Efter flera år med för mycket drickande ffa på helger så är jag helt på det klara med att sluta. Vilken livskvalité har jag?
Kulmen var helgen och kunde inte sluta. 4 dagars drickande i min ensamhet och som tur var kräktes jag till slut och bra var det annars hade jag nog dött av alkoholförgiftning. När jag äntligen vaknade till sans hade jag kräkts överallt. Blåmärken överalllt och ljugit för arbetsgivare och arbetskamrater att jag är sjuk.
Nu får det vara nog innan jag dricker ihjäl mig!!! Hoppas få lite peppning här.
Önskar er en fin dag och inne på tredje nyktra dagen. Sälvföraktet på topp ?

”Nu får det vara nog” heter min tråd. Man kommer till en gräns, och du verkar definitivt ha nått den nu. Skriv och läs här så mycket du orkar, det har varit en avgörande faktor till att jag kunde bocka av 9 månader som nykter härom dagen.
Det går att bli fri från alkoholen, om man verkligen vill det själv och bestämmer sig för det. Och det är så ofantligt mycket värt det.

Kram ?

Tack?.
Ja du kan vara så säker att jag kommer att både läsa och skriva. Har nått botten som sagt och tänker jobba mig upp till den jag en gång var. Vet att det går och hänger bara på mig själv.
Grattis till dina nio månader?.
Kram?

Sjukskrivit mig till fredag och redan jobbångest för måndagen. Tror att alla ser på mig och vet hur och vem jag egentligen är. Fy satan säger jag bara?

När jag drack Vin varje kväll så hade jag värsta jobbångesten på Söndagen.
Den förstörde hela söndagen.
Och jag drack nog mest på Söndagen pga ångesten och mådde därför som sämst på Måndagen.
Detta blev klart bättre efter bara några veckor.
Så häng i och pyssla om dig med andra saken än alkohol
Kram

Jag hinner med så mycket mer på helgen nu när jag slipper vara bakfull så jag har inte alls jobbångest längre. Helgen har inte längre samma ”helgonstatus”. Jag försöker planera in så mycket roligheter och återhämtning som möjligt, men hinner också med att göra lite nytta.

Ångesten beror på alkoholen, det blir lite bättre för varje dag. Efter två veckor är alkoholen helt ute ur kroppen. Men du får inte fylla på med alkohol, för då är du tillbaka på ruta noll.

Kram ?

Den behöver du nu. ? Nu finns det bara en väg - uppåt. Skriv så mycket du bara vill och orkar, det brukar hjälpa åtminstone lite mot ångesten. Sakta men säkert kommer du att må bättre.

Ser fram emot att följa din resa.

Fungerande_alkis

Låter ungefär som jag. Välkommen till klubben och lycka till! Själv börjar jag närma mig en månad nykter, och jag var riktigt illa däran. Kunde hälla i mig i en hel flaska sprit själv på en och samma kväll, och ytterligare någon flaska vin på det. Så det går.

Det som retar mig mest är att jag hade varit helt nykter i 45 dagar och ramlade dit igen,den här gången värre än någonsin.Bara att inse fakta och livet är bättre än det här iaf.
Sängen snart och ny sömnlös natt säkert, tur det finns ljudböcker.
Tack för peppning och kloka ord från er alla?.
I morgon ska jag försöka våga mig ut på en långpromenad?

Godmorgon på er!
Blev 4 timmars sömn så bättre än ingen alls. Huvudet klarare och solen ser ut att ev titta fram.
Såg att Melatonin nu släppts receptfritt och beställt tre kartonger för säkerhets skull ?.
Dag fyra och SKA utanför de här fyra väggarna idag ?.
Nu en kopp kaffe och ha en fin dag alla ni.
Kramar från mig?

Du har en positiv inställning, svinbra! ? Det underlättar det hela väldigt mycket., Jag gjorde nästan inget annat än tog långa promenader den första veckan. Frisk luft, motion, tiden går och så har man annat att titta på än väggen hemma.

Kram

Gick ut och stötte ihop med några jag inte ville möta. Fick panikångest vilket jag aldrig fått förut eller så är det fortsatt abstinens. Skakningar, svettningar trodde jag skulle tuppa av så gick snabbt runt kvarteret och hem igen?. Blev soffan och Sons of Anarchy som jag faktiskt aldrig sett och skitbra så dagen och kvällen är räddad.
Nytt försök i morgon, får gå ut tidigt när jag inte riskerar att möta så mycket folk dessutom ska det bli regn då.
Dag fem måste väl bli bättre????

Glömde att skriva att promenaderna helst ska ske långt ute i skogen, så man inte riskerar att stöta på folk. Dag 5 är bättre än dag 4 osv.

Kram

Klok du. Problemet är älgjakten Torn?.
Men kan köra långt bort härifrån kanske. Oroat mig för att med de kvaniteteterna alkohol så är jag inte körbar på en vecka.
Hjärnspöken ?.
Kram

Tack gode Gud för Netflix?.
Överlevt dagen och mår faktiskt något bättre. I morgon blir det biltur
Skönt att få skriva av sig ångesten. Känns som jag fått nya vänner så tack!!!
Snart sängen och hoppas få sova.
Godnatt på er och kramar från mig?