Jag har varit här så många gånger. Jag har läst så uppmuntrande saker, som listor på fördelar. När jag sedan går in igen hittar jag det inte. Verkar som att jag behöver en egen tråd att hålla mig till. Jag är kvinna.Har allt, barn, man hus och jobb. Har druckit alldeles för mycket och för länge. Jag är dödstrött på det. Vill välja livet, men inser att jag behöver allt stöd jag kan få. Orkar just nu inte skriva så mycket mer. Behöver en eller många händer att hålla i.

Pion

Jag har läst i dintråd många gånger och vet att du har gått igenom ett rent helvete. Jag kan tyvärr inte skita i att hamna i rullarna. Tack för ditt stöd. Det är verkligen stort för mig att så många bryr sig så mycket. Det känns så innerligt på något vis.
Hur som helst är timmen slagen när jag tillåter mig ta mitt första glas. Det är jobbigt som fan!! Inte för att det skulle smaka bra, utan för att det tar bort det som pågår i min kropp och hjärna. Nu blir det inget i alla fall, utan jag får hitta på något annat.

trollnäsa

Oj vilken fighter du är. Du har 100 ggr mer styrka och power i dig än du kanske tror, det kan alla läsa mellan raderna. Här sällar jag mig till pepp-kören.

Du kommer att klara dig. Om ett år är det du som peppar i trådar och berättar din historia, eller hur?
Kram

Pion

Hoppas att jag kan bli lika peppande som många är här. Just nu är jag grymt sjävcentrerad. Mitt största bekymmer är hur jag ska kunna somna in denna natt. Hur går det för dig Trollnäsa?

trollnäsa

Det går bra. Jag ställer sakta om min hjärna från att bli full på fester till att vara coola bruden som INTE blir full på fester. Svårt att ändra sig efter 20 år av 40 som jag levt, men jag älskar alla härinne. Kommer aldrig att sluta skriva.

konstnären

Jag var oxså självcentrerad i början, var så inne i mig själv, klara timme för timme, och efter det en hel dag. Du låter bestämd.
Bra av dig pion, bara plantera på du bara man gör något, sen skit samma vad det är. Försöka förbjuda dom där tankarna.
Tänker på dig
Kram Konstnären

Vickan69

Känns det bättre nu? Vad bra du är. Ska bli roligt att följa din tråd länge hår. ;-)
/v

Pion

Denna morgon än igår. Sitter på jobbet och saker pågår inkroppen och det kryper i benen som f-n. Är inte sugen på vin, var inte det igår heller. Vet dock att det säkerligen kommer. Får ta det då. Nu ska jag först igenom detta första. Vad är det då för skillnad nu denna gång? När man inte längre lever ett liv värt namnet, utan det bara handlar om jobba, dricka och sova. Planera sina inköp, jobba, köpa, dricka och sova. Tappa sugen till allt annat. Det är bara det som är det riktigt viktiga. Jag står vid ett vägval. Det är det och jag kan ju inte välja den andra vägen. Jag lever bara en gång nämligen....tror jag. Tack förvalta kommentarer. De betyder allt just nu och hänger här hela tiden när det är som jobbigast.

Promille

...eller hur Pion. "Jobba, sova och dricka". Vad är det för liv egentligen? Tappa sugen till allt annat. Känner igen mig. Det finns ett bättre liv. Har smakat lite av det - trots endast 2 veckor imorgon. Vi kör på det andra livet tycker jag. Kram på dig!

Pion

Sitter o svettas i soffan. Funderar över vilka enorma summor man druckit upp. Läste i någon tråd att man kunde lägga en lapp i en burk varje gång man skulle gått till bolaget. Skriva summan på lappen, bb 185 tex, sen kan man unna sig något. Låter som en god ide'.

Pion

Dag 4. Eftermiddagen och kvällen är jag rastlös, hoppas det blir bättre idag. Trött som sjutton, men vädret hjälper ju inte till heller. Vill inte dricka, men sova!! Känns som om man inte kan få nog med sömn.

Ebba

Själv har jag en skum dag, jag sover så otroligt dåligt på nätterna, har aldrig sovit sämre. Nykter dag 19 och trötthet är en prövning, jag fungerar sämre på alla plan.

Kram Ebba.

Pion

Jag har det ok. Tack för att du frågar. Ska ut med jobbet ikväll, tar bilen för att var på den säkra sidan. Tråkigt att höra att du känner dig trött efter så många dagar, men det går nog över till slut. Vädret påverkar också, tror jag. Hoppas du mår bättre imorgon. Kram!