Det blir inte bättre och jag håller på att utplåna mig själv. Jag känner mig som ett intet när jag är hemma för hon är ständigt full. Varje minut av eftermiddagarna, kvällarna och nätterna är jag reducerad och begränsad i hur jag kan agera, vara, säga och göra. Jag har egentligen gett upp försöken att hjälpa och komma med omsorg. Jag har börjat packa ihop vår gemensamma bostad och bygga nytt i fantasin. Det gör ont och är samtidigt spännande och så otroligt befriande när jag tänker på ett liv på egen hand utan att behöva hantera någons som är full, olycklig och miserabel. Har jag bestämt mig för att avsluta detta?

Bedrövadsambo

Och det enda rätta. Du är värd något mycket bättre. Men givetvis är det sorgligt och ledsamt. Min alkoholiserade sambo flyttade för tre veckor sedan, och jag pendlar fortfarande mellan ilska, sorg och saknad, lättnad osv. Men oavsett har jag aldrig tvekat om att det är rätt beslut. Jag slickar mina sår och kommer igen. Det gör du också!

AliceAlice

En handling kommer från en tanke, i tanken är du på väg, ett sätt att vänja sig vid tanken på att något inte blev som man tänkt och velat, men det kan bli bra ändå, så länge då är rädd om dig själv och gör goda val som du kan stå för.

Bjerke-Gunnar

Så bra skrivet och sagt.
Tack