Jag vill ändå så gärna dricka ikväll.
Förkyld, missar ett roligt lopp som jag egentligen är i bra form till pga en fånig virusinfektion.
Mannen på konsert som jag missar då jag prioriterade loppet.
Filmen jag ser är usel och det är så synd om mig.
Åh en flaska vin hade suttit så fint.
Men inte.
I morgon har jag 40 nyktra dagar.
Tänker inte förstöra det nu.

Dåliga filmer, gnäll och päron låter fantastiskt i jämförelse med minnesluckor, ångest och huvudvärk. Och allt annat.
Gnäll på du, surkärring. (Mycket passande namn.) Jag tror på dig. Du fixar det!

Här stod jag just och borstade tänderna och så slog det mig att jag kanske förolämpat dig när jag gnällde på uttrycket knas.... Hur korkad kan jag vara?? Det hade jag inte en tanke på och först nu kopplade jag din kommentar att du gillar knas. Ja där ser en hur insnöad jag är på mig och mitt...
Det var absolut inte riktat något som helst alla mot ditt nick det var jag som tyckte att mitt uttryck "jag blir knasig" inte räckte till för hur jag kände..

Att försöka förklara sig gör ofta saken bara värre. Men jag hoppas du förstår hur jag menar.

Kram!

Jag är sjukt sugen på bubbel. Har städat i flera timmar här hemma ikväll och precis satt mig ner med en kopp te. Va fan, jag vill ju ha bubbel inte te....!

Men vi tar en dag i taget så hoppas jag det går över....

Verkligen absolut inte uppfattat som något sånt! Haha!
Mitt nick är taget helt ur luften. Jag bara valde något, typ "jag blir knasig när jag dricker och jag gillar katter trallallaaa" och nu heter jag tydligen det.
Jag trodde att jag skulle gå in här en gång och smygläsa vad alla alkisar skrev och sen upptäckte jag att alla alkisar visst var exakt som jag.
Mycket märkligt.
Kram på dig!

Du är för rolig!!!! Smygläsa om alkisar för att upptäcka att du är likadan:):) Haha, instämmer...

Kram!

Ni är för härliga!
Nu blev jag lite glad ändå och det är tack vare er här som det blev så!

Den tjuriga kvällen avslutades med spikmatta och nu när jag vaknat känns det helt annorlunda.
Det ska ju gå jättebra i helgen efter tävlingen. Min man sa också igår något om att "vi löser det". Jag tror förvisso att han kommer att vilja dricka men... då kan han ta en öl och jag en alkoholfri och sen är det inte mer med det.

Jojo_ hur gick det för dig igår? Bra att du tog te istället men åh jag känner med dig. Te är INTE samma sak som bubbel. Men hoppas du mår som jag idag och känner dig nöjd med att du valde som du gjorde. Jag gnäller som tusan på kvällen men är så glad varje morgon jag vaknar och mår bra.

Tänker mycket på det där med "Hur många gånger har du ångrat att du druckit alkohol kvällen innan? Hur många gånger har du ångrat att du var nykter kvällen innan?" Det säger allt!

Dessutom nu i helgen är det första gången jag tävlar efter typ 8 nyktra veckor. Liiite press har jag att prestera bättre än från tiden jag festade hejdlöst. Men bars lite...

Mina kognitiva funktioner kommer att återgå till sina normala inställningar 2 månader efter att ha slutat dricka alcohol sager min ena app. Det betyder att om 2 dagar bör min hjärna bättre kunna ta emot, bearbeta och förmedla information jämfört med hur den fungerade (eller inte) när jag drack alcohol. Tror ju inte att det sker over natten, men bra om jag kan få lite ordning på röran I mitt huvud. Redan efter 3 vita veckor ska neuronerna I hjärnan börjat utvecklas, för att ge stöd åt de kognitiva funktionerna.
Efter 1 månad utan alkohol ska den grå massan I hjärnan ha ökat I storlek. Det har jag dock inte märkt mycket av. Haha.

Roligt med appar som berättar hur det går för mig. Jag har klarat 58 dagar och har bara 32 dagar kvar till vad min ena app kallar "The big 90".
Men jag lever idag och jag ska njuta av idag.
Jobbar hemifrån och njuter av lugnet på "kafferasten" som jag just har.
Idag ska jag springa en liten runda så jag känner mig bra och avslappnad inför resan ikväll.
Ser fram emot helgen och tävlingen.
Alkoholfri öl och god mat och tid på egen hand med min man.
Stressesn jag kände igår och viljan att sörpla skumpa är helt borta. Jag känner mig lugn inombords.
Önskar er alla en fin dag.

Det var intressant information! Alltså det där om hjärnan, neuroner etc. Ja, det var även intressant att höra att du är gladare idag:) Heja!

Löptur och kaffe låter härligt och det låter som om du har en bra helg framför dig. 58 dagar... wow... Jag har just idag bestämt mig för tre nyktra månader (då hinner jag tydligen passera The Big 90 vad det nu är..). Jag kan inte lova att jag aldrig mer kommer att dricka, men jag ska börja med tre månader och sen utvärdera.

Ha en fin dag du med!!! Och tack för att du inspirerar..

Skönt att du inte känner suget i dag. Och kul att vi kunde göra dig lite glad. ?
Du verkar så himla klok och stark, jag tror att du kommer att fixa det.
Lycka till på resan och tävlingen och med icke-drickandet! Kram!

Sheana

Tack för att du delade med dig av den informationen. Jag har försökt googla runt om sådana saker men inte hittat något än för det kan också vara sporrande att få reda på hur kroppen kan reparera sig själv. Är inte våra kroppar fantastiska? :)

Haha nedräkning pågår till en normalfungerande hjärna...
Jag har ingen aning om hur sann informationen är men det känns på något sätt hoppfullt.
Om ni har Androidtelefoner så heter appen EasyQuit Drinking och den är gratis..

Anlände vårt mål igår ganska sent. Klarade mig fint på flyget utan alkohol och köpte 2 alkoholfria öl att ha på hotellet. Ingen minibar här inte! Som alltid vaknar jag onödigt tidigt men jag mår iaf bra och är inte bakis. Hurraaa!
(Det är nog mest den där falafeltallriken storlek jättestor som jag känner av nu. 1/2 kg falafel och pommes 5 minuter före läggdags kl 00.24 är kanske inte det smartaste men åh vad gott...)

Snart dags för frukost! Och den ska jag äta. Yes! (Istället för att bara titta på den fina buffén och hålla mig till kaffe för att annars mår jag illa eftersom jag drack för mycket kvällen innan. För det gjorde jag ju inte tralala...)

Idag är en stor dag.
60 dagar nykter.
Ett maraton jag startar i eftermiddag.
Fira ikväll (hoppas jag).
Ser fram emot allt och just nu är jag inte ett dugg orolig. Här finns massor av gott att dricka
Var på en trendig vietnamesisk restaurang igår och de hade massor av drinkar. Jag beställde en med färskpressad äpplejos , mynta och soda. Så god! Och så härligt frisk jag kände mig.
Saknar verkligen inte alkohol just nu.

Håll tummarna för mig i loppet idag. Det kan gå precis hur som helst.
Men firandet efteråt det känns det som jag har koll på.
Gött.

Bedrövadsambo

Jag är så innerligt glad för din skull ? Du känns verkligen stabil i din nykterhet. Du laddar minnet med nya nyktra erfarenheter hela tiden! Stort grattis! Till dina 60 nyktra dagar, men framför allt till dina kloka insikter. Jag håller tummarna för dig idag, men oavsett hur det går idag så är du en vinnare för mig. Lyckatillkram ❤️

Månsken

till 60 dagar! Verkligen bra jobbat. Lycka till i loppet!

60 dagar är respekt. Tänk att det bara kommer bli lättare och lättare, mindre och mindre tankar på alkohol. Jag längtar tills jag kommer dit jag också! Lycka till på jobbet! Kram!

Tack alla ni härliga stöttepelare!
Loppet fick bra! Visserligen liiite långsammare (22 sekunder) än förra året men jag är nöjd!

Skulle handla alkoholfri skumpa att fira med och säljaren så " ja vi har ju dehär sorterna men jag tycker det är meningslöst att dricka utan alkohol ". Gubbjävel.
Jag köpte en liten flaska och 2 lyxiga chokladpraliner. Smakade gott efter duschen!
Sen firade jag och maken med burgare och träffade våra klubbvänber för en drink. Jag fick en Mosqito dvs en alkoholfri Mojito.

Jag är så stolt över mig själv.
Jag var orolig att jag inte skulle veta vem jag är utan alkohol men vet ni vad? Jag håller på att hitta mitt sanna jag. Och det känns så bra.

Kram på er var ni än befinner er.
Och god natt..