Och hörrni! För er som råkat missa.
Jag är ledig i helgen!! 🤘
Kom just hem från jobbet. Hade inte haft nåt emot att jobba i helgen men det ska bli skönt ändå för jag ligger efter med sömnen. Och så hinner jag i bästa fall fortsätta ta itu med endel jag vill och behöver göra här hemma. Har haft en bra dag och ska landa här några timmar innan det blir dags för sömn.

Önskar en Godnatt ❤

@Natalia Yey! Vad härligt för dig att vara ledig!
PÅvägmothälsa: Hoppas din resa fortsätter att vara på topp
Solana: Spännande att höra vad du tycker om AnsvarsFULL. Lyssnar om boken just nu faktiskt, för kanske 15:e gången :-)
Källarmannen: Spriten i källaren måste bort. Jag vet att du vet det, men nu är det nytt år och vi ska göra framsteg, tillsammans!

Godmorgon alla i kaffestugan! Dricker gott kaffe och ska snart ut på en promenad. Ska träffa en vän idag och det kommer bli enheter, men ska försöka hålla det måttligt. Så det så!

Nu skapar vi en bra lördag!

@Emilia Tack för tipset, den ska jag skaffa.
@Källarmannen Du är inte ensam om att trilla dit. Visserligen har jag räknat mina enheter, men det har blivit ett par fler per dag än avsedd budget under de senaste två dagarna. Nu är det skärpning som gäller här hemma.
@Påvägmothälsa Härligt att följa din resa. Strongt av dig att avstå <3
@prinsessa Inte fått tag på boken ännu, men den står som nr 1 på min lista :-)
@Natalia Är du helt säker på att du är ledig? ;-)
Kram!!!

God förmiddag i kaffestugan. För närvarande på utflykt i Irland med min bror, väldigt trevligt. Märker dock att det är svårt att hålla vecko-alkoholbudgeten, får se hur jag skall hantera det. Hoppas att ni andra har en bra helg, jag har för mig att du är ledig @Natalia?! 🤣

Jo det stämmer, är ledig idag 😃

Idag måste jag få säga att jag blev räddad av gonggongen. Åkte till bolaget och hade inte riktigt koll på att det var röd dag och stängt. Det blev en dissonans i huvudet för mig några timmar där jag fixerat planerade att gå ut på vin istället. Men jag är trött idag, sömnen blev riktigt dålig så jag slog bort den tanken. Det hade varit enkelt då vännen som bor hos mig tillfälligt är ute på glas med några kompisar och väntade att jag också skulle ansluta. För några timmar sen kände jag mig icke tillfreds med att inte få nåt vin ikväll och en stund var jag rent nedstämd men när jag väl accepterade att jag inte orkade gå ut slappnade jag av igen och myser under täcke och filtar framför filmer. Det kommer jag inte att ångra när jag vaknar imorgon. Det blev några enheter väldigt sent igårkväll efter jobbet när vännen kom hit. Inte så mycket men efter ett så pass långt arbetspass krävs det inte många glas.

Hoppas ni har en skön kväll 🥰

Godkväll!

Idag har jag förstås inte ångrat att jag inte drack vin igår. Känner mig nöjd med den här sköna söndagen. Fått lite vettigt gjort, en hel den snällt gjort, målat naglarnar, ätit middag ute med vännen och gjort massa handbromsvändningar i snön. Det är alltid skoj. Ikväll dricks inget vin och det är skönt att bolaget håller stängt på söndagar!

Önskar en skön kväll ❤

@Natalia Handbromsvändningar i snön är alltid kul!
Höll min budget igår och myste med film och serier hela eftermiddagen och kvällen. Den här veckan har jag planerat för att börja med helt enhetsfria dagar, men ännu inte bestämt vilka dagar det ska bli. Önskar er alla en fin vecka!

Godmorgon!

Ska precis ordna mig inför jobbet. Lovar mig själv att undvika enheter när jag kommer hem sent ikväll. Vill inte förstöra energin för morgondagen.

Nu skapar vi en ny dag ❤

@prinsessa @Natalia @Solana God förmiddag från semestern där vi är på väg in mot lite sightseeing i storstaden. Vad duktiga ni är allihopa !!! Jag verkar ha gått in i totalt semesterläge men det är bara några dagar till. Önskar er en bra måndag, både på arbete och på ledighet ❤️

Kikar in på eftermiddagen och säger hej till alla i kaffestugan! Varit fullt upp idag med långpromenad med en vän. Så skönt att inte känna sig seg för att man intagit för många enheter dagen innan.
Nu skapar vi en bra tisdagskväll!

Kram på Er alla i kaffestugan önskar Källarmannen 🥰 Mår så mycket bättre nu, skönt att äntligen har insett läget. Blodtrycket har sjunkit och jag känner mej stark 🎉

Hallå i stugan!

Det är kännbart att sömnen brustit för mycket en längre tid av olika skäl och även inatt. Ser framemot arbete idag men efter två timmar sömn blir det svårt att hushålla med energin då jag jobbar till sent ikväll. Jag lovar mig själv att det inte blir några enheter efter arbetspasset.

Önskar en Godmorgon och nu skapar vi en bra dag ❤

Ja det gör du rätt i @prinsessa. Huvudet går inte fort och det känns som jag går i dimma idag men vet att jag får sova mer inatt då jag är ledig imorgon. Vill lova mig själv även en enhetsfri morgondag så jag hinner återhämta sömn för arbetshelgen och även en enhetsfri helg. Men jag börjar med att ta hand om den här dagen.

Godkväll!

Just hemkommen och arbetsdagen har gått bra. Huvudet har gått lite baklänges men det har funnits utrymme för det med. När jag blir så komplett övertrött som idag känner jag dock hur kroppen kompenserar med att skruva upp och sista halvan av passet har jag inte riktigt kunnat vara stilla. Nu försöker jag akruva av igen med lite stöd av min sömnmedicin. Har vännen övernattandes men han jobbar kväll och kommer inte hit på ett par timmar. Det är en av orsakerna till min egen bristande sömn och det är ok att det är så en period. Jag lämnar honom inte ensam när hans värld just vändes upp och ner.

Nån önskan till enheter finns inte hos mig ikväll. Ser mest framemot att komma ner i ro och sova. Imorgon blir en ledig och piggare dag 🙂

Sov så gott sen när nu sömn infaller ❤