@Ny dag @Himmelellerhelvette ❤️❤️❤️

Idag gick jag förbi Systemet hade varit och köpt present t min son som fyller 30 år imorgon🙏🏻❤️ Såg en utav kvinnorna i personalen som jag brukade prata med när jag var aktiv. Vet inte om ni minns men många år före jag slutade dricka så hade jag berättat för några kvinnor i personalen om mitt problem. Tänkte att om jag berättar då kommer jag tycka att det är jobbigt att gå in och köpa….eller?!?! Även om jag skämdes så jag höll på att dö så gick jag ju in där…varje dag🙈Så när jag kom in så såg den här kvinnan mig och kramade om och frågade hur det gick. Jag berättade att jag närmar mig två år men på lördag har jag varit nykter i 20 månader. Hon blev så glad för min skull. Hon sa att hon först blev rädd att jag hade börjat dricka igen för jag brukar inte vara inne på systemet. Hon sa att hon och några av de andra brukar tänka på mig och undra hur det går. Pratade även m chefen för butiken pratade inte m henne när jag drack men jag menar hon fattade ju precis som övrig personal. Butikschefen frågade hur jag gjorde för att bli nykter och jag berättade. Så mitt i allt mitt dåliga mående och hur livet är just nu är jag så innerligt tacksam över att jag är nykter🙏🏻att jag inte känner ett enda uns av sug när jag var inne på systemet bara en enda stor lättnad 🙏🏻

Kram och Godnatt 🥰

@Varafrisk Fint att höra av dig❤️. Vilken härligt möte du var med om där på bolaget😁. Och tänk att du varit nykter i över 20 månader! Helt fantastiskt bra!🥳. Jag hoppas att du så småningom kommer att må bättre och en förutsättning för det är att du är nykter och den biten går galant. Det kommer att bli bättre och det kan ta sin tid.

Ha en fin dag!kram🍂🌞❤️

@Varafrisk Vilken grej, de hade undrat hur det gick för dig. Omtanke. Och du fick berätta att det går bra för dig 🥰

Har tänkt på det ibland när jag stått i kön på bolaget. Att de som sitter där i kassan förstås ser i vilken grad i missbruket varje kund befinner sig. De ser på utseendet, lukten av gammal bakfylla, utifrån inköpen. Det måste vara väldigt kluvet att sitta i kassan och sälja saker till personer som väldigt tydligt befinner sig i missbruk. En enda enliters-tetra snorbilligt vin betalas med en hög mynt. Misär.

Men så skönt för dem att veta att du inte längre är kund hos dem för att du mår bra i din nykterhet - och så ska förbli. Det måste värma dem ända in i hjärtat.

Kram 🐘