Nu har jag nått den totala botten! Drack igår och fick den briljanta idén att göra banana split. Hade ingen glass hemma. Tog bilen in till samhället. Körde åt helvete för fort åkte fast, de tog körkortet direkt. Fick lämna blodprov för de fick inte igång blåsprogramet på datorn. Jag mår fruktansvärt dåligt idag, ångest skam skuld. Jag är en världelös människa. Vad ska jag säga till mina barn när de kommer på måndag. Hur kan jag sätta mig i denna situation? Jag skäms. Jag är bipolär. Har brottats med alkoholproblem i två år nu. Går på beroendeenheten cra i min stad. Sedan i augusti i fjol. Har haft lång nykterhet bakom mig. Men igår drack jag. Varför? Vad händer nu fängelse?? Fotboja? Jag är livrädd. Berättade för mamma å särbo idag. Pratade även med min behandlare..... Å en go vän. Alla älskar mig fortfarande å vill hjälpa å stötta. Men jag älskar inte mig. Jag är 40 år då beter man sig inte såhär! Gruvar mig inför ex makens reaktion å barnens... fan oxå! Jag behöver hjälp.....

jas75

Har varit bra, men allt för kort! Igår var alla barn hemma en med sambo ? Vi grillade & hade det gott. Imorgon går dottern ut nian, så jag, mamma & svägerskan ska grattade med blommor & choklad ? Är ledig imorgon & firandet är på morgonen samt att det är pappa vecka. Så jag tror jag ska mysa i solen om den visar sig, sen ska jag måla vardagsrumsbordet! Det är slitet & behöver fräschas upp.

På torsdag drar vi söder ut mot Göteborg vi ska på Maiden på fredag. Superkul ?Mellanlandar hos kärlekens mamma på väg ner så vi slipper köra så långt. Har funderat kring alko under konserten, det känns lugnt & tryggt.

Nu ska jag läsa & ta det lugnt. Kärleken kommer hem sent idag & barnen har åkt till sin pappa. Ska unna mig lite metime ?

jas75

Tack själv ? Du är en inspiratör utan dess like. Följer dig & din vandring. Kram

Gröten är uppäten, håret är lockat, kaffet är upp druckit, sminket sitter där det ska & blommorna är redo! Det är dags för skolavslutning ?

jas75

Räknar inte dagar men konstaterar att jag varit nykter i 55 dagar nu!

SkåneTösen

55 dagar är fantastiskt! Starkt jobbat. Hoppas jag kommer upp i den siffran en dag. Tänk att en så absurd sak som en bananasplit kunde leda till något så positivt i slutändan. Bara att konstatera att livets vägar är outgrundliga och oförutsägbara.

Mia-Pia

Heja dig 55 dagar, yes??
Vi är ganska lika i dagar, själv är jag inne på dag 52☺️

Ge dig själv en klapp på axeln!☀️
Framåt ska vi!

jas75

Men inte av alko ☺ Har ätit burgare & glass! Gott men det blev lite mycket. 3 timmars jobb imorgon, sen hello Götet ?

Mia-Pia

det illamåendet, går liksom fortare över ☺️
Ha det super i Götet! Min sambo ska dit och det kommer för honom bli allt annat än nyktert, troligen kommer han hem som ett vrak. Jag är hemma jag och tar hand om barn O hus, känns väldigt bra det med. De ska få en nykter mamma, det är värt allt?

jas75

Så jävla bra! Har haft en underbar helg ? vi kom hem igår tio i nio, lagom till Morden i midsommer! Borta bra men hemma bäst, dråsade ner i soffan å myste. Katterna var glada att vi kommit hem ? Hoppas alla har haft en bra helg ☺ Jag ska läsa ikapp så fort jag hinner. Kram ?

Mia-Pia

Du känns pigg och strålar ut livskraft!
Kul att du har haft det bra!?
Själv snubblade jag på lördagen, jag var helt slut...har inte skrivit om detta i min tråd..Detta för att jag konstigt nog valde att ta några öl, ett aktivt val där och då. MEN det betyder inte att jag fortsätter på min nyktra väg.☺️✨
Kram?

jas75

Tack för din kommentar ☺ Ang snubbleri, det viktiga är ju att det känns ok för en själv, inte ökat sug osv samt att man fortsätter sin nyktra väg. Kram på dig ?

jas75

Veckan har varit rätt tung änfast den har varit kort! Fattar inte att en helg med många mil & kanonbra konsert kan ta så på krafterna!! Det är väl bara att inse, jag är inte 25 längre!! Skönt att jag inte dricker längre, då hade jag varit helt under isen.

Imorgon blir det en romantisk midsommarkväll. De två äldsta är på var sina håll & lilleman har kompis på pyjamasparty. Ska bli så skönt ?

Önskar alla en bra midsommar ??

Krumeluren

en härlig helg framför dig. Det är du så värd! Njut!
Allt gott & glad midsommar
??????

jas75

Jag är så jävla trött. Det har varit mycket de sista veckorna. Jag hade en härlig midsommar helg. Men det räcker inte. Jag går upp i tid hela tiden för att ''hitta'' min tid. Har knappt hittat denna tid. Till veckan ska jag gå upp ännu med. Pratade nyss med min kärlek. Han tyckte jag ''slirade''när jag pratade, som jag brukade göra när jag drack. Men jag är bara trött, helt slut. Har suttit i telefonkö till försäkringskassan. Efter en massa bla, ska jag ringa dem imorgon. Jag vet inte hur jag ska bete mig för att han ska tro på mig. Men det är väl så det är när det är som det är. Ivilket falk så är jag ledsen.

Mia-Pia

Precis så som det ska vara. Just att vara trött är jobbigt! Man kan inte vara sitt bästa jag. Om det går att vila några minuter i mellan gör det, lägg dig ner och slappna av sov tio minuter och du får ny kraft!
Du gör detta så himla bra! ?

jas75

Jag skrev. Livet rullar på. Känner att jag inte riktigt hinner med ibland. Upp i tid i ganska snabb takt & jag hinner inte vänja mig & landa förrän det är dags igen. Men jag har bara på mig till den sista augusti. Så det är som det är!
Var iaf iväg på en minisemester med kärleken, vi upplevde Nordkapp med midnattssol, helt magiskt. Norge är ett vackert land ?
Är fortfarande nykter & känner varken sug lr behov. Tänker liksom inte på det längre.
Jag ska träffa frivården i mitten på augusti inför rättegången i oktober. Angående alkolås ska jag träffa en dr första september, sen tar det några veckor innan jag får besked om jag blir beviljad alkolås lr inte. Är fruktansvärt less på att cykla & åka buss. Jag blir så begränsad. Fotboja, samhällstjänst lr fängelse känns som lindriga straff i jämförelse. Blir en sen kväll ikväll, är inte hemma förrän halv åtta åtta. Så det blir inget överdrivet grejande utan middag soffläge å sen sängen!
Ska läsa ikapp lite framöver hade jag tänkt. Kram alla ?

jas75

Så skönt, sova ut, äta frukost & dricka kaffe på verandan ? Äldsta hemmavarande sonen är hemma, vi har grävt upp en rabatt som tagits över av ogräs. Snart är plantorna ogräsfria å på plats igen ? Det blev en sen lunch på verandan & nu en kopp kaffe. Sedan kallar trädgården igen ?

Trasig75

En fredag kväll som slutar i en total katastrof.
Jag och min sambo har levt tillsammans i 2 år.
Under den här tiden har jag kämpat med min sambos dåliga mående igenom en rättegång som han stod inför rätta för under den här tiden.
Hans alkoholkonsumtion har vart stor i många år och har dessutom lett till kvinnomisshandel vilket han stod inför rätta pga.
Jag fick ganska snart inse att det nog stämde att han misshandlar och det händer naturligtvis när han dricker.
Som sagt var jag har försökt stötta honom i det här och inser att det ända som hänt är att jag också börjat att dricka mer.
I fredags var vi på julmiddag tillsammans med hans kollegor med respektive.
Kvällen urartar naturligtvis på vårt hotellrum där han blir handgriplig igen.
Han rusar ut ur rummet vansinnig efter detta och jag sitter där berusad och omtöcknad av det ”dunkade” huvudet i sängramen.
Jag hade minsann inte betett mig och därför blir han så här elak skrek han.
Jag hade skrattat och haft det trevligt under kvällen och förmodligen skrattat för mycket med någon annan man i samkvämet. Som vanligt.
I hela skitsituationen tar jag min väska och bilnyckel och kör bilen våran från platsen. Jag hinner inte långt innan jag klipper en lyktstolpe och kör kraftigt ner i diket.
Polisen kommer på plats och jag åker med dom upp till sjukhuset för blodprov.
Jag blåste innan 1,7 promille.
Jag åker med in på polisstationen där jag får stanna.
Körkortet tog dom på plats.
Jag är helt slut just nu när jag skriver detta. Jag gråter om vart annat. Sover vaknar om vart annat.
Jag har en så fruktansvärd ångest så jag önskar jag kunde somna och sova för evigt.
Jag är 40 år gammal. Jag har 4 barn. Jag har ett bra arbete.
Jag har aldrig varit i närheten av att bryta lagen och här är jag nu. Totalt naken och ensam i min handling.
En handling jag vet jag aldrig skulle ha gjort om inte hela min kropp skrikit stooooop efter min sambos elakheter.
Jag vill e bara hem. Hem hem.
I all denna röra försöker jag nu att hitta en tråd i hur jag ska klara av detta utan att bli totalt nedbruten.
Alltså hur fans sjukt har inte mitt liv blivit.
Snälla ni hur gör jag för att orka kämpa nu