På vägen mot nya mål startar jag nu denna tråden. kanske blev jag först i denna kategorin :)

mr_pianoman

Det gick hyffsat även idag tycker jag. Nu återstår det att se vem dom väljer. Klart är att dom har tre mycket kompetenta kandidater, så oavsett vem så kommer dom få en bra musiker.

Dompa

När får vi veta? Jag tror du får det...och skulle de nu välja ngn annan...så är ju det deras förlust. Och du är en vinnare bara genom att ta dig så långt. Med tuffa konkurenter... Det här hade du nog inte fixat för 18 månader sedan, att ta dig så långt. Kanske hade du inte ens vågat försöka... Kram/R

mr_pianoman

Jag känner mig stinslig ikväll. Lättirriterad och sur på allt och alla. Har stängt in mig i mina monsterlurar med diverse powermusik. Fullt ös och tung bas. Försöker fly världen och rensa hjärnan en stund. Lyckas rätt bra.
Det är inget som hänt. Har det rätt bra. Framför mig ligger tre lediga dagar. Ändå lyser humöret med sin frånvaro. Skit är det me´t. Lika bra att gå och lägga sig.

(har inte hört nått om jobbet. Inget alls. Så vi får väl se)

Avicii är go musik för mig ikväll http://www.youtube.com/watch?v=nKPddBxMVks

hoppas du har sovit gott och sovit bort misshumöret! Det är jobbigt att var ogin och otillfreds, särskilt när man inte hittar nån anledning. Vill bara tala om att jag vet hur det känns. Och att det går över:) / mt

mr_pianoman

Tack MT. Dina pepp-inlägg kommer alltid rakt in i hjärtat. Dom tar liksom köksvägen. Inga hinder i hallen och fina rum. Direkt på bara.

1,5-årskris? Kan det vara så? Även om jag mår bra, allt är bra så är humöret inte helt på topp. Lite inåtvänd. Melankolisk kanske? Det har jag varit en vecka nu ungefär. Lite dåligt samvete för det som varit. Skammen ligger i bakhuvudet och osar. Jag försöker tänka bort den men det är ändå lite svårt.

Världen är så vacker. Jag har medvind på flera sätt. Men det hjälper inte riktigt. Det känns som en oöverstiglig månad till semestern.

Men vad viktigast är: Jag är nykter. Jag vill inte dricka. Jag behöver inte dricka. Och det har rotat sig djupt i min själ. Jag är numera den nyktra unga mannen. Jag vet vem jag är igen, efter flera år av flykt.

en bättre dag idag! Så fint det känns att "nå fram" - härligt båda vägar, att bli nådd också. Mänskliga möten är bland det bästa som finns.
Jag tror att du kan tillåta dig att vara lite ledsen o melankolisk, moloken skulle min mamma ha sagt. Kanske du kan utforska din melankoli lite? Vilken färg har den? Vilken melodi? Vad innehåller den? Å ena sidan... kan man göra så. Å andra sidan kan man bara låta vara... Du har säkert goda verktyg från din tid på "hemmet".
Här hos mig är den en härlig dag idag och jag gör budget *syligt leende* - med sparbeting, ännu syrligare:)Men livet är gott i det stora hela. Lev väl, kram / mt

mr_pianoman

Jag fick jobbet. Dom satsar på mig, trots vetskapen om mina fel och brister.
Känns bra att veta att jag som relativt nynykter ändå kan vara attraktiv och intressant på arbetsmarknaden.

Jodå, jag fick stå till svars för mina alkoholvanor. Ändå valde dom mig. Jag fick en chans att förklara. Dom lyssnade och uppenbarligen spelar det ingen roll för dom att jag har varit i det djupa svarta och vänt.
Det som är viktigt för dom är att jag gjort något åt det.

Ikväll är jag helt tom!

Dompa

Men vad f... Jag visste ju det! Ikväll önskar jag att du kunde spela för mig. Hörde ngt så oerhört vackert och melankoliskt pianospel i bilradion idag. Missade vad det var...ongarna! Men vilken tröst det var...och vilken gåva att kunna ge andra den! All respekt till dig Mr Pianoman. Kramar från den andre R

Stigsdotter

Vad roligt att du fick jobbet! Och inte behöva mörka med det som varit heller, det måste kännas väldigt skönt att kunna spela med öppna kort på det sättet! Önskar också att jag kunde få höra dig spela, kanske sätta ihop en truddelutt och lägga ut på Youtube?

mr_pianoman

Det känns så bra. Idag har jag berättat för min kör. Det var flera som fick tårar i ögonen för att jag skulle sluta. Dom har verkligen tagit emot mig med öppna famnar efter min villervalla i livet för några år sedan. Men dom förstod mig. Att få chansen att börja på nytt.

Det där med mitt missbruk och mina erfarenheter. Det verkar nästan som att min nya arbetsgivare ser det som en merit och inte ett nederlag (om nu förstår hur jag menar) Konstigt, men det är sånna vibbar jag får.
Nåväl, det lugnet jag har nu har jag inte upplevt på väldigt länge. Och då har jag ändå varit väldigt trygg i mig själv senaste halvåret.

Och...jag finns på youtube. Så många filmkameror vid viglsar och dop och annat, så måste jag finnas där. :)

mr_pianoman

Mycket snack om rattfylleri i media nu. Högsäsongen för brottet har börjat och största gruppen som kör rattfulla är män mellan 19-35 år nånting. Minns inte exakt.
Jag skräms av tanken att möta någon. Jag vet hur man tappar omdömet och kör utan att skämmas. Och jag njuter av att nu kunna köra utan att behöva oroa mig för om jag nyktrat till eller inte.

mr_pianoman

Jag lever nykter.
Jag njuter av livet.
Jag behöver inte dricka.
Jag tänker inte på att dricka
Jag är stark.
Jag är den jag vill vara.

Jag tar en dag i taget.

Lelas

Min älskade. Det är inte ofta jag skriver här i din tråd, jag vill att den skall vara din egen. Men, nu så. Det spelas en låt rätt ofta på radion just nu, Alice med Linnea Henriksson. Den är till dig:

För du, som innan var blind
du ser sånt, vi andra,
att du inte får falla,
du står stadigare än alla
vi som ser på hur du
du vänder, du ler
du andas, du tar ett kliv
fram, ett till mot ditt nya liv

Kanske fånigt att säga
men jag har aldrig vart så stolt
som just ikväll

/Din H.

Dompa

Ville bara titta in och än en gång försöka uttrycka min tacksamhet över att du delade dina erfarenheter från hemmet. Utan dem hade jag varit som en kalv på grönbete. Nafsat i varenda tuva. Men nu kunde jag sortera. Tack!

Fru Pianomam avundas jag dig. Men jag samtidigt unnar jag dig henne. Vilken kvinna...bara det är skäl nog att nobba sponken.

Glad Midsommar och killkram...jag vill ju inte gå helt sissy...men vad f... Kram vännen!

mr_pianoman

Inatt var jag på systemet igen. Händer med jämna mellanrum, men det var längesedan nu. Jag gick omkring länge och tänkte att om någon frågar, så handlar jag till någon annan. Eller om det faktiskt var så att jag skulle handla till någon annan. Minns inte riktigt.

Jag gick och kikade, tänkte att ingen vet ju om jag handlar lite till mig. En liten whisky, några öl kanske?
Vandrade omkring mellan flaskorna och märkte att det var inget jag ville ha. Till slut kom jag fram till att jag inte hade något där att göra och så gick jag därifrån utan att ha köpt något alls.

Jag - drömmarna 1-0