Fan vad jag är åtråvärd.

134 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Kärleksguden
Fan vad jag är åtråvärd.

Jag är snygg och söt, jag är smal, jag är duktig och tar mina mediciner varje dag, jag arbetar som en gud och chefen är stolt, mina arbetskamrater vill vara och snacka med mig, de smsar mig då och då utanför arbetet. Jag är en bra morbror, barnen älskar när ja är på besök, jag har fina armar och gör armhävningar som en gud,ja fick en fin röd liten solbränna idag, jag planerar min semester, jag gör i ordning kungliga matlådor. Jag har sparat massa pengar, jag har köpt finaste fiskespöt, jag har byggt i ordning ett nytt skrivbord, jag har byggt en gudomlig dator som klarar alla spel, jag duschar och luktar som en gud varje dag,

Jag har haft kunliga 72dagar av nykterhet.

Några få saker som får mig att vara stolt.

AlkoDHyperD
Var stolt!

Bra jobbat💪

Kärleksguden
Tack.

Tack.

Har jobbat idag. Ligger och tänker på energin jag inte har. Orkar inte ens sitta vid datorn. Jag tror det är min medicin, som jag behöver för att inte ha vanföreställningar och psykoser. Men den gör mig så trött.

Mycket annat gör mig trött, jobbet; jag har jobbat i ett par timmar idag. Människor; jag tål inte människor, blir trött av att prata och umgås.
Sjukdom; att inte vara helt frisk i huvudet gör mig trött.
Bostad; att inte ha något eget får mig att känna mig lite misslyckad. Det tar på krafterna.
Mottagningsbesök; att gå på/få besök upp till 4 ggr i veckan tröttar ut mig.

Jag är glad att jag klarar allt, men skulle vela skala av på listan.

Hur arbetar jag bort nervositeten, stressen, småirritationen? Hur finner jag lugnet när allt runt omkring mig är som det är. Måste jag finna min grej? Lite musik?

Kärleksguden
Ny dag avklarad och semestern

Ny dag avklarad och semestern närmar sig.

Bra arbetskamrater underlättar en hel del. Har en kamrat som är oskyldigt snäll som jag gymmade med idag. Fick lära mig en del samtidigt som vi tröttade ut kroppen i 40minuter.

Det var så trevligt att jag bokade in fredagen som kommer med gym.

Var också iväg en snabbis på beroendemottagningen och fick mig en dos antabus.

Under semestern så får jag med mig antabus hem för fyra veckor. Har avbokat all psykiatri, boendestöd, mottagningsbesök för fyra veckor. Tror jag klarar mig galant bara jag håller mig nykter och jag har inget starkt sug efter alkohol. Även fast jag erkänner att det skulle vara gott att få i sig en öl. Men de dagarna är för någon annan månad, inte just nu.

Kärleksguden
80 dagar nu.

80 dagar nu.

Ligger i sängen och funderar på att sova. Diskmaskinen kommer pipa om en timma ( hoppas jag inte vaknar av den ) .

Har ätit pizza och druckit Afri öl.

Semestern började idag. Det känns ganska så ensamt. Duvan som kurrar får gärna låta lite längre. Iaf tills jag somnat.

Kärleksguden
Dag 81.

Dag 81.

Utan partner att fira mina framgångar med. Ska jag bli medlem på någon dejtingsida kanske?

Det blir nog enklast så, eftersom jag är så introvert. Med text får jag tid att uttrycka mig själv utan att någon stressar mig.

Vill se på film, äta popcorn, äta middag, gå på kvällspromenader.

Har en arbetskamrat som visat intresse men hon har ett ungt barn, även fast jag inte kommer behöva ta ansvar så känns som okänt vatten. Det där med småbarn.

Vet inte riktigt hur jag ställer mig till det. Vore enklare med någon som inte har egna barn.

Adde
Att

behålla byxorna på ett år in i nykterheten är ett bra råd inom AA.... Tar tid att lära känna sig själv först.

Kärleksguden
dag 83.

dag 83.

Idag har jag tränat och tagit en promenad. Det känns som jag har lite mer energi i mig än vad jag haft tidigare dagar.

Men jag är fortfarande ganska så otränad om man jämför med hur det var för 6 månader sedan. Förut klarade jag 1h styrketräning. Nu klarar jag knappt 35minuter. Men jag ska arbeta på mig själv under månaden som jag har semester.

Jag har bråkat och försökt lösa beställningar jag gjort på nätet. Orders som inte kommit fram. Jag har tagit steg framåt helt klart. För några månader sedan låg jag två veckor på psyket helt utmattad med vanföreställningar och psykoser. Som en liten bebis som behövde bli omhändertagen.

Nu har jag lite mer energi, jag klarar av ganska mycket. Men jag är rädd att ramla tillbaka. Så jag tar små steg framåt hela tiden. Jag stannar upp och andas, ser mig omkring.

Jag pratade med min syster igår och hon sa precis som jag tänkt angående partner. Att jag behöver en. Och jag håller med. Men hon måste vara så stabil då mina egna ben skakar.

Vi får se hur det blir med det. Ingen brådska. Men det hade vart trevligt om någon månad eller så.

Kärleksguden
dag 85.

dag 85.

Brorsan har köpt hem en massa starköl som har legat på avkylning hela natten.

Jag har problem med att koppla av. Aldrig kan jag sitta still och ta en kopp kaffe. Med starkölen skulle jag kunna koppla av. Jag skulle kunna sitta vid datorn och pimpla starköl, spela spel, ha det roligt.

Det är svårt, jag försöker ta promenader. Jag tittar på dokumentärer. Jag försöker sitta still, jag försöker se film, jag försöker träna.

Jag tror att jag skulle behöva en riktig genomkörare med styrketräning. Men jag har ingen ork. Jag är utmattad och tar mediciner som gör mig trött.

what to do, what to do. Jag har ca 30dagar kvar, då kan jag ta en öl om jag så väljer. Då har jag gjort min utredning för asperger. Kanske mår jag annorlunda då? Vet ej.

AlkoDHyperD
Att du står emot trots allt

Imponerande. Kylen full med starköl samtidigt med rastlöshet, trötthet och sänkt sinnesstämning. Och ändå står du emot.
Kanske blir det annorlunda när din utredning är färdig. Mer möjligheter till rätt hjälp.
Kram

Kärleksguden
Jag har hoppats på att få

Jag har hoppats på att få lite hjälp med eget boende. Jag vantrivs här hemma. En köksrenovation som stannat upp i 1,5år har förvandlat mammas lägenhet till en soptipp.

Det går att laga mat, men det ser ganska så jävligt ut här hemma i flertalet rum. Toaletten funkar inte. Duschen är trasig, vardagsrummet används som förvaring, köket är halvfärdigt. Verktyg och kartonger ligger överallt.

Tråkigt och jag tror det påverkar mig negativt. Jag kan inte bjuda hem folk, det går inte att städa. Jag låser in mig i mitt egna rum på 4kvadrat.

Jag har lite kryckor med alkoholen. Jag ser till att ha mat hemma, jag tar antabus, jag ser till att ha annan god dricka nära.

Tack för att du skrev.

AlkoDHyperD
Ja, den miljön påverkar nog en hel del

Tror du att utredningen kommer att resultera i en diagnos? Om det är så att du har en odiagnosticerad asperger kan det ju vara begripligt om livet bjudit på en del svårigheter. Jag blev mycket hjälpt av att få ADHD-diagnos i vuxen ålder. Äntligen bekräftelse på att det inte varit bara mitt fel att saker stökat till sig. Och medicinen är en stark bidragande faktor till nykterheten.

Kärleksguden
Möjligtvis. Det är psykiatrin

Möjligtvis. Det är psykiatrin som tycker jag verkar vara aningen autistisk. Så de sa att om jag gör utredningen och jag får diagnosen så kan jag få en massa hjälp utöver vad jag får nu. Det tyckte jag lät bra.

Jag vet inte vad jag ska tänka och tro. Jag har autistiska syskon och mina föräldrar är ganska så speciella.

Ibland kan jag se mig själv som autistisk men ibland tycker jag att jag är ganska så "normal" för den delen också.

Så jag vet inte vad utredningen kommer visa om jag ska vara helt ärlig.

Det är ganska så svårt att se sig själv ur tredje persons perspektiv. hehe.

Det måste vara skönt att få det på papper om vad man har för svårigheter osv.

Kärleksguden
Tänkte jag skulle dela med

Tänkte jag skulle dela med mig lite om min relation till alkohol.

Jag hade en period på några månader när jag gick till tre olika systembolag.

Jag kunde inte gå in på ett och samma två gånger per vecka. "Tänk om personalen ser en med alkoholproblem om jag går in på ett och samma systembolag två eller tre gånger på en och samma vecka" Tänkte jag.

Jag delade istället upp veckans alkoholhandel på tre olika systembolag och blundade för att jag faktiskt har en osund relation till alkohol. Så länge jag verkar okej utåt så spelar det ingen roll hur jag egentligen mår. Jag var stålmannen på jobbet, min familj såg en som tränar och håller igång. Mina vänner såg ingenting.

Ingen normal dricker tre gånger per vecka. Det visste jag. Men jag fortsatte min lilla charad. Ingen skulle få reda på mina problem. Inte familj, inte vänner, inte ens kassörskorna på systembolaget.

En dag fick kroppen nog, det brast i mig, hela jag tog slut. Jag klarade inte längre av alla positiva symptom från min schizofreni som jag haft i två år samtidigt som jag drack 24 starköl i veckan.

Jag har fortfarande inte återupphämtat mig.

Men det blir bättre med tiden, tiden läker alla sår. Jag hoppas bara att jag inte kommer behöva leva med schizofrenin om jag fortsätter nykter. Och samtidigt som jag tar min medicin.

Läste någonstans att 1/3 fortsätter vara sjuka, 1/3 lär sig leva med schizofrenin, 1/3 blir friska.

Jag vill vara den tredjedel som blir helt frisk.

Om jag blivit sjuk pga av alkoholen enbart tror jag inte. Det är så många olika faktorer som spelar in. Men jag tror knappast att den har hjälpt mig på något vis.

Kärleksguden
dag 86.

dag 86.

spydde upp antabusen.

tisdag och torsdag ska jag ta antabus. Har aldrig gillat smaken av antabus och har alltid kväljningar.

Så idag när jag drack antabus så kräktes jag, frukosten flög upp den med.

Skulle kanske kunna dricka antabus om man blandade ut det i saft eller något. Någon som har testat?

För jag tänker inte dricka antabus igen. Hatar smaken så in i norden. Usch.

Kärleksguden
Tog en bild på mig själv idag

Tog en bild på mig själv idag. Nu med 86dagar under bältet har ansiktet smalnat av en hel del. Jag blir glad av att se mig själv i spegeln. Jag får mer självförtroende.

Jag la upp bilden på en dejtingsida. Hoppas någon finner min bild intressant och vill prata lite. Hehe

Nu samma dag så har jag kommit fram till att jag suger på att planera. Jag vill ut och fiska. Så då bokade jag lördagen som kommer såklart; det ska tydligen åska och bli riktigt pissigt ute. Kanske inte blir nå fiskande på lördag men lite middag istället. Får se

Peace

Kärleksguden
dag 87.

dag 87.

Idag har jag styrketränat. Armarna är helt slut.

Tror jag har för mycket fritid. Eller för få fritidsintressen. Antagligen det senare.

Det jag har snöat in mig på nu senast är fiske. Men det är inte riktigt något jag kan syssla med varje dag. Vill gärna fiska tillsammans med andra. Så då kanske det bara blir en gång varannan vecka. Då har jag 13dagar då jag inte har något att göra. Försöker träna lite. Men det är bara 40minuter om dagen.

Alldeles för mycket tid och för lite att göra. Vet att det finns en lista på saker att göra här på forumet. Men det är fortfarande svårt. För intresset för att göra något nytt finns inte där.

Anxiete
Kanske......

du ska kolla in någon kurs som börjar nu till hösten ? Min kompis träffade kärleken på en tyska-kurs 😊 just saying 😉....

Kärleksguden
Hehe. Ja kanske det. Men jag

Hehe. Ja kanske det. Men jag måste övervinna min rädsla för det sociala.

Tankarna och munnen stannar upp ibland när jag ska prata. Jag kan inte riktigt slappna av.

Jag ibland inte ens prata med syskonen. Jag är rädd för att jag ska verka onormal när jag pratar. Det suger ganska så rejält. Jag vet att botemedlet är att bara fortsätta prata. Men jag har inte riktigt möjlighet för att prata hela tiden. När jag var full och hade tagit några öl så kunde jag prata på som bara den.

😩

Anxiete
Det är

lite det jag menar. Går man en kurs i någonting som intresserar en så har man mycket gratis , samtalen går lite av sej själv. Det behöver inte vara språk... vad tycker just du är kul ?

Kärleksguden
dag 90

dag 90

Just nu är det fiske. Man kanske kan gå på något som har med kräftfiske att göra. Det är ju säsong nu i augusti. Men det är väl bara det att jag har inte lust att gå själv.

Kärleksguden
Eller lust och lust. Jag är

Eller lust och lust. Jag är nog lite rädd att gå själv. Att stå där som ett byfåne. Medan alla andra pratar med varandra. Och jag står där för mig själv.

Kärleksguden
dag 92.

dag 92.

Kikar in lite.

Nu har jag precis kommit hem. Har arbetat på semestern. Hehe. Men nu kan jag återigen njuta av semestern.
Nu lagar jag mat. det är lite LCHF aktigt i hemmet just nu. Idag bjuds det på torsk!

Jag ska på bröllopsfest om ~15dagar någonting. Och det finns en stor pool där. Vet inte om man får bada.
Men det brukar väl alltid vara någon som drar igång badandet. alkohol+pool=bada.

iaf, då skadar det inte att visa musklerna en aning. höhö.

Satt på tunnelbanan idag. Varför kan jag inte vara frisk. Varför kan jag inte bara komma över mina farhågor en gång för alla?

Jag är rädd att mina tankar sänds ut högt till alla som sitter i min omgivning.

Lägg på lite tics/upprepningar på det så har vi en jäkla röra.

Jag vet att det inte är sant. Men jag glömmer ibland bort att påminna mig själv om det.

Nu ska jag iaf njuta av min torsk! magen kurrar!

FinaLisa
Wow! Gratulerar🌷👍

92 dagar är väl detsamma som 3 månader!!
Bra jobbat tycker jag!

Längtar dit själv, är bara på två veckor idag men är supernöjd med det också😄

Kramar
💚💚💚

Kärleksguden
Tack FinaLisa.

Tack FinaLisa.

Dag 93!

Idag har jag vart och köpt fler fiskedrag, men det var inte därför jag drog in till stan. Jag skulle ta bort några leverfläckar. Jag arbetar på hela mig själv hära förstår ni.

Jag är nykter, jag tränar, jag gör skönhetsingrepp, jag äter bra. hela kittet :-D

Men det bästa med dagen var att jag inte mådde dåligt på tunnelbanan. Jag var lugn och lyssnade på bra musik.

Kanske mår jag superbra vid dag 100? Vi får se.

Kärleksguden
dag 94.

dag 94.

Idag är det fredag så då får man lyxa till det.

Gräddglass och coca cola. RIktiga kaloribusar här.

Ullabulla
Lägg glassen

I glaset.häll på Cola.
Simpel och god glassdrink🙂

Kärleksguden
Dag 98

Dag 98

Funderar på mitt återfall jag kommer ta om 30dagar.

Då är min aspergerutredning klar. Då kan jag supa fritt.

Sitter och kliar sönder sårskorpor kan inte hålla mig från stygnen och skorpor på min mage.

Ett under att jag hållt mig 98 dagar så enkelt. Var är min parad och gratulationer? Vart är min gratis lägenhet och min flickvän.

Kommer aldrig få lägenhet, hur kommer det sig att hemlösa knarkare och alkolister får lägenheter och andra chanser men jag måste bo hos mamma.

Min kompis alkohol finns där för mig sen senare iaf. Någon jag kan lita på. Njae, nu överdriver jag .

Kärleksguden
Varför sa ingen åt mig att

Varför sa ingen åt mig att man måste stå i bostadskön när jag var 18.

Nu är jag 30. Fyfqn alltså, ja trodde att allt lixom bara löser sig. Att när man har blivit klar med studiera så får man bostad. *magi* Nu är jag utan bostad (nästan)

Ingen tjej vill ha någon som bor hemma. Det är försent för mig. Kan lika gärna sluta upp med att vara duktig.

Bättre att sluta upp med psykofarmakan. Då är jag iaf en bytedelsefull person i min schizofreni.

Vad ska jag vänta på? 8 år till i bostadskön då är jag 40. Då kan jag lika gärna hänga mig själv om mitt liv inte fått fart innan det.

Min dator som jag var så stolt över att ha byggt själv är inget värt. Alla fisketurer med mitt nya fiskespö har vart slöseri på tid. Linan har trasslat varje gång.

Jag har ingenting förutom familj . Jag har inget eget liv. Jag väntar och väntar men kan inget göra.

Jag har betalningsanmärkningar sedan ett år tillbaka som är betalda. Men ingen vill ha mig som hyresgäst.

Kan lika gärna äta mig fet, sluta borsta tänderna, dricka alkohol. Allt är piss iaf.

Jag har vart duktig och hållt mig från frestelsen men har inget fått tillbaka.

Min ända livlina är att vinna på lotto. Då kan jag köpa mig en bostad.

Trevlig läsning. Min klagomur deluxe.

Om jag hade fått en chans att bevisa mig så hade jag gjort det bra ifrån mig. Har läst väldigt mycket på anhörigsidan. Skulle aldrig vela att någon gick igenom det ni fått gå igenom med era partners. Vad era barn får gå igenom osv.

Allt känna bara så hopplöst. Jag kan inte vänta längre på att få leva

AlkoDHyperD
Klaga på

Här är det fritt fram att skriva ut sitt lidande. Det är ok att vara ledsen över sin situation. Ok att sakna.
Men du, vad är det du väntar på? Livet pågår nu.
Inte ska du väl supa bort livet när väl utredningen är klar. Vad ska du då med utredningen till? Är den inte i syfte att kartlägga svårigheter och sätta in rätt hjälp så det svåra blir mer överkomligt?
Kärlek, tillhörighet och känsla av sammanhang är livsviktigt för oss tänkande flockdjur. Men det börjar med kärleksfulla handlingar gentemot sig själv. Fortsätt vara nykter, träna och äta hälsosamt. Om det inte ger cred utifrån så vet du iallafall själv vad du åstadkommit💕

Kärleksguden
De vill att jag är nykter

De vill att jag är nykter tills utredningen är klar. Då efter det har jag inget som håller mig från att dricka. Mitt liv är under mediokert utan eget ställe att bo på.

Så känner jag.

Sidor