Hallå i stugan!

Fick tillräcklig sömn inatt och det tackar jag för. Har en ledig dag och har en lång skön morgonstund med kaffekoppen utan tid att passa. Träningskompis sover fortfarande. Vad jag ska göra av dagen har jag inte bestämt än. men kommer göra mitt bästa för att skapa en ny bra dag 🙂

Ta hans om er ❤

Hallå i stugan 🙂

Vaknade aldeles för tidigt inatt. Avstod dessvärre inte enheter igår och då blir sömnen alltid knapp. Min sömn krånglar ändå men utan enheter kan jag iaf ta min sömnmedicin och angripa det på andra sätt och det ger alltid bättre förutsättningar för sömn. Att ha haft en till person här som också jobbar avvikande tider och kommer hit mitt i natten har nog varit vad som stört min återhämtning mest. Känner att sömnbristen börjat bli påtaglig och det räcker inte med att få sova en bra natt nångång ibland. Gårkvällens enheter var ett oönskat tillfälle som inte alls var planerat och det var det sista min kropp behövde i en period där det är tillräckligt mycket ändå. Fokus ligger som vanligt på att skapa en ny bra dag i taget men behöver lägga extra fokus på sömn och att återupprätta energi. Nästa vecka ska jag börja träna igen efter uppehåll i samband med covid och det Det ska bli skönt.

Har legat nerbäddad med kissarna och läst inatt och det är mysigt. Kan ligga kvar här nån timme till innan det är dags att ordna mig för jobbet.

Önskar en Godmorgon och så skapar vi en ny bra dag 💕

Godmorgon alla i kaffegänget!
Natalia: Då tar du nya tag. Blir bra för dig med att börja med träning nästa vecka. Träning hjälper mot det mesta. Hoppas du får en fin dag på jobbet!

Nu ska jag snart baka ut mitt bröd som har jäst under natten. Nybakat bröd, kanske det godaste som finns?! Sen promenad och senare idag ska jag på ett bjudning. Tar bilen dit, det är både praktiskt och bra för enheterna, för då kan man ju inte inta enheter :-) Igår blev det måttligt intag, det känns bra idag, dricker gott kaffe. Jag tycker att mitt enhetsintag har gått ner under 2024. Jag känner att jag har ett nytt tänk och det ska jag fortsätta med.

Nu skapar vi en bra lördag!

@prinsessa @Natalia Hej, minns ni mig 😉 ? De sista dagarna på ledigheten blev väldigt ostrukturerade, men nu är jag tillbaka i Sverige igen. Har haft det underbart!, men inte hållit budget så bra. Dags för ändring från och med idag. Nybakat bröd är helt klart det godaste som finns @prinsessa!! Hoppas att kvällen blir trevlig. @Natalia, din vän har tur som har dig! Önskar dig bättre sömn och vila framöver. En dag i taget. Ikväll sover jag hemma i min säng, det skall bli ganska ljuvligt. Nu unnar jag mig en nykter lördag !

Klart vi inte glömt dig @Påvägmothälsa 🥰 välkommen hem och hoppas du får en god nattsömn. Jag kom från jobbet för en stund sen och vet att oavsett hur min sömn blir inatt så behöver jag inte gå upp tidigt på måndag morgon. Det är så mycket jag vill göra och driva igenom på både arbetet och privat så fokus måste ligga i att upprätthålla energin. Vet att jag inte pratar mycket om mina direkta planer gällande enheter på forumet men för att bibehålla den energi jag vill innebär det förstås att minimera enhetstillfällen. Om jag behöver bolla de tankarna sker det bäst för mig i realtid och i samtal utan fördröjning. Därav är forumet inte riktigt rätt samtalsforum för mig. Däremot ligger ingen förnekelse hos mig. Jag är väl bekant med min problematik att avstå till den grad jag vill och reflekterar ständigt över mina tankar och oönskade enhetstillfällen.

Önskar er alla en god natt.
Ses imorgon ❤

Var på bjudning igår och tog bilen dit och hem, blev ganska sent så jag är lite trött idag. Känns skönt att ta bilen för då kan man inte dricka och jag kände inget sug alls. Kaffet smakar gott idag. Blir en lugn dag här hemma, en promenad och kanske någon mysig serie.

Påvägmothälsa: Sin egen säng är bäst! Välkommen hem!

Önskar er en fin söndag!

@prinsessa @Natalia Kaffe på sängen är något jag saknat under resan. Känns bra att ta igen det idag. Ensam hemma. Åter i jobb imorgon. Känner mig utvilad, men lite stressad inför morgondagen. Det går över. Nu har jag en ganska lugn dag framför mig, det känns bra! Åter i rutinerna. Hoppas att du kom hem sent för att du hade trevligt prinsessa. Hoppas att du får ordentlig vila idag Natalia. Nu tar vi en nykter söndag 😊

@Natalia Hoppas att nattsömnen var bättre inatt. Jag skall till jobbet efter mer än två lediga veckor. Det känns helt okej och jag skall försöka ge mig själv en mjukstart. 6 minusgrader och ganska becksvart ute. Ångrar inte att jag inte drack något igår. Önskar en fin start på veckan.

Godmorgon godmorgon! Här dricks det gott kaffe och inget ångras från igår.

Nu skapar vi en bra måndag! Lite kallt för min smak, men det blir väl vår så småningom. Ha en fin mjukstartsjobbdag Påvägmothälsa och ha en fin ledig dag Natalia!

God eftermiddag! Fint att läsa era inlägg. Tänk så länge den här tråden varit igång! Jag lyckades inte hålla någon enhetsfri dag förra veckan, som det var meningen, men jag höll i alla fall min "nya dagsbudget" (som åtminstone är lägre än vad det varit senaste åren). Nya tag den här veckan! Och så har jag börjat träna här hemma. Framför allt Core-träning, med hjälp av en app. Det känns bra och jag gör det tidigt på morgonen, innan dagens övriga sysslor. men jag dricker förstås mitt kaffe innan :-) Önskar er en härlig vecka!

Godmorgon alla fina. Andra dagen tillbaka på jobbet och det är tungt att gå upp. Jag vänjer mig nog så småningom igen ....
16 minusgrader här, vi tar nog bilen idag. Ångrar inte att jag inte drack igår. Nu tar vi en nykter tisdag ❤️

Godmorgon i kaffestugan!

Idag är det jobb hemifrån som gäller på grund av ovädret. Skönt. Har inte så mycket i kalendern, så det blir lugnt och skönt hemma idag. Blev måttligt med enheter igår, så det känns bra idag, även om enhetsfritt hade varit bättre. Det känns skönt att mitt enhetsintag har minskat, det ska jag fortsätta med.

Nu skapar vi en bra onsdag!

@prinsessa Jag jobbar också hemma idag, eller börjar hemma så får vi se sen. Känner mig lite trött såhär i början av arbetsåret. Härligt att du konstaterar att intaget har minskat, är du nöjd med den nivå det ligger på nu? Jag skall tillbaka till mina målsättningar, och lyckades hålla enhetsfritt igår, vilket jag är nöjd med. Kaffet smakar gott här på morgonen och det är mysigt att sitta och titta ut när det ljusnar.

Godmorgon i stugan

Här har det varit begravning, ledsamhet och täningskompisen är förkrossad. Kan inte göra mer än att finnas och stötta. Mitt eget hjärta brister när jag ser honom så 😥

Jobbar ett jättekort pass idag. Lite av att komma in och vända. Med enheterna säger jag ungefär lite som ni gjort, att jag får ta nya tag. Känns tjatigt att säga det igen. Har inte varit överdrivna mängder och jag kan dricka rätt långsamt men även om jag inte blivit så berusad de dagar jag haft enhetsras dämpar det ju ändå energin lite. Idag blir det inga enheter. Och nu ska jag skapa en ny dag ❤

@prinsessa Hm ja, jag kanske mest är duktig på att inte bli för knäckt utan att kliva upp på hästen igen när jag ramlat av 🤣 Jag kan fortsatt inte understryka nog mycket, hur viktig gemenskapen med er här är för att jag skall få inspiration och kraft att fatta bra beslut ❤️