Jag vill ändå så gärna dricka ikväll.
Förkyld, missar ett roligt lopp som jag egentligen är i bra form till pga en fånig virusinfektion.
Mannen på konsert som jag missar då jag prioriterade loppet.
Filmen jag ser är usel och det är så synd om mig.
Åh en flaska vin hade suttit så fint.
Men inte.
I morgon har jag 40 nyktra dagar.
Tänker inte förstöra det nu.

Ganska ironiskt när jag tänker efter, då jag firar mina 50 dagar med ett glas vin. Alkoholfritt förvisso men det känns nästan dumt. Fast ändå helt ok.

Blandade känslor. Just nu känner jag en vag antydan till ångest. Det har jag inte gjort sedan jag slutade med alkohol.

Jag har kanske lurat mig själv att all ångest skulle försvinna med alkoholen. Och så plötsligt dyker den upp igen, helt utan förvarning..jag känner mig så besviken. Känslan kom bara, har jag gjort misstag i mitt jobb Idag? Var kom den tanken ifrån??!! Och nu maler det....fan då!!! Jäkla konstig känsla..

Borde ge mig ut å springa men tja det är ju halv storm så soffan vinner.. men chipsen är slut och helt plötsligt blev jag bara ledsrn.

Fan.

Så är ännu en fredag avklarad.
Nykter.
Hurra.
Fast ångesten smyger i bakhuvudet, andra dagen sedan jag slutade dricka och jag fattar bara inte varifrån den kommer...

Igår drack jag ett glas Cola fy faen! Så sött dricker jag aldrig annars , jag är otroligt noga med kosten . Men när jag drack alkohol då sket jag i vilket.
I intressant att MED gin eller vodka går det utmärkt att hälla i sig en liter blannevann (läsk alltså) men UTAN alkohol bekymrar jag mig för sockret i en 33cl burk Cola.
Jösses.
Snacka om snedprioritering...

Restart2017

Du förtjänade definitivt en cola, det är ju jätte gott om den är iskall.
Förr om åren när jag kunde dricka vodka och cola på fyllan.
Då kunde vanlig ren cola smaka precis som att det va vodka i den i flera veckor efteråt ??

Ångest kan ju bero på många saker.... det bästa är nog att motionera för en endorfinkick. Här lyser solen, hoppas även hos dig!

Haha, det där med alkoholen in, vettet ut när det gäller socker är vi nog många som känner igen;).

Ha en fin lördag och tänk på hur många här som beundrar din långa period som nykter!

Kram

Liten stor

Grattis till 50 dagar! Längtar dit själv. Känner igen chipsen, jag är i början av nykterheten men har ätit chips tre kvällar i rad nu. Det funkar mot "hålet" i själen tycker jag men måste också sluta. Åt med dipp häromdagen vilket jag inte gjort sen jag var typ tonåring.

Jag blir lite deppig av att hänga här. Så mycket kamp. Så tungt. Trots alla som varje dag tar ett steg till i rätt riktning och hittar sätt att hålla sig nyktra en dag till. Känns hårt. Och jag är egoistisk. Jag vill läsa glada historier. Som lyfter. Inte drar ner. Varför tycker jag alla inlägg är deppiga? Det är ju inte så...

Idag är jag grälsjuk. Fast jag vill inte be om ursäkt.

Är på väg utomlands för en stor tävling. Alla tidigare år har vi firat målgången med skumpa på hotellet sedan en god middag med vin och sen party på en rolig pub. Och shit vad roligt vi har haft efter de där tävlingarna! Så härligt att få skåla i bubbel och fira att vi klarade det ännu en gång..
Jag vet inte hur jag ska göra nu.

Reser med bara min man till ett ställe där ingen känner oss. Ingen skulle veta om jag festar bara en kväll. Bara lite. Förutom jag . Och det skulle innebära ett stort nederlag. Men jag vet inte hur jag firar stort utan alkohol. Utan en flaska bubbel på hotellrummet som får mig i stämning kommer jag bara att vara trött och vilja gå och lägga mig direkt efter duschen. Hur kul är Det? Jag vill ut och känna stadens puls och känna att jag FIRAR!!!!!

Jävla skithelvetefan.

Nu har du ju klarat det så länge! Skulle det verkligen vara kul på riktigt att festa till det? Även dagen efter? Och dagen efter det?
Kanske kan du unna dig något annat istället för a? Något fint plagg, något annat du gillar?
Se till att bli en glad historia här som andra kan läsa när de blir så deppiga som du känner dig nu.
Pepp, pepp, pepp!!! Håll ut! Håll i!
Kram

Jag vet inte...
Ibland går det ju bra. Oftast inte. Ibland var det värt att chansa som i typ skit samma..
Jag vill så gärna kunna hantera det.
Jag älskar skumpa.
Och vin.
Och GT.

Knaskatten ditt inlägg fick mig ändå att le. Tack snälla för din pepp.
Jag uppskattar det verkligen.
Just nu ser jag bara fram emot tävlingen och jag tänker på efteråt när jag är så härligt trött och de oärliga kylda sötbeska bubblorna...

Fortfarande skithelvetefan

Vilsensjäl

För mig. Läste om att du blev lite deppig tidigare i din tråd och så slog en tanke mig. Tänk på hur glad du gör alla som läser din :) starkt kämpat och inspirerande. Kram

... om du blir deppig av våra historier här om hur vi saknar a och kämpar mot vårt beroende. Jä-vlaskithelvete rent ut sagt!

Men, vi beundrar din långa nykterhet, du är vår förebild! Ta en GT utan gin, en iskall cola, kanske en alkoholfri cider och festa i snygga kläder nykter. Eller så skiter du i tråkmånsarna här som bara klagar och dricker något annat. Men, det blir ju bara du som får ta konsekvenserna. Vi kommer att stötta dig att börja om med vita dagar, men tänk efter om det är värt det;)

Kram från en som bidrar med trista historier till skithelvetet

Gulliga fina medkämpar! Tack för ert stöd ❤
Nu är det ju jag som gnäller... tjusigt gjort av mig liksom...kanske dags att säga förlåt ändå. Det går ju inte att alltid vara glad.

Mer skitfanhelvete...

Ååååhhhhhh!!!!!!!
Jag blir KNASIG!!!!!!!..och vad är det för uttryck egentligen.. KNASIG...

Det kryper i kroppen på mig och är en fix idé... ge mig, ge mig, ge mig säger en röst bak i skallen. Är du dum i huvudet säger kloka fina präktiga jag...

Jag vet ju vad jag kan och inte kan. Lätt att gissa hur det kommer att gå om jag testar. Jag önskar bara jag kunde hantera det. Så jävla dumt att jag inte kan. Störtfånigt jag vet men åh vad jag sörjer det. Lyxproblem. Så urbota fånigt.

Tycker jag. Haha!
Du har EXAKT samma laster som jag.
Champagne, GT och viiiiiiin. Skulle vilja ta en alkoholkväll med dig! Eller nej, det skulle jag inte. För det som händer (tror jag) är att det inte blir en kväll. Har man väl gjort avsteget är det väl lättare att göra det igen. Och igen. Och igen. Eller?

Nu är du ju inne på rätt spår här. Läs din tråd från början och påminn dig om varför du ville sluta.
Men, som Jasmine skrev, det är du dom väljer. Och som sedan får ta konsekvenserna av ditt val. Vi kommer finnas här och peppa och heja på dig oavsett!
Kram!

Tack tack Tack!

Har ätit ett päron och besinnat mig.
Tittar på Walk of shame på kanal 11 och dör av knas . Det är nog universums sämsta film. Fast jag är nykter nog att inse det. Och det är ju bra.

Klart jag inte ska dricka.
Jag måste bara gnälla av mig lite..
❤❤❤