@Svart kråka Så roligt att du kikar in och höra att det gått så bra och 600 nyktra dagar!🥳🥳🥳. Det känns fint och värdefullt att kunna stötta och hålla handen❤️. Njut och var stolt över dig själv! Vilket otroligt bra jobb du gör! Kram❤️

Idag är det exakt 2 år på dagen
Den dagen var där och då en av (om inte den) de hemskaste dagarna i mitt liv.

När jag nu ser tillbaka på den dagen så värderar jag den annorlunda, den är en av de bästa dagarna i mitt liv.

Hade jag inte kraschat, bett om hjälp här på forumet så hade jag inte haft 2 år av nykterhet och dessa 2 år har varit den bästa tiden i mitt liv på mycket mycket länge.

Tack för alla som hjälpt mig!
Och till er som är i starten av er resa, det blir bara bättre och bättre.

Idag ska jag inte dricka!

Kram!!❤️❤️

Åh, vilken kraftfull känsla det måste vara @Svart kråka ! Jag har en dag, också en go känsla att få skriva "0" i kalendern imorse - och det är jag väldigt glad för och väldigt nöjd!
Ska starta en egen tråd under dagen som jag fick tips om. Väldigt glad jag vågade ta mig hit och att jag faktiskt börjar skriva och ta hjälp från er här!

@Kirskål . Alla börjar vi från dag 0 och det som är viktigast är idag (och idag hur du och jag lika lång nykterhet som alla andra här på forumet).

Jag kan varmt rekommendera att starta en tråd, det har hjälpt många här inne.

Stort lycka till och ta en dag i taget!
Det kommer bli bra❤️

@Svart kråka Hipp, hipp, hurra för 2 år! Grattis!🥳🥳🥳. Oj, vad tiden gått fort, redan 2 år! Så himla bra att vända på perspektivet att det var den bästa dagen i ditt liv för 2 år sedan du gjorde helomvändningen. Ett positivt tänkande😁. Det har varit mitt bästa verktyg i min resa.

Härligt att du mår så bra! Ha det gott!❤️

@Svart kråka Grattis till 2år🥳 Visst ser man med tacksamhet tillbaka på hur dåligt man mådde för två år sedan. Hade jag inte mått så dåligt hade jag inte förstått hur bra jag mår utan alkoholen tror jag. Kram