Kommit på att jag står på exakt samma punkt som jag gjorde för två år sen trotts att jag trodde och lovade mig själv att aldrig hamna där igen.
Men har svårt att lämna för jag vill att han ska förstå att han fortfarande har problem även om hans liv inte är desamma som för två år sen. Hur mycket ska jag vara med om innan jag att hans kärleken till mig är stor men kärleken till alkoholen är större? Alkoholen kommer alltid komma i första hand.

Så ofta har jag tänkt att när/om han går för långt (som smärtan han åstadkommit pga sitt drickande inte vore nog) så kommer jag gå. Då får det vara nog. Nästan längtat efter att få en ordentlig orsak att lämna honom.
I somras var han otrogen. Jag gick men stängde inte dörren. Och nu är det som om ingenting har hänt förutom att jag är helt trasig och tom inuti.

Känner mig nedbruten. Kärleken har ersatts med ångest och det enda jag vill är att han ska förstå och ändra sig. Hur bryter en sig loss? Hur tar en steget att lämna?

Hur ska jag överleva detta?

Anxiete

Välkommen hit ! Här är vi många som är i din situation och som ställer oss ungefär samma frågor. Något som hjälpt mej är att läsa och skriva här, här finns så många kloka medberoende och beroende. Man får bekräftelse men framförallt nya infallsvinklar i tänket ?

Försök att tänka att din bästa vän berättar det du berättar här! Hennes liv ser ut som ditt gör! Vad skulle du tycka då? Man flyttar sin gränser lite i taget och hjärnan kan inte tänka klart längre! Lämnade min särbo för andra gången i december förra året! Svek, lögner och manipulation blev en vardag som man sakta men säkert vande sig vid! Nu håller jag på att gräma ihjäl mig över all skit jag tog! Jobbat jättemycket med mig själv under året som gått och det går åt rätt håll men just nu är det svacka! Det sätter spår så var rädd om dig själv! Svik inte dig själv, det är det värsta! Du förtjänar så mycket mer och bättre! Normalt sett innebär otrohet en jättekris i ett förhållande men allt normalt suddas ut och man sopar de mest groteska saker under mattan! Som Anxiete säger vi är många här som känner igen oss i din berättelse! Läs runt och fundera på hur du vill ha ditt liv, hur mycket tid och kraft du är beredd att offra! Kram till dig