Nu har jag nått den totala botten! Drack igår och fick den briljanta idén att göra banana split. Hade ingen glass hemma. Tog bilen in till samhället. Körde åt helvete för fort åkte fast, de tog körkortet direkt. Fick lämna blodprov för de fick inte igång blåsprogramet på datorn. Jag mår fruktansvärt dåligt idag, ångest skam skuld. Jag är en världelös människa. Vad ska jag säga till mina barn när de kommer på måndag. Hur kan jag sätta mig i denna situation? Jag skäms. Jag är bipolär. Har brottats med alkoholproblem i två år nu. Går på beroendeenheten cra i min stad. Sedan i augusti i fjol. Har haft lång nykterhet bakom mig. Men igår drack jag. Varför? Vad händer nu fängelse?? Fotboja? Jag är livrädd. Berättade för mamma å särbo idag. Pratade även med min behandlare..... Å en go vän. Alla älskar mig fortfarande å vill hjälpa å stötta. Men jag älskar inte mig. Jag är 40 år då beter man sig inte såhär! Gruvar mig inför ex makens reaktion å barnens... fan oxå! Jag behöver hjälp.....

jas75

& läsa era kommentarer ? tack för fina ord ?
Äntligen fredag, kortdag idag! Å sen är det ju långhelg. Härligt. Solen skiner, livet kan inte bli bättre. Ha en nykter underbar fredag alla forumvänner ?

jas75

Med kallt kristallklart bubbelvatten. Väntar på att kärleken ska komma hem. Har en skön fredagsfeeling ? Tre lediga dagar, härligt. Hoppsan nu gick solstolen sönder!!! Tyget sprack. Hmm antingen är jag för tung lr så var solstolen för gammal, sliten & väderbiten? Jag tar de senare alternativet ?

Mia-Pia

Det låter med kristall klart bubbelvatten!!
Så gott och bra för själen!
Kram!

Hoppas du tog dig ur stolen. Det brukar ju inte alltid vara så lätt.
Ha det så bra nu!

jas75

Det var lite krångligt att ta sig upp men det gick?

Vi har fått mycket gjort i helgen bl a satt in en sprillans ny altandörr, mycket meck som det är i ett gammalt hus men det blev väldigt snyggt. Å det lär kännas till vintern ☺

Det har varit en bra helg, å det är en dag till av ledighet, så sköönt. Just nu är mitt liv fullt av ljus, lugn, harmoni, tillförsikt & kärlek ?

Jag väntar på kallelse till utredning ang alkolås samt från soc ang utredning kring de yngsta barnen. Det är klart att det är jobbigt men jag känner mig stark. Så jag klarar nog av det än hur det blir. Jag får helt enkelt ta det som & när det kommer.

Det enda som ger smolk i bägaren är väl att min relation till exet är en aning ansträngd från hans sida. Men som jag skrivit tidigare, det kan jag inte ta på mig. Jag har bett om ursäkt & gett honom alternativ.

Ha en skön stund av det som är kvar av denna söndag. Det ska jag ha. Kärlek?

jas75

Fick brev från soc idag. Det blir ingen utredning ☺ Känns skönt. Soctanten tycker att jag & exet har en god relation samt månar om barnen. Vi alla har stöttning bl a proffitionell hjälp (jag & dottern) samt andra i vår närhet som stöttar & hjälper.

Det är nog mycket på tapeten just nu så det känns bra att bocka av detta. Nu ska jag städa!! Men vill helst vara ute i solen. Kram ?

Andreas

Har du hus? Kanske kan du jobba i trädgården? Eller bor du i lägenhet som jag, önskar ja hade en balkong när det e så här fint väder. Nu går ja visserligen me hunden vid havet 2 timmar om dagen ändå men.

jas75

Jo jag har hus med stoor gräsmatta å massa rabatter. Pallar inte att klippa gräset sedan jag gjorde illa knäna i våras. Inte stå på knä lr sitta på huk några längre stunder heller. Men det blir bättre allr efter att tiden går ☺
Ligger i soffan å laddar inför att laga middag. Kram alla kämpar ?

jas75

Är så trött & sliten. Tiduppgången på jobbet sätter sina spår. Har tur idag, får skjuts till jobbet. Skönt. Det är bra med cykling & motion. Men det ''tar'' oxå.

Ska på uppföljning ang min alkoholbehandling idag, så det blir en lång dag. Har funderat på att ställa in, men det är både viktigt & bra att göra bort mötet, det är många inblandade så få till en tid är inte det lättaste! Nä blir till att bita ihop. Ha en bra dag alla där ute ☺

anonym13631

att du verkar klara dig så fint. Håller tummarna idag och hoppas du få vila i helgen, kram

jas75

På att mötet ska börja. Känns bra att jag inte ändrade tid. Det är mest formaliteter, så det är inte speciellt jobbigt mest drygt att jag kommer hem så sent.

Igår var det 24 grader i skuggan, imorse var det 7 grader!! Å storm. Tänk vad vädret kan svänga, ungefär som mitt humör ? Men det ''hög'' luft ☺ Längtar tills i kväll, uppkrupen i soffan med filt & en kopp te. Vinden viner allt är lugnt. Barnen pysslar med sitt, småpratar med mig i mellanåt, kärleken kommer hem lite senare. Mys i soffan. Vill inte byta ut mitt liv ??

Mia-Pia

Och att du fick vila dig i går kväll☺️
Härligt att läsa att du inte vill byta ut ditt liv!
Du har kommit långt!
Kram?

jas75

Mötet gick bra, jag har kommit långt i planeringen ang arbetstid på jobbet & inom CRA. Känns bra att se allt svart på vitt!

Det är studentfirande idag, vi har fullt upp på jobbet. Tycker synd om alla studenter, vi har skitdåligt väder. Det för tar ju inte all glädje men det är nog många som kommer frysa.

Önskar alla en nykter student ?

jas75

Kväll! Det har varit en lång dag idag. Fart & fläkt på jobbet, roligt men tröttande. Var inte hemma förrän vid halv åtta. Jag skulle aldrig ha klarat av en dag som denna om jag fortfarande hade druckit. Inte en chans. Ser fram emot att sova ut imorgon & efter det en lång frukost. Vi tänker inte påbörja några stora projekt denna helg utan det blir lite småpyssel i lagom takt. ?

Mia-Pia

Hoppas helgen varit bra! Och att du fick njuta och bara trivas?☀️