Nu är jag här igen efter att ha lyckats med att spärra mitt andra konto. Jag är fortfarande nykter efter gårdagen som var ganska tuff. Följeslagaren var hack i häl hela tiden och det var nära att jag körde av vägen, men lyckades hålla mig kvar. Nu är jag riktigt arg på mig själv att jag lyckades klanta till det så att allt spärrades. Fråga mig inte hur, men nu kom suget igen.

Attack mot något för att skingra tankarna igen

Rövarkulan2

......nu gäller det att stå emot suget och den satans varma famnen man faller in i när det blir en direktkontakt med alkoholen.

Benguela; vi måste försöka.

Sitter på tåget mot hemorten och är nykter. Det var tveksamt med den saken i morse på väg till arbetet. Känner mig självklart sliten och trött, svettades som bara den i morse plus lite hjärtklappning. Allt det är välkänt sedan tidigare så det var inget nytt men lika äckligt ändå.

Som vanligt blir det full fart när jag kommer hem för att ”springa ifrån” min följeslagare, men jag kan tänka mig att det blir ett sug efter alkohol igen. Hur som helst så ska det bli spännande ikväll när jag märker om jag lägger mig nykter eller en aning salongsberusad.

Framåt marsch!

Har oxå läst hela din tråd nu , vilken kämpe du är !!!! Det är starkt gjort att komma tillbaka gång på gång på gång . Du ger inte upp ! Jag har fått mycket inspiration o kämparanda genom att läsa din tråd
Lycka till !

Rövarkulan2

Kryper ner i sängen nu fast kvällen fortfarande är ung. Nykter och jäkligt nöjd med min dag. Tänker mysa en stund och förhoppningsvis kommer sömnen så småningom.

Nu precis i denna stund sa älskade maken -”tack för en trevlig eftermiddag och kväll och tack för att du gjorde den spritfri”.

Tack älskade maken min det värmde långt in i hjärtat.

Rövarkulan2

Eftersom jag inte drack något i går så vaknade jag utan känning av alkohol i kroppen. Skönt men fy vad jag är seg. Låg kvar i sängen till sista minuten för att hinna med morgonens göromål, men jag lyckades komma med tåget iaf.

Natten har varit ok. Sovit hårt mellan de vakna stunderna och funderingarna som kommer om nätterna. Jag tror att mitt fokus på att inte dricka alkohol och planeringen på saker att göra för att lura min följeslagare gör mig ”trött” i huvudet? Det låter inte riktigt klokt men varför skulle det inte kunna vara så?

Eftermiddagen i går blev det full fart efter jobbet. Två vändor med släp till tippen som innehöll allt från utrensning till trädgårdsavfall. På tal om trädgårdsavfall. Denna värmen har tagit musten av det mesta i trädgården och mitt stackars växthus. Älskade maken och fina dottern hjälpte till med att slänga ut allt som har gett upp där inne. Snyft! Visst hade jag kunnat rädda en del men det var nog för sent. Lite pinsamt tyckte jag det var när jag for runt där inne efter gömda flaskor och dessa ”berömda” muggarna som är lite överallt innan fina dottern fick syn på ”möget”. Hur som helst så ekar det tomt därinne nu. Flaggeländet som jag ständigt har en dispyt med ang att vara på sin plats eller inte är borta. Puts väck! Den kan ju ha rymt iväg till något buskage någonstans som jag inte vill gå in i eftersom där bor äckliga smådjur.

Dag 2 är inte den värsta för mig utan det blir i morgon. Förra året när jag gjorde det första ärliga försöket att bli av med alkoholen var de tio första dagarna helt enkelt för jävliga. Ska bli intressant att känna efter hur det förhoppningsvis blir denna gången. Väntar mig en fight mot både kroppens skrik och hjärnans beroendecenter efter alkoholen och min följeslagares varma famn.

Full fart framåt

Benguela

Lycka till med dagen! En utrensning av växthuset, kanske ger utrymme för nya sköna plantor - utan muggarna som sällskap?

Rövarkulan2

Sådär ja! Suget och planeringen har kommit igång. Slutar tidigt så det hade passat bra med lite whisky i eftermiddag. Ska inte, vill inte!

Ska tydligen starta kriget en dag tidigare än vanligt denna gången?

Tänker ändra planeringen till att köra så många ärenden i lilla staden som möjligt ock kanske hälsa på någon god vän för en kopp kaffe.

Rövarkulan2

.....och i morgon nr 3, vilken är en av de svåraste enl min erfarenhet. Men, men, jag får ta dagen som den kommer.

Bra att du är tillbaka för nya tag. Vill mest peppa lite, då du är så medveten om alla risker och fallgropar. Du kanske får utöka dina förebyggande strategier ännu mera. Strongt att stå emot i dag, trots sug och A-röst. Lycka till i morgon, tror att du fixar den. ♡

Rövarkulan2

.....och idag gäller det att stå emot. För mig är en av de värsta dagarna just denna. Man kan undra varför just denna är så magiskt och jävlig? Hur som helst så valde jag att köra bil till jobbet idag för att kunna köra någonstans och skingra tankarna i eftermiddag.

Älskade maken får fixa middagen ikväll eftersom det triggar igång mitt alkoholintag så den fällan vill jag undvika.

Full fart framåt mot nr 4

Benguela

... du med! Fram emot dag 3, brukar motivationen börja blekna lite för mig med. Men nu håller vi ut iallafall denna dag!
Så fattar vi ett nytt beslut imorgon.

Rövarkulan2

Det hade varit härligt att kunna notera dag 5 611 eller något i den stilen

Rövarkulan2

Inte det minsta sugen på alkohol trots denna hemska värme? Det blev naturligtvis full fart igen efter jobbet rör det kändes som enda chansen att skingra tankarna. Så älskade maken åkte ut från köket och det kändes bra att stöka runt där ensam med sällskap av något fräs och radion.

Fast kvällen är inte slut än och jag tänker inte bli kaxig.

Rövarkulan2

Tjoho, jag klarade gårdagen med bravur och fick vakna nykter idag. Förvisso var det ett antal toalettbesök under natten men det är precis så det ska vara när kroppen ska försöka rena sig.

Det var så skönt att slippa den tunga känslan i kroppen dagen efter alkoholintag. Jag kunde efter morgonkaffet och det där andra som ska göras när man är ledig köra ut en sväng i lilla staden. Stannade till hos älskade sonen som oxå är ledig i dag och berättade för honom att jag försöker ta ett nytt stryptag på min följeslagare. Han sken upp och önskade mig lycka till vilket värmde långt in i hjärtat.

När jag körde hem igen fick jag ett litet lyckorus och det kändes så skönt att vara på dag fyra i detta nya försök. Det kändes rent ut sagt för jävla bra.

Nu gäller det att hålla mig sysselsatt resten av eftermiddagen så inte skuggan hinner i fatt mig med det sedvanliga begäret efter en omfamning.

Så därför blir det ett hopp ner i poolen.

Have a nice day

Rövarkulan2

Där kom suget.

Ska inte!
Vill inte!

Attack.....