Har redan en tråd i detta forum men då jag började skriva i den redan för snart ett år sen och jag anser att jag kommit till en ny fas så känns det bättre att börja en ny tråd och lägga det gamla bakom sig.
Mina problem består dels i att jag druckit nästan varje dag en gång i tiden, men även att jag inte kan sluta när jag väl börjat dricka.
Idag känner jag mig betydligt starkare i min nykterhet, jag tycker att jag får mer och mer perspektiv på saker och ting och jag har insett att "dricka med måtta" inte är något för mig. Så i denna tråd vill jag fokusera på hur det går nu och framtiden. Det som varit går inte att ändra, jag vill inte sitta och älta det heller men jag tar med mina erfarenheter på min vidare resa.
Jag började om att räkna dagar föd 32 dagar sedan, under dessa 32 dagar har jag druckit en dag. Så i min räkning är jag på 32-1. Fortsätter att kämpa och räkna dagar, mitt mål var egentligen att vara nykter fram till nyår, vilket skulle vara 55 dagar. I och med denna nya tråd och att min inställning ändrats så har jag nu bestämt mig för att sätta mitt mål till 100 dagar.
Vill passa på att tacka alla er som finns här och stöttar, det underlättar verkligen resan mot ett liv i frihet!

Ellan

Och det är det viktigaste!
Var snäll mot dig själv. Fanns säkert någon mening med att det blev som det blev.
Kram!

Svartvit

24 dagar är mitt nuvarande mål, är inne på dag 5 nu vilket känns bra :)

Svartvit

Nog är man glad idag, farligt farligt. Har ju den senaste tiden druckit när jag varit glad för att förstärka den känslan. Men inte idag. Idag ska jag vara normalglad och ta det lugnt. Hade kanske velat ta en promenad men är så fruktansvärt lat så det blir det förmodligen ingenting med. I övrigt så går det väl bra antar jag, lite mardrömmar då och då. Är nu på dag 7 av 24.

Svartvit

Nu ligger man här och kan inte sova, har druckit alldeles för mycket. Fast vatten :D var varmt igår så det är nog därför jag blev så törstig, plus salt mat på det.
Snart är det dags för dag 9 som nykter, det kommer inte vara några problem då jag har inbokade aktiviteter hela dagen. Önskar er alla en härlig söndag!

Svartvit

Jag har svårt att sova när det är så ljust ute så jag passar på att uppdatera här. Helgen har gått bra, inte en droppe alkohol. Inte heller något som helst sug. Livet känns lite sådär av och till men det ingår väl. Hoppas på att snart få en bättre hälsa rent fysiskt, svårt det här med kosten tycker jag. Man tar bort alla de glädjeämnen man haft i livet, vad har man att unna sig eller se fram emot? Jag vet faktiskt inte.

Svartvit

Några 24 dagar blev det tyvärr inte. Ingen katastrof heller, drack en kväll, blev väl en 10 öl eller något men höll mig lugn i alla fall ha-ha. Nu är jag på dag 10 utan alkohol igen, har gått bra än så länge. Så de senaste 19 dagarna (nästan 3 veckor) har jag bara druckit en gång. Skönt, och bra! Men bättre måste det bli.

Bedrövadsambo

Det bästa var att du inte fortsatte dricka efter den kvällen!

Svartvit

För din kommentar :)
Ja det var bra att jag lät bli! Idag är det dag 11 och nykter fortsätter jag att vara! Vill försöka gå ned i vikt och bli piggare, dricker jag så förstör jag ju det, därför fortsätter jag att kämpa på mot mitt mål om ett nyktert liv! Trevlig helg till er allihop.