@Lobster Men så fint att höra om din mans reflektion 🙏🏼 Jag kunde nästan skrivit det själv. Vi har kommit fram till att min make har varit "draghästen" i konsumtionen. Jag har nästan aldrig nåt sug men när han är den som initierat ett glas så har jag typ aldrig sagt nej. Men nu när han är med på tåget så har det ju givit utrymme får reflekteion. 🧘

Det går bra tack 🙏🏼 Jag skrev faktiskt en sammanfattning i förrgår över hela perioden. Det känns skönt! Som ett avstamp in i nästa del i livet som kommer att vara ännu alkoholsnålare än nu. Jag jobbar till 22 ikväll - sen är jag ledig lör-sön. Vi har lite roliga aktiviteter planerade - på söndag ska vi gå på slottet & se skattkammaren och lite så. Äta brunch på stan & så är det fotboll på kvällen. Det kommer att bli trevligt - och nyktert. Har ni några planer?

Tack själv för pepp & stöd. Vi behöver varandra här ju.
🩵

@Carisie Det låter som en fantastisk helg! Ibland önskar jag verkligen att jag bodde i en storstad där utbudet av aktiviteter är större. Men det är å andra sidan kul att komma till Stockholm på besök emellanåt istället:)

Vi diskuterade helgen tidigare i veckan. Vi kände att vi behövde bjuda hem ett annat par vi umgåtts med mkt men vi har varit tveksamma då de dricker mkt och vi har alla 4 druckit mycket när vi ses. Vi bor i en mkt liten stad och jag är inte alls bekväm med att prata med dem om att jag inte dricker längre. Rykten sprids som Covid här och folk älskar snaskiga historier. Mitt yrke gör det också lite knepigare. Istället bestämde vi oss för att bjuda med dem till en speciell restaurang i en annan stad för då måste ju någon köra bil och då skulle jag inte behöva förklara mig. Nu kunde de inte så det blir en lugn fredagkväll hemma med alkoholfritt bubbel istället:) Ska försöka komma ut och promenera efter jobbet, det har varit dåligt med motion dessa veckor, jag känner mig svag i kroppen men det går åt rätt håll. Det är ju så skönt med lite fredagsfys innan fredagsmys:)

Hoppas du får en underbar helg och att du får sitta ned emellanåt på jobbet. Jag vet precis hur det kan vara:)

varma kramar!!!

@Lobster Alltså det är såååå svårt med utbudet så jag tror det är roligare att komma till Stockholm och turista. Det blir liksom att man rör sig i samma cirklar man alltid gjort. Nu har vi dock som par utökat vårt umgänge med nya människor men med liknande intressen vilket gör att det blir enklare att göra saker på "byn". Min make är inte från Stockholm men han är inte av den drivande typen och ibland när han planerar nån grej så blir det en heldag pga logistiken 😅 Men det är ändå bara roligt.

Jag förstår hur du känner med umgänget. Jag å andra sidan känner mig inte bekväm med alkoholfritt- jag kör bubbelvatten och annat hellre än alternativa grejer. Tror att det skulle kunna trigga mig och varför triggas när jag inte har nåt sug som det är?

Jag har smugit igång träningen också så det känns som att saker faller på plats ☺️

Ha en fantastisk helg
🩵