@Ros 🥳 Heja dig och Grattis till 35 veckor! Skulle vara roligt att läsa om hur du upplever att ditt liv förändrats och lite om hur dina triggers är nu så här efter åtta månader. Älskar att ta del av framgångsberättelser💪👍❤️

@Ny dag Det händer ibland när jag blir väldigt stressad eller något obehagligt händer att jag helt plötsligt får sig på att dricka mig full. Inte bara ta ett glas utan minst en flaska vin. Då försöker jag gå undan blund och ta djupa andetag o så säger jag till mig själv jag vill inte tillbaka, jag karar inte att gå tillbaka. Har provat förut o det har alltid slutat med att jag ökat konsumtion av A. Jag mår så mycket bättre nu. Njuter av det lilla, det kan vara att se vackra höstlöv, tänd ljus inne, en fin låt och motgångar är så mycket lättare att ta. Jag har mitt mantra Avstå alkohol tills döden skiljer oss åt. Jag älskar mitt nya liv utan A vill aldrig mer tillbaks då jag var så slut, trött o inte hade knappt någon livsgnista kvar. Ser till att få egen tid det har jag blivit så mycket duktigare på.

Kanske ett väldigt tabubelagt ämne. Men skriver om det ändå. När jag slutade med A så var jag väldigt trött, ledsen o fokuserad på att inte dricka A. Nu när det börjar lugna sig med den första perioden av min resa så har det hänt en massa positivt med mig. Nu till det som kanske är tabubelagt att skriva prata om. Jag njuter av smekningar o sex på ett helt annat sätt. Känner allt mycket starkare o njuter av att känna så, Jag tror att det kan bli så för både kvinnor och män, Absolut bästa är att båda haft uppehåll från A en tid. Jag menar inget illa om att skriva om detta men för min del är det en positiv effekt av att avstått A under en längre tid.