Jag har varit här så många gånger. Jag har läst så uppmuntrande saker, som listor på fördelar. När jag sedan går in igen hittar jag det inte. Verkar som att jag behöver en egen tråd att hålla mig till. Jag är kvinna.Har allt, barn, man hus och jobb. Har druckit alldeles för mycket och för länge. Jag är dödstrött på det. Vill välja livet, men inser att jag behöver allt stöd jag kan få. Orkar just nu inte skriva så mycket mer. Behöver en eller många händer att hålla i.

Pion

Känner mig orolig och rastlös på kvällarna fortfarande. Undrar när det går över? Får liksom inget gjort av allt det jag skulle uträtta. Känner mig besviken på det. Förmiddagarna går bra, men då är man ju på jobbet. Väntar otåligt på att få energi till att göra något även på kvällarna.

Rastlöshet är en varningssignal på sug så det är starkt att du inte dricker. Har du ingen hobby? Skaffa dig en kanske?

Pion

Hej tack för svar. Jag har intressen, men svårt att hålla fokus på en sak. Det finns massor med saker jag vill göra! Går det över snart?

Pion

Det är kärlek, ville jag skriva, men verkar kanske lite teatraliskt. Det har inte gått så bra, men är på gång igen. Vill bli fri från detta helvete. Trappar ner nu och idag hade jag mindre abstinens än på mycket länge. Hade kunnat låta bli ikväll., för det var hanterbart, men åkommor tvångstankarna in, måste bara unna mig. Jag är så tacksam för din uppmärksamhet, Muränan, någon såg mig. Det betyder mer än du kan tro. Någon såg mig, det ta mig fasen kärlek!