Nu har jag bestämt mig för att de närmsta tre månaderna så SKA jag vara utan alkohol! Jag kommer säkert behöva stöd på många sätt. Så det är väl därför jag skriver här. Jag vet ju så otroligt väl vilken skillnad på livskvallite jag kommer få. Tänker vara en pigg och påhittig pappa i fortsättningen. För nu har jag mest sovit bort helgerna. Tips, stöd och hjälp mottages med stor tacksamhet! Kanske någon vill göra denna resan tillsammans med mig?

Tvåbarnspappan

Blir så glad för era hälsningar och att ni tänker på mig!!!!
Livet går sakta framåt och jag börjar faktiskt få tillbaka lusten och viljan att skapa och göra
saker igen...även om inte orken finns där riktigt än.

Har faktiskt inte gått en dag utan att jag tänkt på er fina här inne!

Ett speciellt tack till min storebror Dompa för dina ord som värmt så mycket när jag halkat in här någon gång ibland

Berätta gärna hur det går för er!?

Kramar eran TP

att få ett livstecken från dig! Och att det går åt rätt håll...
Önskar dig ett gott slut på 2012 och ett riktigt Gott Nytt År 2013! / mt

Dompa

Alltid en bra morgon när jag kikar in och ser att brorsan fortfarande lever. Precis som mt önskar jag dig allt gott inför 2013. Om även sjukdomen går år rätt håll kanske man kan få se dig här oftare? Jag saknar dig...ska du veta. Hos mig är allt lugnt...firar helger utan ongar...som är i Sverige. Funderar på att smygflytta innan de kommer tillbaka. Inser att ungkarlslivet passar mig ;-). Machokram/R

Nynykter

Härligt att det går åt rätt håll TP! Jag har mer eller mindre slutat skriva här, men är inne ibland för att kolla hur det går för min lilla familj.
Stor kram till dig!
Nynykter

Dompa

Önskar dig ett Gott Nytt Friskt ÅR! Framför allt att du har/får hälsa. Resten kan man alltid ta senare. Kram Brorsan/R

Dompa

Ville bara skriva en rad och säga att jag tänker på dig. Finns här och på fb om du vill. Inte lika aktiv som i början men jag tittar in. Skulle gärna vilja veta att du lever och förhoppningsvis har hälsan...men vill inte heller tjata. Svår balans...när tränger man sig på? /R

Dompa

Inget ämne..."bara" saknad. Vill veta att du är ok. Även jag missade Nynykters fest, men glädjs med tanken på att hon fixade det; Ett år nykter!

Men jag saknar dig - som skrivet - , vill veta att du åtminstone lever och det är jag nog inte ensam om. Så orkar/vill du peta ner en rad eller två så är det högst välkommet! /R

- vi är fler som skulle bli glada åt ett livstecken och en en hälsning från dig. Du är ihågkommen! Hoppas livet är någorlunda okej - och helst lite bättre :)
Kram / mt

Dompa

Ämnet är du TP! Saknar dig. Hittar dig inte på facebook. Har du stängt ner kontot? Skulle bli dretaglad över ett livstecken. Här eller hos Dompapompa på FB. Vill inte släppa taget. Som MT hoppas jag att livet far snällt fram med dig - och helst lite bättre! /R

Dompa

Nu har det gått nästan ett halvår och jag börjar bli orolig för dig. Du vet att jag inte glömmer dig, va? Så...anytime. Hör av dig! /R

tänka på dig TP och undrar hur du har det? Det är så konstigt och tomt när en människa bara "försvinner"... En människa man delat livsviktiga tankar och känslor med. Hoppas att du har hälsan och att livet är på rätt köl. Att det ordnat sig... och så, som vännen Dompa säger:)
Önskar dig en fin sommar/ mt

Tvåbarnspappan

Här är jag igen. Hoppas allt går bra för er!

Jag har kämpat med sjukdom under en lång period, börjar sakta sakta bli bättre. Allt har tagit hårt på mig både fysiskt och psykiskt.

Berätta hur det går för er!

Kramar TP :-)

fint att höra av dig! För mig och mullegubben går det bra. Flera av dem som skrev flitigt förra sommaren är inte aktiva nu. Om du vill skriva och ha utbyte kanske du skulle flytta till Förändra sitt drickande - det är mer aktivitet där.
God fortsättning på sommaren! / mt

fagersta73

Hej!
Det finns ju alltid en anledning att dricka sprit! Jag har haft min i 25år Sen jag var 15år.Fast alla vet att det började tidigre än så! När man var i Kärrgruvan eller hallsta även Sala i bland fina parker med mycket alkohol.
Förut var det kul med sprit man umgås. Nu förtiden blir man bara full och får förklara för frun var man varit. Fast såklart har man ingen aninig..