Vill inte - kan inte

vad ni är goa, människor här inne som tänker på mig i dag!! Lade mig i röntgenapparaten i morse, tar upp till en vecka innan svar och tankarna flaxar verkligen hit och dit minut för minut. Limbo kallas det visst och bara att vänta ut. Så fort man inte vill tänka på en sak så tänker man omedelbart på den, precis som med A. Nu tar jag en dag i taget....

FataMorgana

att tänka så. När man inte kan påverka så är det liksom bättre att släppa taget och ta en dag i taget.. Försöka vara i stunden så gott det går. Du fixar det. Stor kram/ FM

PP

Med Santorinis ovan Felix. Du är så värd att må bra i nykterhet nu, och självklart håller även jag båda tummarna att du får fina provsvar.

//PP

i alla gratulationer till nykterheten och förhoppningar om goda provsvar. Du har verkligen vänt ditt liv på ett fantastiskt sätt och är värd alla uppskattning! / mt

Anders 48

Hoppas att du slipper leva i "limbo" så kort tid som möjligt Fenix - och att det sedan visar sig vara "falskt alarm"!! Hoppas också att du inte lyssnar till "suget" närhelst det behagar dyka upp - och att du väljer att låta bli dricka´t. Jag har ju själv haft en vana att fly fältet med hjälp av alkohol - så j-a dumt. Mentalt är man ju fullständigt klar över att det är fel sätt att möta/konfrontera det som är jobbigt - men ibland oförmögen att agera därefter. Hoppas att du får en alkoholfri helg - och att du på något sätt ändå kan känna ett lugn - mitt i din jobbiga väntan på provsvaren efter din röntgen. Vi kör väl vidare ett tag till på den nyktra vägen!!!

svar i fredags, vill ju tro att det då inte är så djäkla akut. Ska väl få svar inom en vecka, tack för tummarna Anders!

Trodde jag skrivit ett inlägg i måndags, men det hittar jag inte nu. Hoppas så att du har fått ett positivt besked och att väntan nu är över. Kram Fenix!

du och alla andra får också jättekramar! Fick besked i dag, det är ingen tumör, allt verkar helt OK! Jipppiiii, kan börja leva igen. Det har verkligen sänkt mig rejält, när jag mådde som bäst kom den här skräckisen och satte klorna i mig. Nu finns verkligen all anledning att göra det bästa av livet och det är förstås utan A!

Anders 48

Vad härligt att få läsa att det inte var något! Förstår att det måste vara jättejobbigt att inte veta. Och vad bra att du inte tagit till alkohol för att dämpa ovissheten och oron. Grattis!!!

goa forumvänner! Ja, det känns som man kommit ur en velodrom där jag befunnit mig ett par veckor. Nu kan jag gå rakt fram igen och inte runt, runt, runt som jag gjort. Har fått tillbaks energin i dag, och hoppet.
Ha en bra helg alla...

Då har du klarat en stor prövning av din nykterhet. Känn dig stolt och lycklig nu. Så skönt att höra.

LenaNyman

... goda och livsavgörande nyheter du kommer med, Fenix. Tack och lov. Skönt att få komma sig ur den centrifugen och tillbaka till ett slags normaltillstånd igen. Kram på dig. Blötsmackpuss i pannan kan du gott också få, nu när jag ändå är i gång.

:)

att jag gärna återupplever miljöer där jag tidigare drack och gör det nykter. Mycket trevligt, att äta en god bit mat som tidigare men utan A. Snacka med människor som man tidigare mest drack med, är också givande. Var till och med i annan stad och övernattade, denna gång utan A och det var stärkande för nykterheten. Blev en annorlunda upplevelse, och på morgonen en lång promenad när jag tidigare skulle legat med ångest och släpat mig upp till en så sen frukost som möjligt. Samlar nya minnen helt enkelt.