykter, i morgon är det 16 dagar! Trodde aldrig jag skulle nå hit, dessa två veckor har varit en sån bergochdalbana på så många sätt och vis !! Har haft två soc möten i två olika kommuner och i båda fallen blev det aldrig nån vidare utredning då dom ansåg att mina 3 tonårs barn inte lidit och att jag tagit tag i mitt problem vilket var en otrolig lättnad! I helgen väntar shopping och hotell och suget säger att ett glas vin är okej men både kropp och hjärna säger nej , den är för trasig och kommer aldrig mer att klara av det!! Önskar så att alla symtom snart avtar oxå och låter mig börja leva normalt igen!!

21 dagar har gått! Kliver snart in på dag 22, har haft ett par fantastiska dagar tills i förrgår då huvudvärken från helvetet kom och knackade på, klåda som vägrar ge med sig, en muntorrhet som vägrar ge med sig trots en massa vatten, absolut noll aptit och illamående 😭! Trodde symtomens dagar var förbi och att jag enbart skulle kämpa mot suget. Istället har jag noll sug och en massa symtom! Någon annan som varit med om liknande efter så ”många” dagar ?

@LindaB23 Grattis 🥳 och starkt jobbat med dina tre veckor! Läst din tråd och att du hade det fruktansvärt jobbigt den första tiden. Dit vill du ju aldrig igen vilket är en bra påminnelse när suget plötsligt dyker upp! Att få kraftig huvudvärk och en massa mysko symtom efter några veckor har jag också fått. Fasiken, vi har ju förgiftat oss själva tidigare så det är nog inte så konstigt. Men det positiva är att de går över och ju fler nyktra dagar man har i ryggen desto större chans att kroppen balanserat sig själv. Jag äter nu också olika vitaminer/kosttillskott för att ytterligare hjälpa min stackars kropp. Hoppas du vaknar upp till en bättre dag imorgon!

@Ny dag Ja jag känner mig positiv till dessa veckor då dom 2 första var otroligt tuffa, Men samtidigt känns det som ett bakslag när alla dessa symtom dyker upp i från ingenstans och får genast panik att det är nåt fel i kroppen, Har läst din tråd också och är imponerad av dig och längtar tills jag kommit lika långt som du :)
Idag är kroppen helt trasig, magen krånglar, noll aptit, huvudvärk från helvetet och klådan är extrem över hela kroppen! men bara kämpa på, hoppas du har en fin dag :)

@LindaB23 Styrkekramar till dig! Är med dig i tankarna idag…. Det blir bättre bara man håller i och inte ta det där första glaset!!
Vet inte om jag är så imponerad över mig själv, mest förtvivlad över att det varit/är så svårt och typ lömskt. Men om min jobbiga resa kan hjälpa någon att inse att det inte går att ta bara ett glas är det ju bra! Mitt sista återfall innebar fruktansvärda dagar efteråt, inte så mycket fysiska symtom som psykiska. Men ångest är lika fruktansvärt som migrän. Försök äta och dricka trots allt, om så bara glass och läsk… Och var inte får hård mot dig själv…. Kram

Dag 23.. snart 24... Herregud vad jag har sovit skit i natt, huvudvärken är så extrem så det känns som att det snart ska sprängas eller ge mig en rejäl hjärnblödning , synen är suddig trots glasögon, men tog mig till jobbet idag för mina timmar , alkoholsuget är som bortblåst och det kan jag nog tacka min huvudvärk för , ikväll väntar en AW med kollegor och för första gången känner jag inget sug alls på att dricka alkohol utan kommer nöja mig med en alkoholfri IPA och en god måltid till innan jag tillslut ger mig av och kastar mig i säng och hoppas att jag kan få vakna utan huvudvärk i morgon efter 5 dagar med den 24/7... Dock har jag insett att alla dess symtom som kommit efter att jag sluta dricka.. kommer ju göra att jag aldrig mer kommer våga dricka efter det ..
Hoppas ni alla har en fin Fredag :)

@LindaB23 Hej, jag är på dag 25 idag så vi är ju nästan i samma fas. Jag har krånglig mage och huvudvärk fortfarande. Och jag är vansinnigt trött! Vi får ta en dag i taget och tänka att det tar tid att läka. Men vi mår bättre dag för dag! Håll i och håll ut, du kämpar på så bra!

@LindaB23 Hej, jag är imponerad över hur stark du varit och är.
Det kan ju vara din kropp som återhämtar sig, men kanske bra att höra med vårdcentralen om de åtminstone kan ta blodprover och se om något saknas? Även om de inte hittar nåt så kan ju även det vara lugnande.
Vet inte om du provat lättare träning också? Det skapar endorfiner och jag blir alltid lugnare och tröttare (på ett bra sätt) när jag gymmat eller varit på promenad. Det vet jag hjälper mycket, både psykiskt och fysiskt…
Och glöm inte att prova tt dricka mer vatten, läsk etc
Jag har ingen abstinens men får jag nån gång huvudvärk eller kramp i benen så har jag oftast druckit för lite.
Detta kanske inte alls gäller dig, men ifall att…
Hur som helst, fortsätt kämpa. En dag mår du bra och är fri från giftet!❤️❤️❤️
Jag har inte druckit på snart tio? Månader och vill absolut aldrig tillbaka till det eländet. 😱
Hoppas du också kommer dit!❤️🙏🏻❤️

@Amanda L ! Tack för dina fina ord, har tänkt att jag ska boka en tid för lite prover på onsdag när jag ska till läkaren för en genomgång efter min helg på psyk, har tänkt att ta tag i träningen igen men har varit så omotiverad pga alla symptom , men det kanske vore en idé att testa ! Bra kämpat till 10 månader, längtar så tills jag oxå har nått så långt!
Stor kram. ♥️