Hej. 3 mån sen sist. Sökte hjälp 6 m sedan, gick klinik tog antabus. Tycte allt gick bra.. Nästan nykter i 6 mån. Bad sen få recept o sköta mig själv.. Men icke.. Druckit nu 3-4 dar i veckan.. Mår nu skit efter 3 daars drickande.. Tog antabus i dag.. Hu sån ångest... hjälp.. Vad göra?

Mvh

Fredde

Bra jobbat Berra :) och grattis till dina vita dagar fortsätt så för varje vit dag är en seger :) Själv är jag på dag 6 och jag tar en dag i taget och kämpar på. Ha det gott!

Berra58

Kul höras! Kämpa på, blir tungt med en helg nu. Ska försöka hålla mig vit.

Trevlig helg!

Berra58

.. börjar. Dagen har flutit på bra med div åtaganden för familjen ingen tanke på A. Nu ensam framför Tv'n känner jag suget, typ "fan ska ja inte springa ner t affärn.." Samtidigt känner jag, ska jag verkligen sabba allt jag byggt upp?
Den lille elake djäveln sitter o viskar i ena örat, och nån slags förnuft viskar i andra örat.
Vem som vann medelas en annan dag.

Anxiete

imorgon med att springa till affären och då fatta ett nytt beslut ?
Jag tänkte på det du skrev, att det gick bra mär din son var hos dej.... Du kan inte få ”låna ” honom lite extra nu ? Nu vet ju inte jag hur situationen ser ut men om det är lättare att va nykter när du har sonen så är det ju win-win ! Han hjälper dej med sysselsättning och du hjälper honom med Lego ?
Kram på dej ?

AlkoDHyperD

Sabba det du bygger upp, relationer, självkänsla, hälsa - för att slippa känna ensamheten. Känslan kan vara nog så tung (eller förklädd till ett oemotståndligt begär) och kommer att klinga av. Tills den kommer tillbaka. Som en våg. Surfa på vågen. Imorgon tackar du dig själv

Berra58

.. en dag närmare ett misslyckande. Inget planerat i helgen. Ska kolla om AA har nått möte, länge sen sist... Ska styra stegen ut på stan nu.

Berra58

.. på ruta 1. Har inte varit här på en vecka. Trillade dit igen dag 13.Vet inte varför. Nu dag 2.Hann ställa till det rejält veckan som var. Sån ånger. Jag inser att jag är mycket sjukare än jag förstått. Kan bara hålla mig nykter 10-14 dar, sen trillar jag. Sorgligt, hur fan gör man? Ska man sätta upp mål, eller leva för dagen? Vill verkligen vara nykter länge nu, helst forever.

Glad midsommar!

Hej igen,

Vi är lika och faller med samma regelbundenhet....
12-17 dagar brukar det vara för mig.
Idag är jag också på dag 2 och nu har jag bestämt en vit midsommar.
Har laddat med alkoholfri öl i kylen.
Mitt mål är 21 dagar och det borde ju gå om man har strategier.
Jag har köpt Sedix på apoteket, lite ångestdämpande natutmedicin och tänkte äta dessa 28 dagar.
Nu kämpar vi tillsammans Berra!!
???

Berra58

Hej! Skönt att veta att man inte är ensam att trilla så ofta. Tidigare har jag inte satt upp mål, och det har ju inte funkat så bra. Tror jag gör som du, och sätter 21 dagar som mål. Har antabus hemma, ska börja ta igen, värst är att dom inte har så stor effekt på mig.
Glad midsommar på dig!
Nu kämpar vi tillsammans ?

Berra58

Vaniljsmak skrev om "transportsträcka" och tomma dagar. Kanske man måste acceptera att såna dagar finns. Det känns lättare om man kan lägga samvetet åt sidan och se återhämtningens dåliga dagar som en transportsträcka tillbaka till livet. Och att vi faktiskt kommer tillbaka. En reflektion bara..

Forts trevlig helg!

Lördaghelaveckan

Jag har också trampat snett från min nya utstakade väg utan alkohol. Den är sannerligen inte rak den vägen?
Är också på dag 3 igen och kämpar på.
Mer kan vi inte göra, bara bita i det sura äpplet och knalla vidare på den krokiga vägen tills den blir en lååååång raksträcka?
I dag är vi nyktra?
Hejar på dig Berra58 ?

Ja, då är vi tre på dag 3?
Nu ser vi framåt och imorgon när vi vaknar är vi sååå pigga?

Berra58

Heja LördagH o FinaLisa (o alla andra)
Imorgon vaknar vi fräscha o krigar vidare tillsammans ?????

... här med.

Insomningspiller är förrädiska för min del - de får mej att gå i sömnen. Brände nästan ned lägenheten en gång då jag satte på en kastrull med soppa i sömnen. Och då var jag ändå nykter. Propavan funkar men gör mej dum i huvudet dagen efter. Det enda som funkar är tyvärr A. Tror det är rätt vanligt. Fast å andra sidan orsakar ju A sömnproblem också. Svårt !

Nej, tillbaka till mitt bak. The devil makes use of idle hands - bra att hålla sej sysselsatt !

Kämpa på - vi tar en trygg dag till ?

Berra58

Då är vi fler på dag 3 eller 4 ,bra då stöttar vi varandra!
Håller med ang insomningstabletter. Ja törs inte ta längre,har gått i sömnen,svåra minnesluckor, gjort massor med pinsamma saker.Första natten tar man 1, andra 2, när man vaknar efter 3:e upptäcker man att man tagit 10 st samt nattvandrat på stan... Fullkomligt livsfarliga (Imovane,Zopiklon). Vill bara varna.
Idag nykter o fräsch.Nu 4 nyktra dagen.

Kämpa på vänner! ?????

nydag2018

Även jag har varit uppe och gått i sömnen och gjort konstiga grejer som jag sen inte har haft en aning om dagen efter. Riktigt läskigt. Och farligt för den delen.. Tur att det gick bra för dig iaf.

Berra58

.. går mot sitt slut. Helgen har gått bra. Lämnade nyss sonen till mamman. Nu ensam hemma, oron slagit till med en knut i magen. Stort sug kommit över en.. vill bara springa ner till affärn.. samtidigt som jag vet att jag tog Antabus i morse. Ska rida ut detta o klara kvällen.

Ha d gott alla! ?

Lördaghelaveckan

Håll i så går vi in på dag 5?
Går hyfsat för mig men mest pga att jag jobbat hela helgen. Brukar väl inte hindra mig annars från att dricka alkohol efter jobbet men har tagit kaffe & kaka istället?
Jobbar nu på ett ställe där det inte serveras alkohol dessutom så hoppas att det hjälper lite också.
Men suget finns alltid runt hörnet för mig, och då kan jag hamna vart som helst så bäst att ta en kaka till istället & simma lugnt?
Ha en fin nykter kväll?

Du klarar kvällen och vaknar pigg och väldigt nöjd imorgon dag 5 !!!????

Skickar styrkekramar i massor??