Alkoholhjälpens julkalender 24 december

Nu när vi äntligen är framme vid dagen D, dopparedagen, självaste julafton, är ni välkomna till sista luckan i årets julkalender. I julkalendern har vi rådgivare fått dela med oss av både lättsamma och (förhoppningsvis) tänkvärda rim, tips och idéer. Men, vi rådgivare spelar ju bara en biroll här på Alkoholhjälpen - det är ni användare som gör den här hemsidan till den varma, hjälpsamma och inspirerande platsen som den är.

Därför vill vi ägna denna lucka 24 åt er användare och allt ni har gjort för varandra, för oss, men inte minst för er själva. Det är omöjligt att fånga upp och lyfta fram allt mod, alla bra beslut (stora som små) och viktiga insikter som sätts på pränt här på Alkoholhjälpen. Men, med det sagt, så har vi rådgivare till dagens lucka satt ihop ett kollage med några av dem. Vissa av dem är delvis redigerade för formatet och läsbarhetens skull, hoppas att det är okej med er.

Lämna gärna en God Jul hälsning som kommentarer nedan om du vill.

Kommentarer

Profile picture for user Påvägmothälsa

God Jul från en nykomling som hamnat här efter att ha blivit sjuk. Jag vill använda denna tid för att ändra mitt förhållande till alkohol. Det känns nytt, spännande, svårt, skamligt och en massa andra känslor. Jag tror att jag är redo att ta steget.