Jag vill bara säga att jag kommer att lämna det här forumet till förmån för forumet för alkoholfrihet. Jag vet att om jag tillåter mig själv att dricka måttligt så kommer hela mitt liv att cirkulera kring de där glasen dom jag tillåter mig att ta. Jag tror även att jag här kan lockas in i någon falsk övertygelse om att jag kanske kan hålla mig måttlig. Det är ju min största önskan - att dricka alkohol och att göra det måttligt. Jag önskar er alla en fantastisk vår och kommande sommar 🫶🏼

Sen kväll och jag är förberedd inför ett arbetsinternat on-fre. Dödstrött men nöjd, nu är det dags att sova. @Fjärilen81 Lycka till ❤️ Vi finns här om du bara vill fika lite 😊 Hoppas att ni andra fått njuta av vårsolen de senaste dagarna också. Det ger sån energi ! Godnatt 😴

Hej allihopa! Här har snön kommit tillbaka, men samtidigt så börjar brysselkålen titta upp i miona kallsådder i växthuset. Det är ändå ett starkt och säkert vårtecken :-) Önskar en en fin enhetsfri dag!

Godmorgon! Ni vet den där känslan när man inte drack igår, den ångrar man aldrig :-) Just den känslan har jag just nu. Dricker gott kaffe och ska skapa mig en bra torsdag! Längtar så efter våren.

Önskar er alla en fin torsdag!

@prinsessa Det där är en riktigt bra känsla ❤️ Torsdag morgon på hotell, igen. Dag två av tredagars möte, men idag skall jag mest bara delta, har ingen del som jag har ansvar för. Det känns bra. Imorgon eftermiddag åker jag hem för att ha en ledig helg. Det känns underbart!! Sköter mig och mina rutiner, glad att ha ett stabilare liv igen.

@Påvägmothälsa @Natalia Tack! :)
Eftersom mitt mål är att dricka med måtta så smakade jag en starköl idag. Jösses va den smakade sprit! Tidigare har det varit som vatten... Känns för mig som ett bra kvitto. Den ytterst lilla känslan av att man blir påverkad känns inte bra efter att ha varit nykter senate 2,5 veckan. Jag känner hopp! Inget sug för alkohol heller!

Jag har en lång morgonstund med kissarna. Börjar lite senare idag och det känns skönt. Slutar sent så det känns skönt att hinna ha lite tid i ro innan jobbet.

Att helt avstå enheter går trögt och jag är lite ledsen över det. Det kändes kul att läsa att @Sture86 helt avstått över två veckor och att sug och annat har hunnit avta. Jag tänker att jag också måste komma över den där jäkla tröskeln och också helt avstå. Jag vill också komma till att sug och utsättning hinner avta. Men jag har haft svårt med det. Att avstå resten av mars har spruckit. Som vanligt. Orkar inte prata om det mer än så. Drack vin senast igårkväll och mina känslor är inte positiva över det. Jag behöver fokusera positivt i skapandet av en ny bra dag på jobbet idag. Det känns positivt att det nu blir ett kluster av långpass igen. Ska fokusera på att låta de dagarna bli enhetsfria och med sikte på hur viktigt det är för mig att ha min energi intakt utan påverkan av att vara dagenefterseg.

Nu skapar vi en ny bra dag och inget vin för mig när jag kommer hem sent ikväll!

Stor kram till er ❤

Nu hann jag slappna av så pass att det känns trögt att ordna mig och åka till jobbet. Har just haft en meditationsstund till alfavågor. Har känt att jag ofta har svårt att stänga av jobbet och har även en del ideelt jobb med utmanande målgrupp när jag är ledig så jag har fått ett ökat behov av att koppla ifrån och slappna av mer mellan varven. På våren och sommaren finner jag den ron i naturen eller på vanliga promenader och i träning med för den del. Men det är behjälpligt och enkelt att ta en meditationsstund lite här och där.

Är nu laddad inför lördagspassets utmaningar 🧘‍♀️

Glad lördagseftermiddag ni inspirerande människor. En sån boost jag får av att titta in här. Har ÄNTLIGEN lite ledigt och har precis pysslat en stund utomhus. Kravfritt, bara gjort det jag kände för. Med enheterna har det gått okej. Jag har fortsatt en drastiskt minskad konsumtion jämfört med början av året och klarar nästan alltid att hålla dygnsbudget. Sen skall jag bygga ut men den planen är inte klar ännu. Önskar er alla en fortsatt fin helg, med vårkänslor. Här har jag lite krokus framme 🌷

@prinsessa Tack! Jo men över förväntan. Det blev en rutin att smyga undan och dricka, när man brutit det så känns det riktigt bra. Mest smaken av öl jag saknar, men de finns riktigt bra alkoholfria som ersätter riktigt bra.