Karriär och en massa vin = oro, ångest och skam!

159 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Jasmine
Härligt med ditt positiva inlägg!

Tack för det! Min tid kanske också kommer...

Hoppas du har haft en bra dag!💕

PimPim
Emma, Vinäger och Jasmine! Tack 😊

Jag tror ju att det kommer något bakslag snart men jag hoppas innerligt att det inte gör det.
Finns inget sug efter att festa längre för känslan efter en god natts sömn och att vakna utan huvudvärk och ångest är som balsam för min färgglada själ! 💞
Tidigare om åren har jag aldrig ens försökt sluta dricka men de sista åren har jag i stort sett pimplat 2 flaskor vin dagligen och så lade jag bara prompt av. Allt triggades igång 2011 (1,5 år efter min GBP-operation) och sen dess har jag inte haft många dagar jag inte druckit A på men nu har jag varit fri i 24 dagar!
Är stolt över mig själv, och vill inget hellre än att fortsätta detta positiva flow, känna att jag är 100% närvarande och veta att jag kan prestera och alltid generera bland de bästa resultaten i landet! Jag vet nu att jag inte behöver ha predationsångest mer för jag visar det år efter år och jag kan fira med något annat än med Kikkifestisen!

Idag träffade älsklingen på ett par bekanta till oss och kvinnan där har en sjukdom som gör att hon inte kan dricka alkohol längre så de ville att vi skulle ut och käka middag ihop en kväll! Sånt sällskap passar mig perfekt nu även om jag inte har något emot vänner som dricker för jag har väldigt roligt utan A också! Jag är hon som fullkomligt kan shakea loss, skaka mina lurviga och dansa så svetten rinner ändå!

Ångesten när man framåt den 15:e varje månad ser att det inte är så mycket pengar kvar på kontot och att boxen är slut! Den jävla skiten slipper jag nu! Hundralapparna som kanske är kvar kan man alltid fixa käk för så det räcker till barnbidraget kommer men alkohol är alltid alkohol och så in i vassen jävla dyrt.. usch... de pengarna får man lägga på annat nu ✌🏻 💸

Ha en underbar kväll 💖
Kram PimPim 🌺

Jasmine
Du ska vara stolt!

Nykter 24 dagar med den bakgrunden- det är riktigt bra! Heja! Nu är jag Mary: Vi håller det här- idag är vi nyktra!! (Eller hur det nu är hon brukar säga som känns så fullt av energi..)

Stor kram och sov gott när det är dags!

Halihalo
Wow

Imponerande läsning pimpim va grym du är! Önskar ja också kommer dit.
Har dessutom två små barn och ja fattar inte hur ja kan göra såhär emot dom. Igår hade vi ”mys” med tapas. Måste såklart ha vin. Sambon drack ett glas och jag resten. Sen öppnade jag en till. De slog till och jag ramlade inatt. De känner jag i handen och i huvudet men ja har inget minne av de.
Sen upp på morgonen och va förälder, hem till sängen efter lämning och gråta över va fan man gör emot sin familj.
Nu klev precis sambon in. Minns inte ens om han hjälpt mig inatt. Han har inte svarat på mitt förtvivlade sms under dagen så jag förmodar att han är arg. Jag är rädd!

Vinäger
Imponerande!

Wow, vilken resa du gör, PimPim. Du låter så beslutsam, härligt! Och vi behöver inte fira allt med alkohol, stolhet räcker bra. Pengarna som blir över... ja du, tänk vad mycket roligare saker de kan gå till.

Nu håller vi! ♡ Det är det nog jag som tjatat mest om, men det är precis vad vi gör just nu, håller alltså. Kram

Jasmine
Ja, nu håller vi!

Ja, säkert du som sagt det Vinäger! Du är bra på pepp:).

PimPim, hoppas du har haft en bra dag!!

PimPim
Halihalo!

Jag förstår att du är rädd! Det var jag också och är fortfarande! Detta blir min fjärde helg på raken nykter! Jag vill inte dricka mer för det förstör så jävla mycket och jag vill vara en underbar mamma, tänka klart och må väl och jag har kommit till insikt om att jag gör det bäst utan mitt älskade vin. Jag dumpade min älskling och har funnit något annat... LIVET 💖
Är så tacksam att jag lyckades i tid innan relationer, jobb och ekonomi gått åt helvete.
Hur jag lyckats hittills beror på min envishet och att jag VILL. Jag set ingen annan utväg 💖

Hoppas du klarar detta för det finns bara vinster med att säga hej då till sin bästa vän!

Kram PimPim 🌺

PimPim
Nu håller vi...!

Nu håller vi i och på oss 💪🏻✨

Ikväll är jag nykter och imorgon likaså 💕

Kram PimPim

JennyM
PimPim, vad härligt att höra

PimPim, vad härligt att höra att du mår så bra 😃 Känner precis dom dig 🌸

Halihalo
Med er

Kommer de bli enklare , så inspirerande att läsa alla era inlägg!

Min första nyktra fredag 🙌
Så mycket A jag druckit de senaste året 😱 min kropp kommer bli överlycklig om jag lyckas helt eller till stor del avsluta min relation till A.
Min kropp har blivit både trött och som en dallrig pudding sen jag och A blev riktiga bundisar

JennyM
Halihalo, när det gäller

Halihalo, när det gäller vikten så kan jag berätta att jag gått ner lite mer än 3 kg på dessa 50 dagar. Inte gjort något annorlunda än släppt flaskan. Sen varierar resultatet säkert. Magens pluffsighet är minimal nu. Så förutom att jag mår bra, så känns kroppen också friskare 😃

PimPim
1 månads nykterhet...

...firar jag idag! ✌🏻✨
Jobbar fortfarande mycket och har sovit dåligt denna vecka. Har svårt att somna och det känns som jag sover ytligt. Pollenallergin har slagit till också så jag är nog extra trött pga den.
Imorgon väntar stor baluns med jobbet. Vi blir ca 100 pers och givetsvis tar jag bilen och kör på andra vinpimplande kolleger.
Med tanke på att jag i stort sett haft ett alkoholfritt liv fram till 32 års ålder så känns det här fortfarande lätt. Visst är jag sugen på vin emellanåt men behöver jag det? Nej jag orkar så mycket mer nu och jag överpresterar till tusen. Inte för att jag behöver rent jobbmässigt utan för att min energi räcker till det också.
Skulle dock behöva frosta ur frysen men det är det tråkigaste dom finns men en dag får jag väl ett infall till det också!

Kram från en energiskt, småtrött, arbetande tonårsmamma med ett leende på läpparna och som är stolt över dig själv!

🍃🌸PimPim🌸🍃

Emma79
Grattis!

Vad härligt att du mår så bra, det smittar av sig!

En månad kändes som en evighet för en månad sen, eller hur?

😉

PimPim
Ja Emma!

Den där första veckan var hemsk med huvudvärk och konstig sömn! Men jag bet ihop och helt plötsligt har det snart gått fem hela veckor! Vad hände liksom? 🧐
Min energi, mitt spralliga jag är ännu mer spralligare än någonsin.
Jag vet ju vad det beror på och mina chefer och kolleger tycker att jag skiner extra nu! ☀️
Som en kollega sa idag till mig: Bara du kommer in i rummet så får du oss andra att le och skratta! Du strålar! ☺️
Såna komplimanger tar jag gärna emot om och om igen 💕

Jasmine
Vad glad jag blev av ditt inlägg!

Tack för att du delar- hoppas det blir en trevlig fest imorgon!

PimPim
Tack Mary! 🌸

Känner att jag tog rygg på dig bland annat och det har hjälpt massor! Tack för din inspiration 😘

Kram PimPim 🌺

MondayMorning
PimPim

Du är ju också starkt på gång här med nya positiva insikter! 1 månad. Fin läsning. Snart kommer den magiska frihetskänslan om den inte redan infunnit sig. Det värsta är gjort vännen. Hatten av. Grattis ❤️ Kram MM

PimPim
Tack MM!

Så härligt att bara vara och leva livet 💕

Kram

Mirabelle
Hejja dig!

Whoop Whoop! Det går ju som smort det här :) Vad extra superkul att omgivningen ser förändringen. Det blir som en självuppfyllande profetia. Härlig läsning en fredagkväll :)

PimPim
Bakslaget...

... där kom det! Utan att jag ens vet varför!?!?

””Fan, fan, fan” citerar Thåström

PimPim
Bakslaget...

... där kom det! Utan att jag ens vet varför!?!?

””Fan, fan, fan” citerar Thåström

Vinäger
Men du...

Svordomar är till för sådana här känslolägen. Så fortsätt att citera alla möjliga om det hjälper.

Var det ett tillfälligt bakslag? Vi har pratat mycket om den inre stenhårda domaren här. Så mycket onödigt stryk vi ger oss själva. Rött kort innan vi hunnit kolla igenom situationen.

Är det något särskilt som hände eller har hänt?

Finaste du, skriv och berätta. Då är chansen att vi ska kunna hjälpa till att lyfta dig tillbaka dit du hör hemma, det vill säga långt ifrån glaset.

Massor med kramar ❤

Mirabelle
Ajdå

En tanke slår mig... Bakslagen tycks komma när man minst anar. Allt går bra. Det är toppen. Man känner sig rätt stadig liksom. Så bara pang bom, utan att det finns något vettigt "varför"... Stor kram får du från mig. Jag önskar så att du ska orka ta dig tillbaka igen <3

PimPim
Ångesten!

Jag märker hur väderberoende jag är och hur jag kan gå ner i en svacka efter maniskt arbete i några veckor. Där är jag nu och jag vill dricka vin men jag har inget. Hade jag haft hemmma igår hade jag definitivt druckit! Men hag hade inget tack och lov 🙏🏻. Skulle aldrig kunna ha något hemma!
Jobb och massage idag. Hoppas jag inte får någon ångestattack bara för jag har varken tid eller lust med det!

Kram PimPim 🌸

Emma79
Pimpim

Vad jag känner igen allt det där!

Livet som går upp och ner.

Man får bara vänja sig.

Vet inte vart du bor men här i huvudstaden verkar det bli en toppendag!

Mirabelle
Åhhh den känns igen

Maniskt jobb... På jobbet eller privat spelar mindre roll. Receptet för krash är adrenalinrushen i kombination med bristen på återhämtning. Man kommer till ett läge där man måste bromsa, men inte kan :/ Det är där vinet har varit en överlevnadsstrategi för mig med. Nu tänkte jag försöka bli bättre på att inte alls hamna i dilemmat. Planera för balans. Det går sådär... Kram

Vinäger
Den där ångesten...

En objuden gäst som knackar på när den vill. Men den är svår att hålla utanför dörren. Det krävs mycket förberedelse för det, vilket vi knappast har ork till samtidigt som vi kämpar mot alkoholen. Men de två är vänner, det vet vi, så det gäller att försöka hålla åtminstone A utanför. Lättare sagt än gjort, men du fixade det i går, trots hårt motstånd. Bra där!

Kanon att du inte har något av skiten hemma, jag fixar det inte heller. Ingen idé att chansa på det här stadiet.

Stress är en bra grogrund för ångesten. Ändå säger vi att vi inte har tid med ångestattacker, vilket ger ännu mera stresspåslag. Jag är precis likadan själv, men bra är det inte... Hur tänker vi om?

Hoppas att massagen hjälpte i dag. ♡

Kram

Vinäger
Saknar dig här!

Hoppas att du är ok! ♡

PimPim
Äntligen hittade jag min gamla tråd

Så jag fortsätter att skriva i den!
Ikväll är jag nykter - DAG 1 - för mig ❤️

Jag har saknat ert stöd här Vinäger! 🙏🏻

Kommer behöva det i massor nu!

🎆Gott Nytt År🎆

Kram PimPim

Lennis
Gott nytt år till dig med

Dag 1 efter två dagar då jag ”bestämt” att det skulle vara ok att dricka vin o sen vitt igen. 11 dagar innan beslutade jag mig bara så där för att bryta...jaja det kanske var rätt beslut framåt vem vet. Har läst din tråd om barn eller ungdomar i mitt fall ned NPF diagnos. Min äldste son har ADD förstår hur du kämpar (eller vi...) det tar på krafterna inte så att jag försvarar drickandet men tror att det ibland kan bli lite för mycket med allt kämpande både på jobbet o sen fortsätter det hemma...tycker lite det blir bättre med åren -nu är min son i övre tonåren men alla åldrar har sitt...vi kämpar på dag 1 snart slut i morgon dag 2!!

Sidor