Jag har varit här så många gånger. Jag har läst så uppmuntrande saker, som listor på fördelar. När jag sedan går in igen hittar jag det inte. Verkar som att jag behöver en egen tråd att hålla mig till. Jag är kvinna.Har allt, barn, man hus och jobb. Har druckit alldeles för mycket och för länge. Jag är dödstrött på det. Vill välja livet, men inser att jag behöver allt stöd jag kan få. Orkar just nu inte skriva så mycket mer. Behöver en eller många händer att hålla i.

Pion

Svettas inte så mycket nu, men är orolig och rastlös. Hur ska jag orka gå här ute hela dan imorgon, om jag ens överlever natten. Vet inte vad jag är sugen på att äta. Grapedricka har räddat denna kväll i alla fall. Internet och forumet är ett måste för min del kan jag säga. Maken var inte så förvånad att jag åkte ut. Tror jag åker o jobbar o kommer hem efter det, men det vågar jag inte. Står nog inte ut med folk. Är otroligt lättirreterad. Och på torsdag måste jag jobba!

Pion

Irriterad. Tack för stödet, betyder allt just nu. Köper choklad imorgon. Känns som om huvudet ska sprängas. Hoppas det finns huvudvärkstabletter hät.

ben

En dag på jobbet kan vara ett sätt att få ännu en dag att gå?

Gör av m energi, kanske cykla till butiken/jobbet är melodin så du kan sova på natten.

Är detta första natten utan alkohol?

Pion

Första natten står för dörren. Tror inte jag orkar med familj, jobb och umgänge redan imorgon. Vi får se hur det känns imorgon. Nu svettas jag som bara den.

ben

Jag tog ett par duschar första nätterna, ett glas vatten/dryck varje timme, halvsov en timme, åt en banan och var säkert inne på forumet minst en g i kvarten. Toktrist när kollegorna här loggade ut och somnade.

ben

Just,

Köpte Resorb. Vätskeersättning, kändes bra att dricka några ggr per dygn. Salt och socker, hela kostcirkeln!

Promille

Hoppas du får sova gott inatt. I och med sömnen går ju också tiden. Själv drömmer jag iofs mycket. Både obehagligt, men även "bara" knasiga drömmar. Kram! Imorgon är en ny dag!

Pion

Ja, du sover ju inte så mycket. Tur ibland du. Du måste ju agera behandlingpersonal. Jag tänker i alla fall försöka om en stund. Har en sjukt ledsam bok som tagit mig hela sommaren. Kanske visar sig göra underverk ikväll.

Pion, du är en kämpe. Läste en gång en viktig sak om sömn som hjälpt mig de senaste 20 åren. Kan man inte sova så skit i det, ligg och vila och fundera, hitta på fantasigrejer och måla upp saker som kan vara roliga i en framtid, eller minns saker som varit bra. Ofta faller man i sömn utan att märka det och sover betydligt mer än man tror. Och om inte, så är vilan viktigare än sömnen för den kommande dagen.
Det har hjälpt mig många nätter med sömnproblem att inte vara rädd för sömnlösheten utan se den som vila.
En tanke till dig när du nu kör en kamp som A kommer att förlora!
Fenix

Vickan69

Att bara ligga och blunda är också vila... En supertråkig bok är verkligen sömnmedicin!! Speciellt med läsglasögon och armar som inte orkar hålla rätt avstånd ;-))))

Skitbra jobbat! Vi är många nattugglor här... Imorgon måste jag på jobbmöten och slut är det med skön sommarlunk. Ben ger så bra råd och du verkar ha fått nog av A och då grejar du det!!

Ibland när jag haft perioder med vidrig väntan som jag sitter fast i och inte kan göra något åt så spelar jag i appar, gärna kluriga som gör mig trött eller så sysselsätter jag mig med något litet projekt för händerna och mentalt bara ger efter för tiden och skippar väntan. Skiter i den som om den inte fanns. Kanske inte så lätt just nu men det är som när jag tränar att jag blir uppgiven om jag stirrar på vägen och ser hur långt kvar jag har eller på klockan som visar hur många minuter eller kilometer det är kvar.... Då går liksom tiden snabbare ;-) film är underbart. Lyx för mig att ge mig tid för en eller flera filmer. Har du Netflix så kolla serien House of Cards, black orange,eller den jag inte sett men de flesta jag känner har, Game of thrones. Finns många dokumentärer och bra serier på SVT-play också, tycker jag.
Lite nattflum från mig. Hoppas dina dagar går fort och att du snart mår bättre än innan.

Natt!

Pion

Tack för allt nattsuddare. Sov förstås väldigt oroligt. Somnade på morgonkvisten en liten stund. Bestämt mig för att åka till jobb och sedan hem, hoppas att nerverna fixar det. Kan inte säga att jag känner mig tipp topp dock.

konstnären

Full av beundran för ditt mod och styrka. Du har en hjärnvilja och du kan. Vet ju själv första dygnen är ett h-vete. Men det går.
Försök stanna upp, titta på något bagatellartat, ett blad en blomma vad som helst som gör att tankarna lämnar för en stund.
Du har oss hör, stor styrka till dig.
Konstnären

Pion

Det är konstigt, kände inte så före lunch, men nu är jag rastlös och orolig. Vill bara att klockan ska gå. Darrar också lite, men tror ingen har lagt märke till det. Vill bara sluta känna såhär. Känner mig ledsen för att det inte känns bättre än igår eftermiddag. Vill inte att familjen ska se att jag är ledsen.

ben

En dag igår, en natt och snart en dag till. Halvvägs i mål!!!

Svängningarna från att du mår pyton till att du mår bra håller i sig men BRA tar över och vinner.